Miért szeretik többen a fekete bugyit és combfixet mint a pirosat?

Gyakori kérdések szex témakörben: Miért szeretik többen a fekete bugyit és combfixet, szexi fehérneműket, mint a pirosat?

– Mert a piros nem minden bőrszínhez megy, a fekete meg univerzális. Nem mindenkinek áll jól a piros éppen ezért. Én pl. pont a pirosat szeretem, mert a barátnőmnek rózsaszín a bőre.

– Piros a szexben: Mindjárt gondolhatjuk, hogy a piros szín szerelmesei nem a visszafogottságukról és szendeségükről ismertek. Az ilyen típusú emberek hamar izgalomba jönnek és órákon át ebben az állapotban maradnak. Minden formában élvezik a szexet és ha két piros egymásra talál, ott kő kövön nem marad. A visszafogottabb színeknek épp ezért óvatosnak kell lennie, nehogy piros partnerünk elnyomja őket a saját vágyai érdekében.

– A fekete szín: Imádják a különleges dolgokat, azokra vágynak, amit a legtöbben elkerülnek. Igazi egyéniségek és hajlamosak a perverzióra, sőt szadista és mazochista vonásokat is felfedezhetünk bennük. Leginkább a másik feketével tudnak tökéletes összhangra lelni, mert sok mást szín elijesztenek. Egész életükben keresik a tapasztalatokat és önmagukat, hogy mik a határaik, gyengéik. Erősen hangulatemberek ezért bizonyos szokatlan helyzetekben (pl. stressz.) képesek a legtöbbet kihozni magukból.

– Az ízlések miatt. Nincs magyarázat arra kinek miért tetszenek bizonyos színek jobban. Ha szex akkor szerintem is piros lakkcsizma és piros combfix, de a fekete viszont elegánsabb így lehet,hogy én is szívesebben vennék olyat, bár még életemben nem volt rajtam combfix.

– Pedig a piros a szex színe! A piros a vér, és a tűz színe, így gyakran a háborúval, veszéllyel, erővel társítják de megjelenik a szerelem, a vágy, a szenvedély kifejezőjeként is. Szóval nem teljesen egyértelműen a szex színe. Csak nagyon hangsúlyos, erős szín, amely kiváltja a férfiakból, de a nőkből is a “vonzalmat”. Minden pasit más indít be, így a színek is lehetnek eltérőek. Volt olyan párom, aki a fehéret szerette, volt aki a feketéért volt oda, a mostani kedvesem meg pont a pirosat imádja. Persze e három szín volt mindig is (és lesz is) a legvadítóbb szín, ha szexualitásról van szó.

– Nekem fekete hajam van és világos bőröm. Naná,hogy inkább a feketét,rózsaszínt részesítem előnyben. A vörös nekem már túl szajhás lenne,közönséges meg nem akarok lenni. Ahogy már előttem is írták, a fekete elegáns,titokzatos és jótékonyan elfedi a problémás részeket.

– A pirosról mindenki tudja, hogy a szerelem színe. Aki kedveli a pirosat, az igazán szexőrült. Nem kell sok, hogy lázba hozzák, viszont annál több, hogy lehiggadjon!

– A fekete színt kedvelők általában kedvelik a szado-mazo dolgokat. Nagyon szétszórtak és a hangulatuk is leginkább a kaméleonhoz hasonlít.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?