Az orgazmus hiánya a nőknél

Egy nőnek tanulmányoznia kell és meg kell értenie az igazi okokat, amiért nincs orgazmusa. Az orgazmus férfiaknál és nőknél három ponton fordul elő: a nemi szervekben és a medencefenéken, a gerincvelőben és az agyban. Az orgazmushiány okainak kizárásához orvoshoz kell fordulni: urológus, nőgyógyász, endokrinológus, neurológus, terapeuta. Sokan szégyellik, hogy beszéljenek az orvosokkal a szexuális életükről, de ebben az esetben a problémák súlyosbodásához vezethet, és jobb, ha a kezelést korai szakaszban diagnosztizálják és elkezdik.
Ha az orvos megerősítette, hogy nem észlelnek szomatikus patológiákat, akkor a következő lépés
az lesz, hogy kapcsolatba lépjen egy pszichológussal vagy szexológussal.

A nő teste egy hegedű, és nagyszerű zenésznek kell lenned ahhoz, hogy hangot adj. Ha a megfelelő gombokat nyomod meg, és ügyesen simogatást csinálsz, akkor egy nőt olyan extázisba lehet belemerülni, hogy néhány másodpercre az egész világ megszűnik létezni számára. De ha helytelenül közelíti meg az ügyet, akkor ennek eredményeként fájdalmat, frusztrációt vagy hülye közömbösséget okozhat. Egy emberben minden teljesen más: ha erekciót tud elérni, akkor néhány perc aktív stimuláció általában magömléshez vezet.

Az orgazmus hiányának okai a nőknél

A leggyakoribb ok, amiért egy nő vagy lány nem kap orgazmust, fiziológiai és pszichológiai. Nézzük meg őket közelebbről.

Tapasztalatlan férfi
Ha egy férfi az ágyban egoista emberként viselkedik, nem érdekli, hogy partnere örömét lelje, és csak a gyors örömére koncentráljon, akkor egy nőnek rendkívül nehéz lesz pihenni és szórakozni. Az orgazmus megszerzéséhez vásárolhat klitorális vibrátorokat , amelyeket közvetlenül a szex közben használhat. Az ilyen kiegészítő stimuláció garantáltan segít elérni az orgazmust, még rövid távú szex közben is.

Negatív hozzáállás a saját testéhez
Amikor egy személy nem elégedett a testével, bünteti és szidja magát, bizonytalanabbá válik, és még nagyobb feszültséget tapasztal a partner szex vagy a maszturbáció során.

A szexuális anatómia tudatlansága
A nőknél a csikló az egyetlen szerv a női testen, amelynek fő funkciója a szexuális öröm, mivel a fejének 8000 idegvégződése van. De sok nő nem is tudja, hol található, és soha nem látta. Más szervek is szolgálhatnak a szexuális öröm megszerzéséhez: a labia majora és a labia minora, a hüvely előcsarnoka (az első 3-5 cm, mivel ott haladnak át a csikló testének lábai és izzói), és a test sok más része. Sok nő panaszkodik a hüvelyi orgazmus hiányáról,mivel biztosak abban, hogy az orgazmus csak a pénisz hüvelybe való behatolásával érhető el. De sokkal könnyebb klitorális orgazmust elérni. A hüvelyihez mély behatolásra, nagyon gyors mozgásokra és nyomásra van szükség. És még ebben az esetben is kevés nő képes elérni, mivel ehhez a fiziológia bizonyos jellemzőire van szükség. Ezért annak érdekében, hogy ne kínozzák magukat és partnerüket, hasznos a nők számára, hogy fejlesszék és felfedezzék a klitorális orgazmusukat – ez nem kevésbé kellemes, és ha klitorális stimulációt ad a hüvelyi behatolással rendelkező partner szexhez, akkor csodálatos orgazmus garantált.
Hirdetés

A maszturbációs készségek hiánya női és férfi orgazmus hiányát okozhatja
Sokan olyan családokban nőttek fel, ahol a szexről folytatott beszélgetések tabunak számítottak, és még inkább nem támogatták a gyermek szexualitás megnyilvánulását. Ezért, felnőve és szexuális kapcsolatokba lépve, sok nő nem is tudja, mi az orgazmus, inkább passzívan elvárja az elégedettséget, és megnyilvánulását kizárólag egy férfi cselekedeteivel társítja. De ahhoz, hogy teljes orgazmust kapjon, először is jól kell tanulmányoznia a saját testét. Fejleszteni kell az önelégültség képességét annak érdekében, hogy a jövőben harmonikus szexuális kapcsolatokat létesítsünk. Itt érdemes megjegyezni, hogy a nőknek meg kell tanulniuk maszturbálni az ujjaikkal (és nem vibrátorral vagy más eszközökkel), bármilyen megfelelő kenőanyagot használva ehhez, annak érdekében, hogy ezt a szexuális élet szempontját hozzáadják a partner szexhez. Nehéz lehet a férfiak számára, hogy elérjék az orgazmust a partner szexben, ha hozzászoktak a maszturbációhoz. Általában a férfi maszturbáció technikája meglehetősen merev, ami a pénisz erős lefedettségét jelenti. És ha egy ember hozzászokik az ilyen stimulációhoz, akkor nehéz lehet neki orgazmust elérni hüvelyi behatolással.

Stressz
A modern világban a stressz az orgazmus hiányának egyik fő tényezője. Ha nincs biztonságérzet a szexben, szégyenérzet, bűntudat, félelem, szorongás van, majd a légzés feszültté válik, a medencefenék izmai összehúzódnak, és az orgazmus elérése fiziológiai szinten lehetetlenné válik. A stressz hatájával a szimpatikus idegrendszer be van kapcsolva, és ha a stressz nem enyhül, akkor a kortizol szintje, a vér adrenalinja emelkedik, ami szintén nem járul hozzá az orgazmus eléréséhez. Az orgazmushoz fontos a paraszimpatikus idegrendszer bekapcsolására, amely akkor jön, amikor befejezzük a stresszciklust, kilépünk belőle és pihenünk. 5. Szexuális trauma.

Amikor egy személynek (mind a nőknek, mind a férfiaknak) a múltból származó tapasztalatai vannak a szexuális határok megsértésével kapcsolatban (erőszak, csábítás, szexre kényszerítés), akkor később a szexuális érzéseket az agy veszélyesnek értelmezi. Ez a szimpatikus idegrendszer bevonásához is vezet: a stresszhormonok szintje a vérben növekszik, a szexuális ingerek nem motiválják a szexuális kapcsolatot, és ennek következtében nem vezetnek elégedettséghez.

Az orgazmus, amelyet érzelmi és fizikai relaxáció jellemez, minden lány számára kötelező. Ezért abszolút nem érdemes figyelmen kívül hagyni ezt a problémát, mert talán nem lesz szükség radikális intézkedésekre a megoldáshoz, hanem elég lesz egy szexuális játék, ami további stimuláció miatt nagy örömet és izgalmas kenést fog okozni.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából rendelsz erotikus terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Ha az ok pszichológiai traumában vagy egészségügyi problémákban rejlik, próbálja meg a lehető leghamarabb felvenni a kapcsolatot a megfelelő szakemberrel annak megoldásához. Fehérnemű és szexuális játékok nagy választéka. Siessen, hogy megvásárolja a szükséges termékeket az erotikus áruk online áruházában, az INTIM CENTER szexshop és áruház webhelyen. A teljes cikket itt olvashatod el.

A bizalom hiánya és a biztonságérzet a kapcsolatban
A partnerek közötti harmonikus kapcsolatok nemcsak az orgazmus elérésének, hanem a szex folyamatában való öröm megszerzésének egyik fő tényezője is. Sokan hajlamosak átvinni a meg nem élt érzéseket egy múltbeli kapcsolatból vagy gyermekkorból egy partnerrel való valódi kapcsolatra. Ez az elégedetlenség növekedéséhez vezet mind a szexben, mind általában a kapcsolatokban. Ezenkívül a partner rendszeresen elkövethet olyan cselekményeket, amelyek csökkentik a bizalom szintjét. Ha a kapcsolatban elítélés, árulás, árulás és neheztelés van, akkor a szex harmóniáját nagyon nehéz lesz elérni. Korábban úgy vélték, hogy a szex során az érzelmi intimitás csak a nők számára fontos, de ez sztereotípia, mivel a férfiak érzéseikben és érzelmeikben még sebezhetőbbek, mint a nők. 7. Negatív hiedelmek és attitűdök.

Az egész életen át az embereket a környezetük befolyásolja. A szülők, barátok, tanárok és a média közvetíti a viselkedési szabályokat, az értékeket és az erkölcsi normákat. És ha gyermekkorban és serdülőkorban a szexuális érdeklődés és a szexualitás megnyilvánulása miatt egy személyt megbüntettek, megszégyenítettek és elutasítottak, akkor felnőve nehéz lesz pihenni és megtapasztalni az örömöt a szexuális kapcsolat vagy a maszturbáció során. 8. A szexuális fantáziák elítélése.

A szexuális fantáziák az intelligencia fejlődésével kezdődnek, azaz 7-8 évig. Gyakran a fantáziákban egy személy szexuális izgalmat tapasztal, különböző helyzeteket képzel el, amelyek nincsenek jelen a valós életében. Ezek a helyzetek magukban foglalhatják a csoportos szexet, a homoszexuális kapcsolatot vagy akár a nemi erőszakot is. A fantáziák a belső erogén zónánk, és ha nem engedjük meg magunknak, hogy fantáziáljunk, elítéljük magunkat ezért, akkor ez nem támogatja szexuális energiánkat, és ezért az öröm megtapasztalásának képességét.
Hirdetés

A test tudatlansága
Az erogén zónák és a tapintható érintkezés típusai, amelyek örömet okoznak. Gyakran előfordul, hogy egy személy közvetlenül társítja magát a szexuális aktushoz, amelyben csak a nemi szervek vesznek részt. Valójában a férfiak és a nők testén rengeteg más erogén zóna van, amelyek különböző stimulációja örömet okoz.

A fizikaisággal való kapcsolat elvesztése
Szex vagy maszturbáció során gondolhatunk a mindennapi tevékenységekre, hogyan nézünk ki, és mit gondol rólunk partnerünk. Elmerülünk a gondolatokban, és abbahagyjuk érezni, hogy mi történik a testünkben, milyen érzéseket tapasztalunk.

Félelmek
A férfiak és a nők fő félelmei közé tartozik a terhességtől való félelem és a szexuális úton terjedő betegségektől való félelem.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?