Milyen sört isznak a nők?

Gyakor kérdések: Milyen sört isznak a nők? Milyen az ha egy nő iszik?
– A rengeteg férfilátogató helyett most végre a nőket is megkérdezték, milyen sört isznak a Budai Sörfesztiválon. Népszerű volt a csilis és a csokis is.

– A női piaci lehetőséget a Carlsberg is levágta, pontosabban annak lengyel leányvállalata és gyorsan piacra dobta 0,1% alkoholtartalmú sörét, a Karmi-t. Ami ebben érdekes, az az ízesítés. Milyen lehet kávés sört inni? És Piña Coladásat? A guajava és menta ízvilágról ne is beszéljünk. Viszont bejött, olyannyira, hogy Lengyelországban 2006-ban az év legjobb termékének választották élelmiszer kategóriában.
– Semmi undorító nincs abban, ha egy nő sört iszik. Képzeljünk csak el egy prágai kocsmát vagy egy müncheni Oktober Fest-et nők nélkül!! Milyen lenne? Minden normális sörivő helyen normális nők boldogan isznak sört. A részeg nő viszont tényleg undorító!
– Nálunk a családom nőtagjai isznak csak sört. Muterom és nővérem. De mindig mértékkel, csak az íze miatt (meg van pár pozitív élettani hatása is állítólag), nem azért, hogy a saját hányásukban fetrenghessenek. Én meg kibaszottul utálom.
– Kifejezetten szexinek tartom, ha egy lány velem sörözik. félre ne értsetej, kultúrált sörfogyasztó vagyok, nem arra gondolok itt, hogy 8korsóval ledőntünk fejenként. egy-egy korsó finom pilsner vagy szűretlen búza nekem, egy jó üveg gyümölcsös-belga a hölgynek, és meg is van a hangulat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?