Minden normális nőnek rendelkeznie kell vibrátorral

Minden normális nőnek rendelkeznie kell vibrátorral, a szexterapeuta szerint. Szexuális játékok felnőtteknek, megengedettek?
A szex, akárcsak az élet, sokrétű és sokrétű. De ha az életről szokás hangosan és pátosszal beszélni, akkor annak intim oldaláról általában próbálnak hallgatni. És megengedjük magunknak, hogy felnyissuk a felnőtteknek szánt izgalmas szexjátékok témáját abból a szempontból, hogy milyen előnyei vannak a férfiak és a nők egészségére.

A felnőttek szeretnek játszani? De tényleg szükségük van szexjátékokra?
– A vibrátorok és más szexuális játékok, mint a lányoknak intim izomzatot fejlesztő gésagolyók, fiúknak prosztata masszírozók, kétszemélyes játékok, vibrátorok az élvezet mellett gyógyulást is hoznak.

Hogyan?
– Például egy szabványos vibrátor segíthet enyhíteni a nők torlódását. Míg egy férfival való szokásos szexuális érintkezéssel, annak intenzitásától függetlenül, a fiziológia miatt ezt lehetetlen elérni. A torlódás pedig különféle női rendellenességekhez vezethet, beleértve a miómát, az endometriózist. Ezért azt javasoljuk, hogy bármilyen korú lányoknak és nőknek legyen klasszikus vibrátora, nem csak az öröm, hanem az egészség érdekében is. Például van egy ilyen anatómiai rezgő vibri két füllel. Úgy használható, mint egy normál vibrátor, ha a sziromfüleit egy óvszer összefogja és ebben a helyzetben tartja. És ha elengedi a füleket, akkor az egyik szirma stimulálhatja a hüvely hátsó falát, a másik pedig egyszerre stimulálja a G-pontot az elülső falon. Ez a készülék két kis motorral és egy nagy beépített motorral rendelkezik. A vibrációnak köszönhetően a játék teltségérzetet kelt a lányban, anélkül, hogy a medencefenék izmait megfeszítené. A modern játékok előnye, hogy nincsenek elemek. Ma már szinte mindegyiket beépített akkumulátorral gyártják, és hálózatról tölthetők.

Férfiaknak

Férfiaknak is készülnek remek játékok. Ezek prosztata masszírozók. Használatuknak köszönhetően a férfinak lehetősége van sokkal tovább fiatal és erős maradni mind a szexben, mind az életben. Általánosságban elmondható, hogy a 25 év feletti férfiaknak rendszeresen járnak urológushoz és kapnak prosztata masszázst. De ez az eljárás elvégezhető az orvosi rendelőben. Vagy megteheti – egy kényelmes otthonban, nyugodtan, habozás nélkül, masszírozó segítségével. Különféle típusú prosztata masszírozók léteznek – egyszerű vibrációval és nyomatékkal. Például egy nyomatékos masszázs hasonlóvá teszi az eljárást ahhoz, ahogy azt egy urológus végzi ujjaival egy percig az irodában. Ez az eszköz keresett a férfiak körében, mert két dolgot egyesít egyben: az örömszerzést és a férfiak egészségének megőrzését. Férfiaknál az erekció a masszírozóval végzett kezelések után erősebbé válik, a közösülés meghosszabbodik, és a jövőben sem a vizelettel, sem a prosztatával nem lesz probléma. Bár vannak ellenjavallatok – gyulladás és fájdalom esetén nem javasoljuk a prosztata masszírozók használatát.

És ha megszokja, akkor mi van?
– Nem baj, nem lesz meleg, ha már a kezdetektől nem hajlamos rá.
És ha eltalál?
– Nem, a modern játékok használata biztonságos. Jó vízszigeteléssel, kiváló minőségű külső bevonattal rendelkeznek, általában prémium szilikonból. Nem porózus, nem tömődik bele zsír vagy váladék, nem telepszik rá a por, hipoallergén és szagtalan.

Az én felébresztése

Sokan úgy gondolják, hogy mindenféle önkielégítés nem kívánatos?
– Úgy érted, hogy az ember megszokja az ilyen játékok segítségével való stimulálást, majd abbahagyja az élő emberrel való érintkezés élvezetét? – Nem, ez nem fog megtörténni. Éppen ellenkezőleg, az ilyen stimulánsok segítenek az embernek megnyílni, jobban érzik erogén zónáikat. Vegyünk például egy fiatal lányt. Úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben van számára, szexel a barátjával, de gyakran előfordul, hogy nem éri el az orgazmust. A srác érti, a férfiaknak könnyebb, de ő nem. Le van szorítva, nem hallja a testét, és arra a következtetésre jut, hogy valószínűleg így kell lennie. De ez nem igaz. Miért nehezebben érzik magukat a lányok? Attól, hogy a medencefenék izmait még nem ébresztették fel, és attól, hogy még nem ismerték fel testüket. Az intim izmok edzésére szolgáló játékok és labdák pedig sikeresen segítenek a nőnek érezni erogén zónáit, érzéki nőt ébreszteni önmagában. Az ilyen edzések és játékok után ő maga is tudja majd vezetni párját, adni és szórakozni.
Mi van, ha anya látja, hogy játékokkal edz?
– Sajnos nem tudok felelősséget vállalni minden anyáért és minden lányáért. De mivel ezeket a játékokat elsősorban az egészség szempontjából tartom szem előtt, talán nem bánnám, ha egy felnőtt lányom anyja lennék. És a nagykorú nőknek is szükségük van rájuk. Tehát, ha a lánya bizalmi kapcsolatban van anyjával, akkor adhatnak egymásnak például labdákat az intim izmok edzésére és más hasznos eszközöket.
A helyzet az, hogy a szexjátékokat és különféle vibrátorokat nem kezelem piszkosnak és szégyenteljesnek, ellenkezőleg, úgy gondolom, hogy ezek a szexuális eszközök hasznosak. Előfordul, hogy olyan lányok jönnek hozzám, akik semmit sem tudnak magukról. És ez nem csak a nagyon fiatalokra vonatkozik, hanem a 30 év feletti és 40 év feletti nőkre is. Nem hallják, nem érzik a testüket. És a legszomorúbb az, hogy tűrték. Fel kell szabadítanom őket, hogy el tudják fogadni női esszenciájukat. És anélkül, hogy élvezetben részesülnének, nem éreznék önmagukat, nem fogadnák el teljesen testüket, ezt nem tudják megtenni.

A játékok csak az egyik módszer a nőiesség és a szexualitás feltárására. Rajtuk kívül még van munka egy pszichológussal, az önbecsüléssel, a megjelenésével, az életben elfoglalt helyével… De a szexuális összetevő ebben a sorozatban szerintem az egyik fő. Akárhogy is csapkodunk egymás előtt, mondjátok, hogy ez az egész hülyeség, és enélkül is tökéletesen lehet élni…
Gyakran félénk, szorított, hírhedt lányok és nők. Néha két -három barát jön. Az ember mindent tud, mindent kipróbált, és azért jött, hogy megtudja, hogyan nyűgözze le a férfit, rendezzen egy romantikus estét. A második nem tudja, de élénken érdeklődik, a harmadik pedig pirosra, zöldre vált, ájulni készül, és ezt semmiképpen sem tudja elfogadni. Ezt a legnehezebb megszabadulni. Bár idővel ők lesznek a legtehetségesebb tanulók érzékiségük kifejezésében.
Miért kell ezen a téren betartani a tisztességet és a távolságtartást?
– A finomságra azért van szükség, hogy ne ijessze meg az embereket. Az intim szférát azért hívják így, mert ez csak kettő esetében van így. Valójában nincs olyan sok szexuális mániás és perverz – csak 1 százalék, azt hiszem. Alapvetően ezekre a készségekre és ismeretekre a leghétköznapibb embereknek van szükségük, akik meg akarják oldani szexuális családi problémáikat. Valakinek anorgazmiája, hüvelyszárazsága van, valakinek a nemi szervek mérete elégtelen. És javasolhatjuk a javítás módját. Hogy a partnerek ne csak a lelkek rokonságát érezzék, hanem az ágyban is kielégítsék egymást. És így hűségesek maradtak egymáshoz.

Pénisz építés

Például, ha egy férfi nemi szerve nem elég nagy, akkor elkezdheti stimulálni speciális krémekkel, amelyek különféle gyógynövényeket tartalmaznak, amelyek enyhén tágító hatásúak. Használatakor a vér kitölti a szerv barlangos testeit, és kissé növeli a térfogatát. Radikálisabb esetekben vákuumszivattyúkat, hidraulikus szivattyúkat és töltőanyagokat használnak. Sokkal könnyebbé teszik a férfiak életét. A hidropumpa jó segítség az erekció helyreállításához. A víz használatának köszönhetően egyenletes nyomás alakul ki, amely biztonságos az ember számára. Egy ilyen pumpával végzett rendszeres testmozgás két-három hónapon belül megtagadhatja a potencianövelő tabletták bevételét.

Ha például egy estére meg kell növelnie a péniszét, akkor ma meg kell ütnie egy nőt, hogy hosszabb ideig szexelhessen, erősebb legyen az erekció és nagyobb legyen a szerv térfogata, akkor elég neki 15 percig és ennyi. Ha egy férfi hosszú ideig vagy örökre szeretné megszilárdítani az eredményt, akkor hat hónapig napi 10-15 percig kell gyakorolni. Ezután néhány centiméterrel megnövelheti a nemi szervet. Ugyanakkor a barlangos testek megtelnek vérrel, javul a vérkeringés, és a hatás hosszabb lesz. Létezik olyan eszköz is, mint hosszabbító. Ez egyfajta Elizarov-apparátus, csak nem a lábakat és a csontokat hosszabbítják meg és egyenesítik ki vele, hanem a férfi szervet. Az ilyen hosszabbítókat gyakran műtét utáni használatra, valamint a pénisz görbületének korrekciójára javasolják. Bár ez egy hosszabb és komolyabb történet.

Általában a felnőtteknek mindenféle stimuláns, fűszeres játék, intim kozmetikum és kiegészítő megtalálható. A lényeg az, hogy ne félj használni őket, hanem helyesen és biztonságosan.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?