Így növelhető a férfi erekció, tartósan merev lesz a pénisz

A modern ember nagy jelentőséget tulajdonít a harmonikus intim életnek. Ez az alapja egy erős egészséges kapcsolatnak egy férfi és egy nő között. És a merevedési zavar (az ember tartós képtelensége a pénisz feszültségének elérésére és fenntartására, elegendő a normál nemi közösülés elvégzéséhez) szinte lehetetlenné teszi, ami meddőséget, magányt, depressziót, mély depressziót okoz.

Ha jó potenciát akarsz, akkor adj magadnak egy kis edzést minden nap. Sétálhat a munkától, ha néhány megállóval korábban száll le. A napi esti séták szintén előnyösek az alváshoz. Feliratkozhat egy fitneszteremre, és hetente néhány órát szív és érrendszeri berendezésekkel tölthet. A legfontosabb, hogy ne feledje, hogy a legtöbb modern ember ülő életmódja káros az egészségre.

A véráramlás a fele az erekciós funkciónak. Egy bizonyos idő elteltével a vér visszaáramlik a pénisz felszínén lévő vénákon, és az erekció leáll. Ez az idő határozza meg a közösülés időtartamát. És minden férfi azt szeretné, ha a cselekmény tovább tartana – elvégre olyan jó látni, hogy a párja szemében elégedettségi köd van a hosszan tartó és magabiztos behatolások miatt.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából rendelsz potencianövelő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha a legjobb potencianövelőket és férfiaknaknőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    A budapesti szexshop címe: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Látogasson el online potencia áruházunkba, és válassza ki a megfelelő kakasgyűrűt magának és partnerének . Talán további dudorok a gyűrű felületén vagy egy vibráló elem nemcsak megnövelik az erekció időtartamát, hanem új érzéseket is kölcsönöznek partnerének. A teljes férfipotencia cikket itt olvashatod el.

Sok erekciós problémával küzdő férfi nem kér orvosi segítséget, ami megnehezíti a merevedési zavar valódi előfordulásának értékelését. Amerikai orvosok szerint a 40 év feletti férfiak száma, akik a merevedési zavar egyik vagy másik formájában szenvednek, eléri a 150 milliót. Nyilvánvaló, hogy ez egy hatalmas orvosi és társadalmi problémát jelent.

A merevedési zavar fő tünetei a következők
– csökkent nemi vágy;
– gyengeség vagy éjszakai és reggeli erekció hiánya;
– a szerelmi simogatások és az erekció kezdete közötti intervallum növekedése;
– korai magömlés és a kiválasztódott sperma mennyiségének csökkenése;
– az orgazmus csökkenése vagy elvesztése;
– hosszú helyreállítás az erekció között, az ismételt nemi közösülés elvégzésének képtelensége;
– a behatoláshoz elegendő péniszfeszültség elérésének és megtartásának képtelensége;
– előrehaladott esetekben teljes impotencia alakul ki.

Ahhoz, hogy megértsük, miért zavarják az erekciót, legalább nagyjából el kell képzelnie a normában való előfordulásának folyamatát. A pszichogén és reflex erekció megkülönböztethető. A pszichogént az agy limbikus rendszere váltja ki erotikus ingerek (vizuális, szagló, hallás stb.) hatására. A reflex erekciót a pénisz megérintése okozza, a gerincvelő alsó részei és a perifériás idegek felelősek annak fejlődéséért. A stimulációra válaszul az érrendszeri endothelium nitrogén-oxidot választ ki, az artériák kitágulnak, a pénisz véráramlása drámaian megnő, a vérrel töltött barlangos testek megcsípik a vénákat, megakadályozzák a vénás kiáramlást – és erekció következik be. Ennek a folyamatnak fontos feltétele a nemi hormonok normális szintje.

A merevedési zavar ezen mechanizmusok bármelyikének megsértését okozhatja. A potencianövelő blog szerint is a fejlődésének okai számos és változatosak:

– A merevedési zavar eseteinek túlnyomó többségét (60-70%) a szív- és érrendszeri betegségek okozzák. A pénisz artériáinak patológiás szűkülése zavarja a normális véráramlást és merevedési zavarokat okoz. A krónikus stressz, az ülő életmód, a dohányzás, a diabetes mellitus, a vér emelkedett koleszterinszintje szintén negatív hatással van, mivel ezek a tényezők maguk is magas vérnyomást és érelmeszesedést okoznak.
– A merevedési zavar gyakori oka az idegvezetés megsértése különböző szinteken. Ezek az agyi keringés akut rendellenességei, az agy és a gerincvelő daganatai és sérülései, az intervertebrális sérv, a különböző neurológiai betegségek, például a szklerózis multiplex stb. Következtében fordulhatnak elő.
Az endokrin rendellenességek is nagyon fontosak. Először is, a cukorbetegség és a diabéteszes polineuropátia, a hipogonadizmus, az elhízás, a pajzsmirigy patológia, valamint a hormonális háttér bármilyen változása, amelyet a tesztoszteronszint csökkenése kísér a vérben.
– A tartós merevedési zavar olyan sérülésekkel járhat, mint a kismedencei törések, a barlangos testek károsodása, a húgycső törései és a nemi szervek műtétei.
– Az urogenitális rendszer gyulladásos betegségei (prosztatagyulladás, urethritis, vesiculitis) megfelelő kezelés hiányában krónikussá válhatnak, ami gyakran merevedési zavarhoz és meddőséghez vezet.
– Gyakran előfordul, hogy a merevedési zavar a szervezetben lévő vegyi anyagoknakvaló kitettség eredménye. Ez számos gyakori gyógyszer bevételének mellékhatása lehet: pszichotróp (antidepresszánsok, neuroleptikumok), vérnyomáscsökkentő gyógyszerek (béta-blokkolók, diuretikumok), antihisztaminok, lipidcsökkentő, hormonális és egyéb gyógyszerek. A hatékonyságra gyakorolt feltétel nélküli negatív hatást a kábítószerek és az alkohol bevitele fejti ki.
– Viszonylag ritkán a pszichiátriai betegségek – neurózis, depresszió, skizofrénia – a merevedési zavar okaként működnek.
– A pszichológiai rendellenességek,annak ellenére, hogy a legtöbb férfi hajlamos igazolni az ágyban való kudarcát, csak az esetek 10% -ában okozzák a merevedési zavarokat. Fiatalabb betegeknél ez a kóros önbizalomhiány és a kudarctól való félelem miatt következhet be. A stresszes helyzetek, fáradtság, ideges kimerültség, munkahelyi problémák, a nemi közösülés rutinná alakítása, vagy fordítva, a partnerrel való konfliktusok, a kapcsolatok megszakítása szintén negatív hatással van. A tisztán pszichogén merevedési zavar, ellentétben a szerves, időszakos, szituációs jellegű, vele a szokásos reggeli és éjszakai erekció megmarad, valamint a maszturbáció során az erekció.

A legtöbb esetben a merevedési zavarokat nem egy, hanem egyszerre több tényező okozza, azaz vegyes

A széles körben elterjedt meggyőződés, hogy merevedési zavar alakul ki az életkorral nem erősítették meg a vizsgálatokban. Nyilvánvaló, hogy a közvetlen ok itt nem az életkor, hanem az egyidejű betegségek bősége és nagyszámú gyógyszer kényszerű bevitele.

De bármi legyen is az erekciós diszfunkció oka, ez a patológia teljes vizsgálatot és kezelést igényel. Az időben azonosított merevedési zavar az esetek 95%-ában orvosi kezelésre alkalmas. Ennek ellenére csak minden tizedik merevedési zavarban szenvedő férfi kér szakmai orvosi segítséget. A legtöbben mindent a stresszre hibáztatnak, vagy akár megpróbálják elrejteni a problémát, úgy téve, mintha minden rendben lenne.

Gyanítható, hogy a partner valamilyen közvetett jel miatt a hatékonyság megsértésétől szenved: a férfi különböző ürügyekkel kerüli el a szexet, rossz egészségre, fáradtságra utal, későn jön haza a munkából, figyelmen kívül hagyja a tippeket, soha nem kezdeményezi a szexuális kapcsolatot. Ebben az esetben érdemes finoman meggyőzni őt, hogy konzultáljon egy szakemberrel – urológussal vagy urológus-andrológussal.

Az erekciós diszfunkció

Az erekciós diszfunkció diagnosztikai intézkedéseinek célja a fejlődés okának és a változások mértékének megállapítása, ami viszont lehetővé teszi a kezelés ésszerű tervezését.
Nagyon fontos a gondosan összegyűjtött megbízható anamnézis. A beteg legkényelmesebb környezetében az orvos megpróbálja megtudni, hogyan kezdődött a betegség, mi provokálhatja, különös figyelmet fordítanak a szexuális élet egyéni jellemzőire, a “szokásos” nemi közösülésre, az éjszakai és reggeli erekció jelenlétére és minőségére stb.

Ezt követi a nemi szervek általános orvosi vizsgálata és vizsgálata. Ügyeljen a másodlagos szexuális jellemzők súlyosságára, a hajnövekedés jellegére, a pénisz és a herék szerkezeti változásaira, a prosztata alakjára és konzisztenciájára rektális vizsgálattal.

Minden betegnek a hormonális hátterét kell tanulmányoznia. Határozza meg a tesztoszteron, prolaktin, gonadotropin, ösztradiol, tüsző-stimuláló és luteinizáló hormonok vértartalmát. Az egyidejű patológia azonosításához biokémiai vérvizsgálatot végeznek a cukorra, a koleszterinre stb.

Néha differenciáldiagnózis esetén farmakológiai vizsgálatot végeznek papaverin vagy alprostadil bevezetésével a barlangos testekbe.

Az ultrahang nagy jelentőséggel bír a prosztata betegségek (daganatok, prosztatagyulladás stb.) diagnosztizálásában, ami a merevedési zavar oka lehet. Ultrahang dopplerográfia segítségével értékelik a pénisz barlangos testében a véráramlást, a vénás kiáramlás nagyságát. A technika lehetővé teszi az érrendszeri érelmeszesedés jeleinek azonosítását, a rostos változásokat vagy a barlangos szövetek meszesedését, ami a prognózis szempontjából fontos.

A barlangos testek morfológiájának és véráramlásának még részletesebb tanulmányozása lehetséges a pénisz mágneses rezonancia képalkotása és a barlangos szövetek biopsziája segítségével. A pénisz radiopaque vizsgálata (cavernosography) lehetővé teszi a kóros vénás kiáramlás azonosítását, a barlangos testek szerkezetének értékelését.

Számítógép és speciális érzékelők segítségével lehetőség van a pénisz érzékeny beidegzésének vizsgálatára, a spontán éjszakai erekció gyakoriságának és időtartamának felmérésére.

Gyógyszeres kezelés

Az orvosok ősidők óta keresik a férfi hatalom helyreállításának módját. Az első igazán hatékony gyógyszer azonban csak a múlt század végén jelent meg, amikor az amerikai Pfizer gyógyszeripari vállalat felfedezte a szildenafil-citrát váratlan mellékhatását. Ezt követően az eredetileg a magas vérnyomás kezelésére szánt gyógyszer az egész világon Viagra néven vált ismertté. Elég gyorsan belépett a klinikai gyakorlatba, köszönhetően egyedülálló képességének, hogy fokozza a nitrogén-oxid pihentető hatását a barlangos testekre, növelve a véráramlást és javítva az erekciót, még alacsony tesztoszteronszint esetén is a szervezetben. A mai napig egy egész gyógyszercsoport – foszfoditeráz inhibitorok-5 – hasonló hatással rendelkezik. A leghíresebbek a vardenafil Levitra, és a tadalafil Cialis.

Az alacsony hatékonyság miatt más csoportokból származó gyógyszerek (kb. 30%) csak a merevedési zavar komplex terápiájának részeként használhatók. Ezek elsősorban tesztoszteron készítmények (“Nebido”, “Androgel”), prolaktin inhibitorok (bromokriptin,parlodel), értágítók, biogén stimulánsok és adaptogének (ginzeng, eurycoma, aloe stb.).

A gyógyszeres kezelés mellett speciális mechanikai eszközök is vannak az erekció javítására. Ez az úgynevezett vákuum-constrictor terápia vagy LOD terápia. A pénisz üreges testében a negatív nyomás mechanikusan jön létre, ami hozzájárul a megnövekedett véráramláshoz. Egy speciális gyűrű tömöríti a pénisz alapját, megakadályozza a vénás kiáramlást és fenntartja az erekciót. A vákuumeszközök hatékonysága körülbelül 60%.

Fontos helyet biztosít a merevedési zavar kezelésében és megelőzésében a fizikai aktivitás és a sport, mivel az ülő ülő életmód a medence torlódásának kialakulásához, a nemi szervek vérellátásának romlásához, a tesztoszteron szintjének csökkenéséhez vezet a szervezetben. Jó hatást fejt ki a guggolás, a futás, a jóga, a torna, amelynek célja a perineum izmainak képzése. Még egy egyszerű, napi legalább 10 ezer lépéses séta is segíthet normalizálni a vérkeringést, növelni a tesztoszteron termelést és javítani az erekciót.

A kismedencei és szeméremterületek masszázsa is segít növelni az érrendszeri tónust

Nem kis jelentőségű a megfelelő kiegyensúlyozott étrend. A merevedési zavar megelőzése érdekében a többszörösen telítetlen zsírsavakban (omega-3) és nyomelemekben, például magnéziumban, káliumban, cinkben gazdag élelmiszereket kell bevonni az étrendbe. Ezek az anyagok zsíros tengeri halakban, osztrigákban, garnélarákban, vörös kaviárban találhatók. Nagy mennyiségű cink tartalmaz diót és mézet. A zöldségek és a zöldek – pirospaprika, koriander, gyömbér, petrezselyem, spárga stb. – B- és C-vitaminokban gazdagok. A könnyen emészthető szénhidrátok (édességek, sütemények, burgonya, édes gyümölcslevek és szóda) használata éppen ellenkezőleg, ajánlott minimálisra csökkenteni, mivel elhízáshoz és cukorbetegséghez vezethetnek. Ez utóbbi az erekciós diszfunkció egyik leggyakoribb oka.

A lehető leghamarabb (ideális esetben még a merevedési zavar kezdete előtt) a dohányzást, az alkoholt és a kábítószer-használatot el kell hagyni. Az urogenitális rendszer gyulladásos betegségeit időben és helyesen kell kezelni, megakadályozva a krónikus formába való átmenetet.

Pszichogén merevedési zavarban szenvedő fiatal betegeknél a pszichoszexuális terápia jó hatást fejt ki. Monoterápiára használható, de gyakrabban hatékony más módszerekkel kombinálva.

Abban az esetben, ha az összes meglévő konzervatív módszer hatástalan volt, a merevedési zavar sebészeti kezelését alkalmazzák: érrendszeri műveletek a nemi szerveken vagy a protézisek beültetése.

A péniszen végzett érrendszeri műveletek (a barlangos testek revascularizációja, a dorális véna rezekciója, a pénisz vénáinak felbátorodása) célja az artériás beáramlás növelése és a vénás kiáramlás csökkentése. Sajnos az ilyen műveletek eredménye rövid életű.

Az utolsó szakaszban, amikor minden más lehetőség kimerült, meglehetősen hatékony módszer a pénisz protézisek. A beültethető péniszprotézisek eltérő kialakításúak lehetnek. A legtanibb ma háromkomponensű hidraulikus protéziseknek tekinthető. Lehetővé teszik a szexuális funkcióhelyreállítását a műtéten átesett betegek 90-95%-ánál.

Függetlenül a merevedési zavar formájától és stádiumától, ez az állapot professzionális orvosi ellátást igényel. A helyes és időszerű kezelés az összes orvosi ajánlásnak megfelelően lehetővé teszi a legtöbb esetben a normális szexuális funkció helyreállítását és sok éven át tartó fenntartását.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?