Ki jár gyakrabban szexboltba srácok vagy lányok?

Az egzotikus termékek iránti kereslet nem csökken, hanem éppen ellenkezőleg, növekszik. Egyre többen válnak merésszé az intim termékek vásárlásában, és nem félnek használni őket. Tehát a férfiak és a nők különféle játékokat választanak, és nagy választékban kínálják őket egy budapesti szexboltban, ahol különleges termékeket találhat, beleértve a kenőanyagokat, a szexi ruhákat és még sok mást.

  • Sok ember számára a szexbolt tiltott hely. Ez a félénkségnek és a gondolatoknak köszönhető arról, hogy mit gondolhatnak az emberek: eladók, vevők és hétköznapi járókelők, akik látni fogják, hová megy egy személy.

Ki jár gyakrabban szexboltba, férfiak vagy nők?
A szexshop blogban is írják, hogy leggyakrabban az ügyfelek ünnepnapokon látogatják meg az ilyen üzleteket, de a szokásos napokon jönnek tanulni és termékeket választani. Érdekes, hogy a legnagyobb izgalom az őszi-téli időszakban figyelhető meg. De valójában a szexuális játékok iránti kereslet nem csökken egész évben. A képen a pár BDSM szexjátékokat nézeget a szexboltban.

Mikor mennek a férfiak szexshopba?
Egy ilyen boltban gyakran láthatjuk az erősebb nem képviselőit. De nem azért jönnek, hogy lássanak vagy tanulmányozzanak valamit, hanem kifejezetten egy bizonyos termékre. Már tudják, mit akarnak. Ezért gyorsan vásárolnak a férfiaknak ajánlott szexkütyüből, de a top potencianövelő gyógyszerek a sláger.

Mikor mennek a nők szexshopba?
Mégis, ezekben az üzletekben leggyakrabban láthatjuk a szebbik nemet. Az a tény, hogy szeretnek valami újat tanulni, felfedezni magukat és érdekes játékokat kipróbálni a női szexárukból. Ezért örömmel látogatják meg a szexboltokat, hogy diverzifikálják intim életüket. És néhány nő vásárol partnereinek, érdekes ajándékokkal ajándékozva őket.

Mikor jönnek a párok?
És mégis, ha a szexboltok látogatásának gyakoriságáról beszélünk, akkor leggyakrabban párok jönnek hozzájuk. Céljuk, hogy diverzifikálják szexuális életüket, új érzéseket adjanak egymásnak és romantikát hozzanak. Vásárlásaik közé tartoznak a következők: intim játékok, kenőanyagok, ehető vagy szexi ruhák és még sok más.

Mit szeretnek vásárolni a férfiak és a nők?
Mindenkinek megvannak a maga preferenciái, de mégis megkülönböztetheti a vásárlások több fő típusát, amelyeket a felhasználók leggyakrabban végeznek.

Férfi. Leggyakrabban fúvókákat, erekciós gyűrűket, prosztata masszírozókat, valamint kenőanyagokat vesznek.
Asszony. Alapvetően a vibrátorokat nézik, de preferenciáik között megtalálhatók a partnerek maszturbátorai, a szexi fehérneműk is.
Érdekes, hogy a szexboltokban ma eredeti technológiai játékokat is vásárolhat. Például vannak olyan vibrátorok, amelyek távolról vezérelhetők, hogy közelebb kerüljenek a partnerhez. Ez különösen akkor előnyös, ha például üzleti úton van. Ezenkívül a férfiak és a nők speciális termékeket vásárolnak a nemi szervek javítására. Tehát a lányok szimulátorokat választanak a hüvelyi izmokhoz, de partnereik gyakran használnak szivattyúkat az érzékenység és a hang javítására.

Ki vásárol gyakrabban egy szexboltból? Férfiak vagy nők? Ma a szexboltokat férfiak és nők egyaránt látogatják. Ezek az üzletek hasznos termékek széles választékát kínálják az intim életszféra javítása érdekében.
Amikor úgy éreztem, hogy a szeretettemmel való kapcsolat kezdett elhalványulni, megnéztem az intim áruk online áruházát. Olyan sok érdekes dolog van ebben a szexboltban! És ez segített megújítani a kapcsolatunkat.

Miért menjünk szexshopba?

Fokozott vágy a vita szintjén
Csak egy ilyen üzletbe járás partnerével folytatott beszélgetés növelheti az izgalmat. Talán egy beszélgetés után először be kell mennie a hálószobába, mert a vágy szintje nagyon magas lehet. Tehát csak egy említés a szexboltról válhat a kapcsolat “borsává”.

A pár közeledése
Ez a tervezett vásárlások megvitatásának rovására megy. Ebben az esetben nemcsak jobban megismerheti egymást, hanem megtanulhat beszélni szexuális vágyairól, valamint nyíltan és őszintén a kapcsolaton belül. Végtére is, ezt gyakran meglehetősen nehéz megtenni, mivel félénkség és félelem van, hogy a partner valahogy félreértheti.

Csodálatos érzés önmagad legyőzésére
Igen, szexboltba menni nem könnyű feladat. Először is szükség van rá ahhoz, hogy megpróbáljuk legyőzni magad. És nem szabad azonnal vásárolnia valamit. Tanulmányozhatja a bemutatott terméket, majd csak óvszert vásárolhat. Hát nincs ebben szégyen? És egy ilyen üzlet alkalmazottai valószínűleg nem ítélik el a vevőt, mert csak “kézben” vannak, hogy egy másik érdeklődő (egy pár) megjelent. És amikor az emberek már elhagyták a szexboltot, példátlan erőhullámot fognak érezni, és úgy érzik, hogy minden belső akadályt áttörtek és megszabadultak a komplexektől. A második és az azt követő utazások a boltba sokkal könnyebbek lesznek.

A végső öröm megszerzése
A szexboltba való utazás teljesen befejezhető, ha nem csak óvszert vásárol. Nem felesleges lesz egy speciális krém, amely fokozhatja a szex érzését. Ez lehet az egyik első vásárlás, amely új érzéseket hoz a pár kapcsolatába. Ugyanakkor nem kell “gumi barátokat” vásárolnia. Az a képesség, hogy egyidejűleg orgazmust kapjunk Igen, egy szexbolt segítségével úgy teheti meg, hogy szex közben egyszerre fejezhesse be. Például vannak speciális fúvókák egy férfi péniszéhez, amelyek képesek egy ideig visszatartani az örömét. Ezért, ha hasonló probléma merül fel a párban, akkor a szexbolt meglátogatása gyorsan megoldhatja azt. Mindkét partner számára vannak speciális játékok is, amelyeket egyszerre használnak. Ezek segítségével mindkét partner nemi szerveit egyszerre stimulálják, de egyáltalán nem zavarják a fő folyamatot.

Új felfedezések
A szexbolt olyan, mint egy különálló világ, amely sok ember számára felemeli a rejtély fátylát. Nagyon sok olyan termék létezik, amely segít a pároknak abban, hogy másképp nézzék meg a szórakozást. Ezért azok számára, akik szeretnek néha ágyban kísérletezni, létfontosságú, hogy látogasson el egy szexboltba. Ez minden bizonnyal ötleteket és változatosságot ad a pár szexuális kapcsolatához!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?