Kínai szexhoroszkóp

A Disznó jegyű férfiak tényleg disznók az ágyban? Csakugyan életveszélyes egy Kígyó nőt tartani otthon? Jól kijön az ágyban a Tigris nő és a Ló férfi?
Minden asztrológiai rendszer, így a kínai is az emberek általános jellemzése, sorsanalízise mellett valamiféle útmutatásul szolgálhat, tanácsot ad döntéseinkkel kapcsolatban.

A párkapcsolat jelentse akár hosszú évek boldogságban töltött vagy viharoktól sújtott házasságát, akár egy-egy rövid életű flörtöt, a kínai asztrológia segítségével mélyebben feltárhatjuk az adott kapcsolat működésének lelki és spirituális okait és várható végkifejletét. A kínai asztrológia tizenkét állatjegye ma már nálunk is legalább annyira elterjedt és jól ismert, mint a nyugati horoszkópé. Jól tudjuk, hogy a kínaiak nem a hónapok tagolta ciklusokat, hanem az éveket veszik a felosztás alapjául. A horoszkóp kiszámításánál azonban az éves cikluson túl figyelembe veszik az öt elemet: a vizet, a fémet, a tüzet, a fát és a földet is, melyeket egy-egy bolygó tulajdonságával ruháznak fel. A víz megfelel a Merkúrnak, a fém a Vénusznak, a tűz a Marsnak, a fa a Jupiternek, a föld pedig a Szaturnusznak. Megkülönböztetnek továbbá pozitív, férfias és negatív, nőies hatásokat, a jangot és a jint, valamint a születés kettős óráját, amelyet a kínai horoszkóp aszcendensének is szokás nevezni. Segítünk eligazodni a jegyek között, hogy sose érjen csalódás az ágyban! A kínai horoszkóp születés szerint, hogy tudd ki vagy.

Patkány férfi
Az egyik legnehezebben kiismerhető típus. Szemérmes, tartózkodó, sőt néha visszahúzódó voltából adódóan ugyanis gyakorta elrejti valódi arcát. Ha egyszer megnyílik, kiderül, hogy egy rendkívül érzékeny személyiséget rejteget a zord külső mögött. A magánéletével kapcsolatban rendkívül zárkózott, diszkrét. Szexuális érdeklődése már nagyon fiatal korában feléled. A Patkány férfi válogatós, sok mindent kipróbál, mire megtalálja a számára ideális partnert. A Patkány férfi nagyon vonzó, ügyes udvarló, és bókjait jó izléssel megválasztott, gavallér ajándékokkal kíséri. Szentimentális, érzékeny és igen heves szerető. Ha egyedül kell élni könnyen elkeseredik, bánatos lesz. Ahhoz, hogy a szexben maximumot nyújtson, elengedhetetlen a kényelmes ágy és a minden igényét kielégítő fürdőszoba. Általában kiváló partner, aki legalább annyit törődik a társával is, mint önmagával. Számára minden fáradtságot megér, hogy kielégítse szerelmét, és általában ő maga a titkos, tiltott kapcsolatok kezdeményezője. Nála alaposabb szerető aligha létezhet. Fontos számára a partnere hűsége, ám ő ezt a maga részéről nem hajlandó nagyvonalúan kezelni.

Patkány nő
Nem vágyik reflektorfényre, azt hihetnénk róla, hogy félénk, szemérmes, mindezek ellenére mégsem marad észrevétlen, mert a tartózkodó fátyla mögött erős érzékiséget és ellenállhatatlan szexualitást rejt. A Patkány nő legnagyobb hibája talán, hogy képtelen titokban tartani a pletykákat. Általában igen fiatalon elkötelezi magát, és a házasság kötelékébe lép. Ha első szerelmükben csalódnak, nem harcolnak új szerelemért, inkább visszavonulnak. Szenvedélyes, önfeláldozóan tud szeretni, feltétlen híve a monogámiának, és nem sok jó vár arra nőre, aki férje mellett felbukkanna. Minden ötletre nyitott, bátran kipróbálja a számára új, ismeretlen dolgokat. Fontos számára, hogy partnerét intellektusáért is tisztelni tudja. Titkos, izgalmas kalandokkal folyamatosan fenn lehet tartani szexuális érdeklődését. Féltékeny és birtokolni vágyó természetéből adódóan szeretőként nem túl ideális.

Bivaly férfi
A Bivaly férfi nem igazán alkalmas arra, hogy érzelmeit kimutassa. Alapvetően óvatos, bizalmatlan típus, akit nem könnyű tűzbe hozni. Nála a szerelem egy nagyon lassú folyamat része. Ő az a férfi, akit a nőnek kell elcsábítani. Taszítja a harsányság, és az általa botrányosnak tartott szenvedélyesség. Nem elég, ha egy nő szép és csinos, intellektussal is kell rendelkeznie. Sokan közülök afféle magányos farkasok, akik a végletekig ragaszkodnak függetlenségükhöz. Csupán a szex miatt ritkán keres kapcsolatot. Ha viszont egy kapcsolatban szerelmes lesz, és jól érzi magát, egy életen át képes kitartani párja mellett. Hűséges természetű, jó férj válik belőle. A szexben épp olyan alapos, körültekintő, mint az élet bármely más területén. A szexben is ragaszkodik a jól begyakorolt, működő és eredményes sablonokhoz, épp ezért sok nő számára a Bivaly férfi technikája egy kissé iparos, vagy gépies. Képes a hosszan elnyújtott aktusokra, de jobban szereti az egymást követő, határozott, kemény meneteket.

Bivaly nő
Kedves, figyelmes természetű, igazi anyáskodó típus. Roppant érzéki, hajlamos arra, hogy szexuális vágyait összekeverje érzelmeivel. A jó szexhez számára elengedhetetlen a meghitt környezet, és a gondos, figyelmes előjáték. Nála a szex alapos előkészületet igényel, mert a legapróbb zavaró tényező is képes kizökkenteni és elvenni a kedvét. Igen lelkiismeretes és maximalista, és igyekszik a vele szemben támasztott elvárásoknak megfelelni. A Bivaly férfihez hasonlóan ő is ragaszkodik a jól bevált koreográfiához. Kreativitását és ötletességét a szex terén csak töredékesen bontakoztatja ki, mert távol áll tőle a kezdeményezőkészség. A számára kedves, szeretett partnert akár hosszú órákig is képes önzetlenül kényeztetni.

Tigris férfi
A Tigris férfi a hálószobában is dominanciára törekszik. Még állandó kapcsolatban, kiegyensúlyozott szexuális élet mellett is gyakorta igényli, hogy önkielégítéssel csillapítsa vágyait. Ha valaki kipróbálja a szexet egy Tigrissel, szinte biztos, hogy sokáig emlékezni fog rá. Valamennyi jegy képviselte karakter közül ő az egyik legvadabb, legagresszívebb. A Tigris férfi természeténél fogva tiszteli a nőket. Amit viszont ki nem állhat, ha egy nő közönséges. Amit viszont ki nem állhat, ha egy nő közönséges. A Tigris férfi csapodár, lelkifurdalás nélkül kezd új kapcsolatot és hátrál ki onnan, ahol a szexuális élet egy kicsit fakóbbnak tűnik a számára. Mindezek mellett a Tigris férfi túlságosan is romantikus, könnyen és gyakorta esik szerelembe. Ám a szerelemben vagy gazemberként viselkedik, vagy egyszerűen csak tökéletes.

Tigris nő
Macskás bájukkal elbűvölik a férfiakat, társaságban, nyilvánosan mindig vonzóak, dekoratívak és kifogástalanul viselkednek. A Tigris nő partnerét inkább a társadalmi szerepe, mint szellemi, intellektuális értékei alapján választja. Luxus körülmények között szexuális vágya szinte azonnal felkorbácsolható. Szex közben, ha nem akarunk vele konfliktusba keveredni, mindig csodáljuk és dicsérjük őt. Gyakran és őszintén kívánja a szexet és technikáján is mindig igyekszik javítani. Amilyen gyorsan szerelmbe esik, olyan gyorsan ábrándul ki partneréből. Szexuális játékai között sokszor helyet kapnak az olyan tárgyak, helyzetek, melyek a partner kiszolgáltatottságát okozzák.

Nyúl férfi
Valamennyi jegy szülötte közül a Nyúl férfi ismeri és érti meg legjobban a nőket. Rendkívül érzelmesek, nyíltan vállalják, hogy kimutassák érzelmeiket, és ezt partnerüktől el is várják. Ideális partner a hosszú, érzelmekben gazdag kapcsolatra vágynak. Az ágyban is előzékenyek, figyelmesek és rendkívül hagyománytisztelőek. Önimádata szexuális téren leginkább abban nyilvánul meg, hogy a maszturbációban legalább annyi öröme telik, mint a partnerrel való együttlétben. Minden szituációban komolyan kell venni, játszani kell vele, cirógatni, egész testét csókokkal borítani. Ha igazán jól érzi magát és formában van, a kényeztetést busásan meghálálja. A lassú, finom, gyöngéd minden érzékszervet felhasználó szerelmi együttléteket részesíti előnyben. Ha egyszer valóban elkötelezi magát, szinte vakon meg lehet bízni a hűségében.

Nyúl nő
Feltűnően nőies, dekoratív jelenség. Mindig akadnak hódolói, amit szerfelett igényel is. Álmodozó, érzelmes típus, épp ezért igényli a romantikus, meghitt együttléteket, a hosszú tartalmas beszélgetéseket. A Nyúl nőnél csak azoknak van esélye, akik humorukkal és intellektusukkal is le tudják nyűgözni. Hagyománytisztelő, és konzervatív, elutasítja az egyéjszakás kalandokat. Miután beteljesedett az anyaság iránti vágya, szexuális téren sokkal nyitottabbá és rugalmasabbá válik. Az ágyban azt szereti, ha őt kényeztetik, aktívabb szerepekre nem könnyen vehető rá. Sokáig képes nélkülözni a szexet, még egy párkapcsolaton belül is. Azt szereti, ha romantikus, gyertyafényes vacsora közben csábítják el. Rendkívül hálás, ha partnere gyöngéd és figyelmes, a türelmetlenség, az agresszió taszítja és riasztja.

Sárkány férfi
A Sárkány férfi habzsolja az életet. Szereti a lármát, a mozgalmasságot és leginkább a szexet. Magánélete gyakorlatilag csak és kizárólag a szexre épül. Büszke önállóságára, és féltékenyen őrzi függetlenségét. Nemi szervét legendásan ügyesen használja, állandó lételeme a flört és a csábítás. Nagylelkű és előzékeny a szexben. Tudatosan hajszolja az újabb és újabb szexuális élményeket, mindent ki akar próbálni. Nem viseli a kudarcot sem a hivatásában, sem a szerelemben. A hölgyeket elsősorban színes és kétségkívül öntörvényű egyénisége vonzza legjobban. A kísértésnek aligha tud ellenállni, de a szerelemben gyorsan elhamvad, és amikor odébb áll egy házzal, nem törődik a maga mögött hagyott romokkal.

Sárkány nő
A Sárkány nő szereti életét a saját elvárásai szerint irányítani. Szeret hódítani, uralkodásra hajlamos, sőt erre is született. A szerelmes Sárkány nő rendkívül esetlen és kiszolgáltatott. Szexuális téren csodálatos kapukat fog megnyitni előttünk. Sok férfit elriaszt sodró lendülete és kalandvágya. Elképesztő fantáziával akar újabbnál újabb dolgokat kipróbálni, átélni. Partnerét valósággal hajszolja a legextrémebb őrületekbe. Számára nem az aktusok mennyisége, sokkal inkább minősége számít, a rutintól mentes változatosság a fontos. A legizgalmasabb szerető státusza az ővé, és ezzel a szereppel a Sárkány nő a legtöbb esetben ki is egyezik. Számára a nyitott kapcsolat vagy a távházasság a legideálisabb kapcsolati forma, melyben maradéktalanul megőrzi függetlenségét.

Kígyó férfi
A Kígyó férfi bizalmatlan, nem szívesen keresi mások társasát. Zárkózott természete ellenére tolonganak körülötte a hívek és a rajongók. Szigorú elvek alapján éli életét. Ő az, akitől partnere egyértelmű utalásként, akár minden különösebb apropó nélkül izgató fehérneműt vagy szexuális segédeszközöket kap ajándékba. Erős, atletikus és mindenre hajlandó partnernőre van szüksége. Sok Kígyó férfi nem csupán egyszerűen rajong a szexért, hanem kifejezetten annak is „mocskosabb” változatát részesíti előnyben. Ő az, aki hajnalban úgy teszi magáévá partnerét, hogy szinte fel sem ébredt.

Kígyó nő
A Kígyó nő még a férfinál is vonzóbb, csábítóbb. Szépségével pontosan tisztában van, minden férfinak tetszeni akar, imád flörtölni, hogy aztán kínálatából kedvére választhasson. A hűség szobrát nem róla mintázták. Számára az ideális férfi rendelkezzék kimeríthetetlen szexuális kapacitással és megfelelően nyitott, modern gondolkodással. A hagyományos családra vágyó férfiak csalódni fognak mellette. A Kígyó nő szélsőségek között vergődik. Meglehet, hogy a szexet mindenek elé helyezi, de épp úgy előfordulhat, hogy a teljes lemondást választja, és a vallás felé fordul.

férfi
A Ló férfi heves vérű, türelmetlen, jellemző rá a gyors gondolkodás és a sebes pergő beszéd. Mindig vágtatni akar, az élteti, hogy akadályokat ugorjon át, és elsőként érjen a célba. Szereti a szabadságot és a függetlenséget. Épp ezért nehéz őt a házasság igájába törni. A Ló férfi maximális odaadást és hűséget követel. Elvárja, hogy párja kellő odaadással és tisztelettel álljon rendelkezésre, amikor fáradtan hazaér a haveri bulizásból vagy akár egy könnyed szerelmi kaland után – mert hát a monogámia és a hűség nem a Ló férfi erőssége. A szerelemben éppolyan heves és türelmetlen, mint az élet bármely más területén. A szerelmes Ló férfi egyszerre boldog és boldogtalan, örül és szenved. A Ló férfi számára a szavak és a szex könnyed, súlytalan dolgok. Ő az, aki odahaza szeret meztelenül járni-kelni. Közösülései gyorsak, és anélkül, hogy elfáradna, többször képes ismételni.

Ló nő
A Ló nők igen közlékenyek, kommunikatívak. Mindemellett barátságosak, kedvesek, akiknek vonzó személyisége vitathatatlanul hatással van a férfiakra. Számos szerelmi kalandon esik át, mire megtalálja élete párját. Az aktuális partneréhez egy ideig kifogástalanul hűséges, de a függetlenség iránti vágyát még a családja iránt érzett pozitív érzelmek sem képesek letörni. Egy megfelelő partner szinte bárhol, bármikor ráveheti a szeretkezésre. Önszántából szívesen izgatja partnerét sztriptízzel vagy önkielégítéssel. Kelléktárából nem hiányoznak a szexuális segédeszközök sem, melyeket rendszeresen és nagy hatékonysággal használ ki. Képzelete határtalan, a legjobban tesszük, ha hagyjuk, hogy magával ragadjon.

Kecske férfi
A Kecske férfi hajlamos a teátrális, romantikus és romantikusnak vélt allűrökre. Rendkívül sármos, külső megjelenése kellemes. Szeret hódítani, s ettől még az sem tántorítja el, ha tisztában van azzal, hogy számos külső tulajdonsága nem erre predesztrinálta. Nagyon érzéki, szenvedélyes, de főleg nagyon eredeti pozíciókat tud kitalálni. Sőt, ha a körülmények számára kedvezően jönnek össze, akár több órán keresztül is képes szeretkezni. Irigylésre méltó kezdeményezőkészsége és fantáziája. Alig van olyan dolog, ami taszítaná, büszkesége és hiúsága felpiszkálásával a legextrémebb dolgokra is hajlandó.

Kecske nő
A Kecske nő ízlése hibátlan, sokat ad megjelenésére, ápolt, vonzó teremtés. Kissé hanyag, pontatlan, de lebilincselő stílusa és briliáns humora mindenkit lefegyverez. A legnagyobb hibája, hogy nem tud dönteni, általában az utolsó pillanatig hezitál és emiatt gyakran hátrányt szenved. Kissé szeszélyes. Roppant dinamikus személyiség, aki igen erős szexualitással és időnként túlzott fizikai szükséglettel rendelkezik. Teljesen alkalmatlan kapcsolaton belül vezető szerepre, mégis folyton törekszik rá. Tartós, és harmónikusan működő kapcsolatban is rendszeresen és kiadósan szolgáltat örömet saját magának.

Majom férfi
A Majom férfi igazi művészlélek, ami a szexualitásában is megnyilvánul. Általában a feltűnően dekoratív, attraktív nők iránt vonzódik. Fontos számára, hogy partnere hozzá hasonlóan egyéni, eredeti és képzeletgazdag legyen. Minden az élvezetét szolgálja, ami akármelyik érzékszerve számára a gyönyör forrása lehet. Több dologra képes egyszerre figyelni, s ezt a képességét az ágyban is kiválóan kamatoztatja. Kedves, ragaszkodó, és rendkívül érzékeny, néha félénk, ugyanakkor érzéki. Ügyesen, változatosan szeretkezik, sőt retteg és menekül az állandósult, begyakorolt rutintól. Szexuális téren hajlamos a gátlástalanságra, állandóan kihívásokat keres.

Majom nő
Igen nőies, finom és színes jelenség, akit nem lehet nem észrevenni. A szerelmet és a szexualitást művészetnek tekinti, és igyekszik ehhez méltón is gyakorolni. Szerelmi együttléteit mindig gondos előkészületek előzik meg, a környezetére nagy gondot fordít, nem képes bárhol feloldódni. A számára ideális szexhez elengedhetetlen a testi-lelki azonosulás és harmónia. Szerelem nélkül nem tudja elképzelni a szexet, de a szerelem, a párkapcsolat sem kedvére való jól működő szex nélkül, melyben természetesen ő játsza a központi szerepet. Nála a futó kalandot is a szerelem szüli, még ha az csupán egy éjszakáig tart is.

Kakas férfi
A Kakas férfi igazi gavallér, szerfelett becsvágyó, hiú, aki az élet minden területén nehezen viseli az elutasítást. Nem kivétel ez alól a szex sem, szinte állandóan hódítani akar. Erős szexuális kisugárzásának köszönhetően akkor is sikeres a másik nem körében, ha a sors nem különösebben áldotta meg kimagasló fizikai adottságokkal. Sikerének másik titka, hogy nem különösebben válogat szexuális partnerei között. A finom, előzékeny közeledés nem az ő kenyerük, sokkal inkább a gyorsaságot részesítik előnyben. A gyönyört bármikor és szinte bármennyiszer meg tudják ismételni.

Kakas nő
A kakas nőnek nem csupán a szexualitása, hanem egész életvezetése és stílusa igen figyelemre méltó. Az egyik legvonzóbb, legcsábítóbb jegy szülötte. Számára a párkapcsolat a nyers őszinteség az egyetlen elfogadható bizalmi alap. A szerelem igen fontos szerepet játszik az életében, és ha végül kiválasztja a társát, ahhoz általában a végletekig hűséges. Szexuális energiája határtalan, vágyai állandóak, fantáziája viszont elég szegényes. Régi, számára bevált rutinon nehezen változtat. Ennek ellenére türelemmel, illetve a hiúsága felpiszkálásával rá lehet venni új dolgok kipróbálására.

Kutya férfi
Bármennyire meglepő, igen félénk a Kutya férfi. szenvedélyes, tüzes szerető, aki mindenét képes odaadni, akiből az aktus során igazi „kézműves” válik. A szeretett, rajongott partnernőjének minden óhaját lesi, minden kívánságát feltételek nélkül igyekszik valóra váltani. A szex helyett inkább társaságra vágyik, és az sem áll távol tőle, hogy valamennyi kapcsolata csak plátói alapon működjön. Szíve választottját semmi szín alatt meg nem csalná, számára a hűtlenség az egyik legnagyobb bűn. Ha a Kutya férfi meglelte társát, erején felül mindent elkövet, hogy életüket jobbá és kényelmesebbé tegye. Életét pontos beosztás és szigorú program szerint éli. Soha nem keverné például a szexualitást a munkájába. Sőt, ritkán választ olyan hivatást, aminek bármi köze van a szexualitáshoz.

Kutya nő
Legendás szépségeket találni a Kutya nők között. Minden kevességük ellenére távol áll tőlük a kacérság. A flörtre rendszerint elutasítóan reagálnak; álmodozó, ábrándozó típusok. A kifejezetten intelligens Kutya hölgyek csöndes visszafogottságának álarca mögött azonban módfelett becsvágyó női lélek lakozik. Kitartóan képes küzdeni a kiszemelt férfiért, de mindig kivárja, amíg úgy tűnik, hogy a másik kezdeményez. Szemérmességét élete végéig megőrzi, de mindez nem gátolja abban, hogyha eljön a pillanat, ne tudjon gyönyört adni és kapni. A szexben előnyben részesíti az orális örömöt, melyet adni legalább annyira szeret, mint kapni. Nem könnyű kitalálni, hogy mit szeretne, éppen ezért nagyon finom érzékek kellenek hozzá.

Disznó férfi
Ő az, akit környezete szexmániásnak, jobb esetben szexcentrikusnak tart. Kendőzetlenül, tabuk nélkül beszél a szexről. Igazi ínyenc, szívesen vesz minden újat, ami az élvezetét szolgálhatja. Nem kedveli a nála dominánsabb partnereket,de párjától elvárja, hogy hozzá hasolnóan nyitott legyen, ötletgazdag hozzáállással színesítse életük intim szféráját. Figyelmes és önzetlen, az átlagosnál nagyobb önbizalommal rendelkezik, sőt kreatív. Igen érzékeny, akár a romantikára is fogékony szerető tud lenni. Ő az, aki a nőket szinte „ágyba dumálja” és bármire rá tudja venni. Az érzékszervek nyújtotta örömök teljes arzenálját beveti, és ezt párjától is elvárja.

Disznó nő
A Disznó nő érzékeny és kissé félénk. Igényli, hogy őszintén, nyíltan beszéljenek előtte a szexről. Választékos szókinccsel, ragyogó elmével rendelkezik, épp ezért fontos, hogy a kapcsolat udvarlási fázisában intellektuálisan hengereljék le. Alapvetően önzetlen, de kiválóan ért ahhoz, hogy elérje a számára kedvező, kielégítő szituációt. Fogékony az orális szex nyújtotta örömökre. Mivel uralkodni tud érzelmein, s az átlagosnál kevésbé féltékeny típus, kiváló partner lehet egy hármasban eltöltött szexuális együttléthez. Simulékony természetes és kiváló diplomáciai érzéke miatt sok férfi az ideális szeretőt látja benne. Ám ez korántsem igaz. Állandó kacérkodása nem feltétlen a hűtlenség jele.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian