Potencia és libidó SxMan és SxWoman segítségével férfiaknak, nőknek

Fokozatosan kezdjük felismerni, hogy a férfiak és nők szexuális vágyának mechanizmusai sokkal kisebb mértékben eltérhetnek, mint korábban gondolták.
A kutatók évtizedek óta abból a közhiedelemből származnak, hogy a férfiaknak akutabb szükségük van a szexre, mint a nők, különösen azért, mert ezt a dolgozatot rendszeresen támogatták nagyszabású tanulmányok eredményei.
A legfrissebb információk szerint azonban a nemek közötti különbségek ebben az ügyben sokkal kevésbé kifejezettek vagy akár teljesen hiányoznak. Minden attól függ, hogyan határozzuk meg és mérjük ezt a nemi vágyat.

Férfiaknak

A potencia és az erekció két olyan fogalomként jelenik meg, amelyek nem kis jelentőséggel bírnak az erősebb nem képviselői számára. A szexuális rendellenességek bizonyos mértékben csökkentik az intimitás minőségét, pszichológiai problémákhoz vezetnek. Az erekció romlik, a hatékonyság csökken, a szexuális vágy eltűnik – mindezek a szempontok a férfiak merevedési zavarát jelzik, ami időben és megfelelő kezelést igényel.
A modern világban számos módja van annak, hogy segítsen a férfiaknak a szexuális impotencia elleni küzdelemben. Mindez attól függ, hogy milyen okból vezetett a kóros kudarc, aminek következtében a férfiaknak nehézségei vannak az ágyban.

Tehát ahhoz, hogy megértsük, hogyan lehet segíteni egy embernek a rendszeres és teljes szexuális intimitás visszanyerésében, meg kell fontolnia, hogy mi a férfi potencia, valamint az erekció? És hogy megtudja, hogyan különböznek ezek a fogalmak egymástól. Mi a férfi potencia? Az orvostudomány hatékonysága az erősebb nem azon képessége, hogy teljes nemi közösülést végezzen. Egy ilyen tudományban, mint a szexológia, ez a fogalom a férfiak szexualitására utal. Ezért arra a következtetésre lehet következtetni, hogy a hatékonyság alatt meghatározzák az ágyban lévő férfiak szexuális képességeit, és bizonyos mértékig jellemzi a reproduktív szerv keménységét, a felálló állapot megjelenésének sebességét, az intimitás időtartamát.

Általánosságban elmondható, hogy a kifejezés elemzése nélkül a hatékonyság a férfi szexuális képessége. Sokan azonosítják az erősebb szex hatékonyságát az intimitás rendszerességével, de ez egyáltalán nem helyes. Régóta bebizonyosodott, hogy nincs összefüggés (negatív vagy pozitív) a szexuális kapcsolat gyakorisága és az ágyban lévő ember képességei között.

SxMAN potencianövelő férfiaknak

A férfi vágyfokozók között a KoviLux SxMan férfi potencianövelő alkotóelemei között nem találunk vegyszereket, a készítmény csupa természetes anyagot tartalmaz. Ezeknek az összetevőknek a férfiasságra gyakorolt kedvező hatását népi megfigyelések is igazolják, ezért is tettük őket bele ebbe az egyedülálló termékbe.

https://intimcenter.hu/szexpatika/potencianovelok/ferfiaknak-vagyfokozok

Mi az erekció? Az erekció (latinul a kifejezést “függőlegesen állva” fordítják) a férfiak nemi szervének térfogatának növekedése, és megkeményedése a barlangos (más név – barlangos) testek artériás vérrel való kitöltése miatt. Az orvosi gyakorlatban ez a koncepció az izgatott állapotban lévő nők nemi szerveinek is tulajdonítható (a szeméremajkak duzzanata, csikló).

A férfiak erekciója spontán lehet, azaz egy ember nem szabályozza a pénisz állapotát. Ez a fajta erekció reggel és éjszaka figyelhető meg (éjszakánként legfeljebb 5 alkalommal). A normális erekciót úgy értjük, mint a pénisz keménységének gyors elérésének és fenntartásának képességét egy bizonyos ideig, ami elegendő a teljes nemi közösülés elvégzéséhez.

Nőknek

A női vonzalom nem írható le néhány egyszerű kifejezéssel, és egyetlen nevezőhöz lehet hozni: különböző nőkben – és még ugyanabban a nőben is! – Különböző módon fejezik ki. Megnyilvánulásainak spektruma rendkívül változatos.
Maga a szex ösztönzőleg hathat a szexuális vágyra és az izgalomra, és az első orgazmus a második előhírnökeként szolgálhat. A nőknél a nemi szerveknél a fizikai izgalom gyakran megelőzi a pszichológiai vonzalmat, míg a férfiaknál először a vágy, és csak akkor van izgalom.

SxWOMAN vágyfokozó nőknek

A női libidónövelők közül válaszd a KoviLux SxWoman női libidó és vágyfokozót, és add át magad az élvezetnek ennek a nagyszerű, természetes összetevőket tartalmazó terméknek a segítségével! Nincs több megjátszás, itt az ideje az ellazulásnak!

Nőknél a szexuális vágy elvesztése
A libidóvesztés gyakran kifejezettebb, mint a férfiaknál, akik könnyebben megbirkóznak a hangulatváltozásokkal, a stresszel és a fáradtsággal a magas tesztoszteronszint miatt. A nők gyakran úgy gondolják, hogy kapcsolatuk elvesztette az újdonság varázsát, valamint a rejtélyt és az izgalmat, amely egykor megfordult, és az egykori szenvedélyt a mindennapi élet váltotta fel – örök fáradtság, szorongás, stressz és elfoglaltság mellett.

A szexuális vágyat nem feltétlenül kíséri a vágy, hogy egy másik személlyel szexeljen. A különböző nők (és férfiak) különböző preferenciákkal rendelkeznek, amelyek bizonyos időszakokban is változhatnak.
Nem ritka, hogy a nők egyedül akarnak maszturbálni (egyesek számára ez az egyetlen módja annak, hogy mentesítést kapjanak), és köztük vannak olyanok, akik fizikai kontaktus nélkül képesek megtapasztalni az orgazmust – kizárólag fantáziákon keresztül. Valakinek szexuális intimitásra van szüksége egy partnerrel, nem mindig törekedve a behatolásra vagy az orgazmusra.

A rendelkezésre álló adatok alapján a nők erotikus ingerei is rendkívül változatosak. Vannak, akik szeretik, ha egy partner stimulálja a G-pontját, vagy nyalogatja a lábujjait, valakit dominancia vagy egyszerű ölelés kelt fel – a lista folytatódik és folytatódik.
A férfiak általában úgy vélik, hogy a fő női erogén zóna a csikló, de kutatásunk eredményeiből ítélve sok más inger is választ ad a nőknél. Nevelnünk kell a nőket, és el kell magyaráznunk nekik, hogy minden joguk megvan kísérletezni, hogy megtudják, mi ad nekik örömet. Tudniuk kell, hogy nem kell megfelelniük az izgalom és a szexuális kielégülés valamilyen referenciamechanizmusának.

A sokszínűség a norma
Azonban nem minden nő aggódik a szexuális vágy hiánya miatt. A bolygó lakóinak körülbelül 1% -a tartja magát aszexuálisnak, vagyis olyan embereknek, akik soha nem érzik vonzani magukat mind a saját, mind az ellenkező nem képviselőihez.

Néhányan megtartják ezt az orientációt az egész életen át, míg egyes aszexualitás több szakaszban alakulhat ki. Ez a személyiségük része, nem a normától való eltérés.

Bizonyos esetekben az emberek szorongást és bűntudatot tapasztalnak az elégtelen szexuális vágy miatt, amikor a szexuális igényeik alacsonyabbak, mint a partneré. Az alacsony libidószintű nők általában nem tekintik ezt problémának – amíg nem lépnek kapcsolatba egy jelentősen lelkesebb partnerrel.

Ugyanakkor egy fiatalember vagy házastárs, aki arra kényszeríti partnerét, hogy szakemberhez forduljon, vagy átgondolja viselkedését, csak azért, mert ritkábban akar szexelni, mint ő, alapértelmezés szerint úgy véli, hogy a magasabb igényei a norma. “A probléma nem az alacsony libidószint, hanem a temperamentum eltérése. Ahelyett, hogy a nőt hibáztatnánk, jobb, ha a házaspár egészének problémájának megoldására összpontosítunk, és megállapodunk abban, hogy mennyi szex lenne optimális mindkét partner számára.

Ha a tudósok bármilyen következtetést vontak le a szexuális vágyról, az a következő: a sokféleség a norma. Mind a férfiakban, mind a nőkben a szexualitásnak nagyon sok megnyilvánulása van, és a vágy lehet magas és alacsony is, vagy vagy teljesen hiányzik.

Nincs jó vagy rossz típusú vagy szintű libidó sem egyének, sem párok számára. Ennek a ténynek a tudatosítása lehetővé teszi számunkra, hogy nagyobb megértéssel kezeljük a szexuális vágy rendkívül változatos formáit. Toleránsabbnak kell lennünk a sokféleséggel szemben.

A cikket az INTIM CENTER szexshop blogjának potencianövelő bejegyzése ihlette.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian