Intim lenyomatkészítés, avagy a péniszmásolás

farok_masoloMinden ember életében a legfontosabb dolgok egyike a szexualitás, mely vonzó, izgalmas és főként kellemes. A szexuális együttlét személyes ajándékkal még romantikusabbá, érzékibbé teszi a párkapcsolatot. A távkapcsolatok igazi megmentője lehet, ha nem vagyunk ehhez túl szégyenlősek. Az egészségre egyáltalán nem káros, maximum a kicsi hancúr-léccel rendelkezők számára lehet negatív hatással. – írja az Intim Center weboldal.
El tudom képzelni, hogy ezek után a barátok körében nem csak a „Jéé, van vibrátorod!”, vagy a „Te használsz ilyet?” című kérdést teszik majd fel, hanem „Csak nem a pasidé?”, vagy a „Csak nem ekkora! De óriási méret!” mondatok is.
A szex webhopban vásárolt eszközzel készített saját intimlenyomat a férfibüszkeség egyik legnagyobb előrelépése, hogy szexuális kapcsolatukat ne a műanyag, vagy éppen bőrszerű vibrátorokkal egészítsék ki. A nők pedig gyakorolhatják kedvesük nélkül is a szexaktusokat, a szexelvonás legkisebb hiánya nélkül.
A gyártók gondoskodtak arról, hogy nem csak megformázható, de mozgékony is legyen a termék, ezért egy vibrátoros belehelyezhető készüléket mellékeltek, így vibrátoros meghajtásnak köszönhetően teljes az élvezet… A teljes cikk itt olvasható.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?