A punci nyalása, hogyan csináljuk?

Hogyan nyaljunk puncit, ez gyakori kérdés a férfiak között. Van tökéletes nyaláshoz vezető út, gyengéd előjáték, figyelem és ritmusérzék. Ha ezekre ráérzel, már nem lehet nagy baj. Azért lehet használni az ujjakat is, sőt szexshop eszközt, vibrátor is. Orális szextippek, férfiaknak.

Nem kell rögtön a lényegre térni. A nőknek időt kell hagyni, hogy feloldódjanak, ellazuljanak. Csókolgassa, harapdálja partnerét, nyalogassa, szopogassa a száját, a melleit, fedezze fel a testét a lábujjaktól a homlokáig. Meg fog lepődni mennyi apró, érzékeny kis erogénzónát talál. Tudta például, hogy a térd hátsó része milyen fogékony terület? Próbálja ki.

Legyél szexisten a nőd személben, a profi nyalás

Tudva, hogy pontosan mit szeretnek a nők, és hogyan lehet nekik maximális örömet okozni, helyrehozhatatlan jelet hagyhat a választott szívén, és örökre megnyerheti. A női test különleges módon van elrendezve, és a nő nem minden része egyformán érzékeny. Ezt figyelembe kell venni a folyamat során, hogy ne csak élvezetes, hanem tartós is legyen. A legérzékenyebb terület a női csikló. Különösen élesen reagál még a könnyű érintésekre is a nyelve hegyével. Egyértelműen el kell kezdeni vele. A második legérzékenyebb zóna a szájszárazság, sok idegvégződés továbbítja a stimulációs jeleket az agyba, ami az endorfinok természetfeletti felszabadulását okozza. Ezután közvetlenül a hüvelybe mehet – a női test ezen részének nyelvének stimulálása és a könnyű behatolás felemeli a lányt a boldogság tetejére.

Érdemes figyelni arra, hogy mikor nyelvével lejjebb kalandozik a nő testén, akkor se vonja be a csiklót az előjátékba. Nincs izgatóbb a várakozásnál.

– Hogyan nyaljunk puncit, orális technikák férfiaknak.
– Jól igy kell nyalni nyelvlecke és bemutató képek.
– Ezt neked és minden férfinak tudni kell, hogyan nyalj puncit?
Nyalj jól mutasd meg a nődnek, hogy van isten!
– A vibrátor a legjobb segítség a nyaláshoz.
– A legjobb orális szex stimulátor, forgó nyelves nyaló szexkellék.
– Megtanulhatod a nyalás titkos technikáját, egy alkalmazás is van rá!

Sok férfi megfeszített nyelvel, vadul támadja meg a csiklót. Ez egy pocsék taktika. Az ellazult nyelv egész felszínét kell használni.

Nyalogassa körbe-körbe, fel és le, masszírozza lágyan a klitoriszt. Olvashatunk olyan technikáról, amely az ABC betűinek másolását javasolja a nyelvmozdulatokhoz. Azaz az ABC lenyalását. Vagy rányalását. A dolog kicsit furán hangzik, ráadásul elvonja a figyelmet a nő reakcióiról. Így nem igazán élvezetes. Sok nő szereti, ha nyelv a hüvelyébe is belehatolhastsz. A teljes cikket az Intimcenter szexshop blogban a fenti képre, vagy ide kattintva olvashatod el.

További cikkek a témában
– Hogyan nyaljunk ki egy nőt, hogy jó is legyen
– Így nyaltok pinát
– Felláció és kunnilingváció orálszex mindkét nemnek cikk itt
– A szájjal kapcsolatos szex gyönyöre
– Örömszerzés kézzel és szájjal.

Fontos a legkényelmesebb testtartás A folyamat során a nőnek a lehető legnyugodtabbnak kell lennie – ez az egyetlen módja annak, hogy maximális élvezetet szerezzen, és ne gondoljon arra, hogy a lába vagy a karja zsibbad. A pozíciónak a lehető legtermészetesebbnek és kényelmesebbnek kell lennie. A legegyszerűbb és legklasszikusabb lehetőség az, hogy a lány a hátán fekszik, lábai szétválasztva, kissé térdre hajlítva, és a srác hozzácsatolja magát, kezével átölelve a csípőjét és a fenekét.

Így kell jól nyalni

A puncinyalás a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhányan aggódnak teljesítményük miatt, cikkünkkel segítünk átlendülni a kezdeti nehézségeken, eláruljuk mit csinálj és mit ne, hogy párodat emberfeletti gyönyörhöz juttathasd a szájaddal. Nagyvárosi legendák keringenek kellemetlen puncikról. De a megfelelően kivitelezett puncinyalás partnered megnyerésének legjobb módja. Lehetsz viharedzett punci búvár vagy néhai balfék, az alábbi tippek segítenek javítani a nyalás technikáján.

Nyald ki mint egy fagyis tölcsért… A nagy, teljes nyelves lágy nyalás a hajó orrától faráig a punci környékén található összes idegvégződést stimulálja. Haladj nagyon lassan, hogy érezze magát úgy mint a kívánatos desszert amit épp megízlelsz, vagy gyorsíts be és koncentrálj a csiklójára, hogy eljuttasd az orgazmusig.

Merülj bele. Fokozatosan építsd fel az intenzitást. Ha már benne vagy, használd az egész arcod. Temesd magad a puncijába, juss olyan mélyre nyelveddel amennyire csak tudsz, nyomd az orroddal. Ez nem csak fizikailag kellemes érzés, de azt is tudatja partnereddel, hogy tényleg rákattantál a punci illatára és ízére. Tipp: ha szemhéjaid nem ragadnak, nem jól csinálod.

Dugd be két ujjad a puncijába amíg a csiklóját nyalod. Csavard az ujjad nyelved irányába, kapd el csiklóját és G-pontját száddal és ujjaiddal. Amikor felfelé haladsz nyelveddel, húzd le az ujjaiddal; vigyél ritmust a játékba.

Lovagoltasd szeretőd az arcodon. Ha a hanyatt fekvés túl passzív párodnak, engedd, hogy felülkerekedjen. Így irányíthatja a kontaktus intenzitását és területét. Ha még többet akarsz ebből a pozícióból kihozni, engedd, hogy az ágyhoz kötözzön mielőtt meglovagol. Határozott igényekkel is vezethet: “Nyújtsd ki a nyelved!”, “Nyisd ki a szád!”, “Szívjad!”, stb…

Változatosság. Ha csak nyalsz fel-le, fel-le, egy idő után megunja partnered. Nem a kerítést fested, változtasd mozgásod és a nyomást. Használd ajkaid, leheleted és fogaid a nyelved mellet, válts pozíciót és használd kezeid… Vond be az egész tested, légy kreatív.
Ami működik, azt nem kell megjavítani. Legtöbb nő ritmikus stimuláció hatására jut el az orgazmusig, ha tehát érzed, hogy közeledik a csúcshoz, ne változtass azon amit éppen teszel. A változatosság és következetesség közti egyensúly megtalálása az orális kielégítés művészete.

Kombináld az orgazmusokat! Némely nő számára a csikló és G-pont izgatás kombinációja jelenti a gyönyörök csúcsát. Ha a nő, akit éppen nyalsz, szereti az ilyen orgazmusokat, próbálj bevonni egy G-pont vibrátort, miközben keményen dolgozol száddal. Nem mindig kötelező ezeket a játékszereket vibráló módban használni. G-pont izgatásra kikapcsolt állapotban is nagyon jól használhatóak. Ha nem kifejezetten G-pont stimuláció a célod, vedd elő párod kedvenc vibrátorát és hajrá!

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

Játszd el a részed. Kombináld az orális szex élményét különböző erotikus helyzetekkel. Te vagy a punci rabja vagy te irányítod őt nyelveddel? Misztikus szeretők vagytok, akik épp egy erotikus energia töltetet építenek együtt? Bárhogy viselkedsz, a fizikai környezet amiben játszotok sokkal vadabbá teheti szexuális kapcsolatotokat.

A nyalás nem hasonlítható össze a klasszikus nemi közösüléssel, ahol gyorsítással elérheti az öröm csúcsát. Ebben az esetben nem szabad rohanni, mert csak kárt okozhat, és ahhoz vezethet, hogy a lány álmodni fog a kellemetlen folyamat mielőbbi befejezéséről. A mozgásoknak simának és a lehető legpuhábbnak kell lenniük, a tempót fokozatosan, de nem azonnal lehet növelni – lehetőséget kell adni a lánynak, hogy élvezze a növekvő izgalom erejét.

További simogatások! Míg a lány, aki nem emlékszik magára a boldogságtól, a nyelv könnyű érintésétől a legintimebb helyre olvad, nem szabad figyelmen kívül hagynia testének más részeit. A folyamat során csak a nyelv vesz részt, és szabad kezek engedhetik meg, hogy sétáljanak a lány erogén zónáin. A mellek, az alhas, a fenék vagy akár a nyak stimulálása a folyamat során csak növelheti az élvezetet, vagy akár eksztázis állapotába vezetheti a lányt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?