Impotenciára gyanakszol? Ha merevedési zavarod van a potencia növelhető!

A merevedési zavar vagy az impotencia a reproduktív rendszer rendellenessége, amelynek eredményeként az ember nem képes elérni a pénisz térfogatának növekedését, valamint az erekció fenntartását a nemi közösüléshez szükséges szinten. A 40-35 év feletti férfiak mintegy 40% -a szenved ebben a betegségben. A mai napig ez a probléma a leggyakoribb szexuális rendellenesség a férfiak körében.

Az impotencia olyasmi, ami csak az idősebb férfiakkal történik? Kiderült, hogy a merevedési zavar problémája egyre több fiatal férfit érint. Íme a történet.

16 éves voltam, amikor merevedési zavarom kezdett lenni

Középiskolás, tizenhat éves voltam, amikor először fedeztem fel, hogy a péniszem maszturbáció közben veszít a keménységéből. Aztán megállt a reggeli erekcióm. Ez volt az első jele annak, hogy valami nincs rendben velem. A következő évben a helyzet fokozatosan romlott. A maszturbáció és a szex nehézzé vált – abban a pillanatban, amikor abbahagytam a stimulációt, a péniszem azonnal lomha lett.

Biztos vagyok benne, hogy az akkori barátnőm észrevette, hogy valami nincs rendben, de kényelmetlenül éreztük magunkat a megbeszélés során.

Nem volt kivel megosztanom; Apa nélkül nőttem fel, és zavarban voltam, hogy elmondjam erről az iskolai barátaimnak. Csak én lennék. Ehelyett, mint mindenki más, továbbra is dicsekedtem a szexuális életemmel.

De úgy tenni, mintha minden rendben lenne, nem volt könnyű. Azt hittem, hogy az impotencia olyan dolog, ami csak az idősebb férfiakkal fordul elő. De kiderült, hogy ez a probléma egyre több fiatal férfit érint. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint minden negyedik beteg, aki először lát merevedési zavarral küzdő orvost, 40 évesnél fiatalabb. A jelenlegi orvosom azt mondta nekem, hogy minden 10. ember élete egy bizonyos pontján szembesül ezzel a problémával, de a téma még mindig tabu.

A pornográfia is szerepet játszik. Amikor nagyon fiatal voltam, annyira rendkívül őszinte voltam – néha naponta többször -, hogy nehézzé vált számomra az erekció elérése egy valódi nemi közösülés során. Sok férfinak ugyanazok a problémái vannak.

Most 25 éves vagyok. Valamikor elmentem az orvoshoz, de ettől csak rosszabbul éreztem magam. Csak vállat vont, mondván, hogy túl sokat maszturbálok. Teljes csalódottságomban hagytam el az irodát. Aztán elkezdtem titokban rendelni a Viagrát és természetes potencianövelőket az interneten. A nemi közösülés előtt kiszaladtam a fürdőszobába, hogy bevegyek egy tablettát, majd kb. 20 percig orális simogatás kellett a barátnőmtől, amíg fel nem keltem annyira, hogy beléphessek.

A legtöbb srácnak óvszer van a pénztárcájában, és nekem potencianövelő szer volt. Nem értettem, miért történik ez velem ilyen fiatalon – mindez óriási frusztrációt okozott nekem.

Ha hirtelen elfogynának a tabletták és kapszulák, pánikba esnék, és kifogásokat találnék ki, hogy ne szeressek. De még akkor is, amikor a gyógyszer segített, még mindig nem élveztem a szexet. Folyamatosan kísértett az erekció elvesztésétől való félelem.

Egy nap a barátom megtalálta ezeket a tablettákat, és megkérdezte, hogy mik azok. Annyira kényelmetlenül éreztem magam, hogy csak úgy tettem, mintha nem hallanám a kérdését. Ez a rejtély kezdte uralni a kapcsolatunkat, és végül szakítottunk. Bárcsak megnyíltam volna előtte, de akkoriban nagyon zavarban voltam emiatt.

Tabletták, gélek, injekciók….
Néhány évvel később elkezdtem gondolkodni az öngyilkosságról. Nehéz lett romantikus kapcsolatba lépnem – hogyan jöhetett bármi is belőle, ha az én nem igazán működtem? Azt hittem, hogy mivel nem volt százasom, soha nem fogom tudni megtalálni a szerelmemet és családot alapítani, és akkor miért próbálnám egyáltalán?

Éjszaka belesírtam a párnámba, aggódva a péniszem miatt. Elkezdtem drogozni. Erre gondoltam: a testem már nem működik rendesen, akkor miért kellene ráznom az egészségem miatt?

Eljött a nap, amikor végre elértem a tollat, és nem tudtam elviselni – mindent elmondtam anyámnak. A konyhájában ülve azt mondtam, hogy ha 30 éves koromig nem oldom meg ezt a problémát, öngyilkosságot követek el. Nagyon ideges volt, de elkezdett megnyugtatni, és azonnal megbeszélt egy találkozót egy másik orvossal.

Egy urológushoz irányítottak, aki egy csomó dolgot ajánlott: tablettákat, géleket és még injekciókat is. Injekciók – micsoda borzalom! Kiderült, hogy a színészek ilyen injekciókat készítenek, hogy erekciójuk ne tűnjön el a forgatás során. A kezem remegett minden alkalommal, amikor a fecskendőt a péniszemhez vittem.

Az injekciók segítettek, de másfél hónap múlva abbahagytam őket – rémálom volt. El sem tudom képzelni, kinek tetszhet, ha fecskendőt szív az enyémbe.

A régóta várt diagnózis
Elkezdtem pszichológushoz is járni, és azon gondolkodni, hogy az állandó szorongásom milyen szerepet játszott a merevedési zavar előfordulásában.

Rájöttem, hogy az a tény, hogy ilyen sokáig hallgattam róla, csak növelte a szorongásomat és rontotta a helyzetet. Olyan volt, mint egy hegy a vállamról – hogy végre elkezdtem foglalkozni ezzel a problémával, és már nem hordoztam magamban ezt a szörnyű titkot.

Különböző teszteket végeztem, és végül vénás szivárgást diagnosztizáltak nálam. Röviden, ez azt jelenti, hogy a vér nem kering megfelelően a péniszem vénáiban, bár miért történik ez, és milyen gyakran fordul elő ez – a vélemények eltérnek ebben a kérdésben.

Ezt okozhatja érrendszeri patológiák, trauma az aktus során, és túlzott maszturbáció, traumatikus a pénisz szövetére, ami depressziót és szorongást okozhat.

Minden azt mondta, hogy nincs hosszú távú megoldás az erekciós problémámra. Kipróbáltam egy másik új gyógyszert, és néhány hónapon belül minden sikerült. Aztán újra pszichotikussá váltam, és az erekció eltűnt.

Az automatikus módtól a kéziig
Végül az orvosom azt javasolta, hogy szereljenek fel egy protézist. Két műanyag rúdból áll, amelyeket a pénisz belsejébe ültettek át, amelyekhez egy speciális, sóoldattal ellátott táska van rögzítve, amelyet az alhasamba ültetnek be. A protézis úgy működik, mint egy pumpa, amely a herezacskómba van rejtve. Közösülés előtt tízszer megszorítom, felpumpálja a péniszem artériáit, és a pénisz felizgul. Az erekció csak akkor tűnik el, ha megnyomom a rögzítő gombot. És még mindig normális magömlésem van.

A jelenlegi barátnőm, akivel három hónappal a protézis után találkoztam, mindent tud. Amikor elmondtam neki, viccelődtem, hogy automatikusról kézi üzemmódra váltottam. Mindent helyesen ért, és még azt is elkezdtem gondolni, hogy ha korábban találkoztam volna vele, akkor talán nem lettek volna ilyen problémáim, mivel mindezek miatt nem tapasztaltam volna annyit.

A barátaim is mindent tudnak. Elmondtam nekik, és “férfi robotnak” neveztem magam. Akkoriban egy építkezésen dolgoztam, és mindenki azt kérte, hogy mutassam meg, hogyan működik. Olyan, mintha egy új kütyüt mutatnék be.

Minden legközelebbi barátom támogatott. Még meg is lepődtem – több éven át elképzeltem, hogyan fognak gúnyolódni velem, de valójában még szomorúak is lettek attól a ténytől, hogy korábban nem mondtam el nekik mindent.

Most a hetedik mennyországban vagyok a szeretkezéstől, és már nem aggódom, hogy elveszítem az erekciómat. Bár néha kétségek gyötörnek: helyesen cselekedtem, amikor beleegyeztem egy protézisbe? Ez a művelet visszafordíthatatlan, így ha 20 év múlva hirtelen meggyógyul a merevedési zavar, akkor nem fogok tudni semmit tenni ellene.

Tehát azt tanácsolom mindenkinek, akinek ez a problémája van, hogy mielőtt bármilyen kezelést elkezdene, beszélje meg valakivel szívvel-lélekkel. Még jobb, ha talál egy megértő partnert, akivel nem fogja zavarba ejteni. És természetesen ne vegye titokban a Viagrát, mint én.

A merevedési zavar sok férfi elsődleges problémája, és olyan probléma, amelyről kínos beszélni. A legtöbb férfi a merevedési zavarról impotenciaként beszél, ami nem helyes, mert az impotencia a merevedési zavar utolsó szakasza.
Az erekciós problémák számos okból fordulhatnak elő, amelyek pszichológiai és fiziológiai célokra oszlanak. Az erekciós problémák akkor is előfordulnak, ha egy személy túl sok alkoholt fogyaszt.

Sajnos a férfiak túl gyakran tulajdonítják a potenciával kapcsolatos problémákat a személyes ügyek kategóriájának, és nem osztják meg senkivel. Hiába. Végül is, ha időben konzultál a megfelelő orvossal, radikálisan eltávolíthatja az összes potenciával kapcsolatos problémát, teljes mértékben helyreállíthatja az erekciót, és már nem szenved.

A pszichogén merevedési zavar a stressz, a túlmunka, a szexuális fóbiák, a depresszió, az érzelmi konfliktusok hatására alakul ki, a szexuális partner iránti vonzalom hiányában. A pszichogén formát az erekció hirtelen gyengülése jellemzi a nemi közösülés során, miközben fenntartja a spontán és maszturbációs erekciót.

A szerves merevedési zavar (neurogén, hormonális, artériás, barlangos, iatrogén) az érrendszeri betegségek, az endokrin rendellenességek és az idegrendszeri szabályozás következménye. Vegyes merevedési zavar is van, amelynek oka szerves és mentális zavarok.

A legjobb vágyfokozók, potencianövelk itt
Top férfi potencianövelők
– Erekció növelésre férfi vágyfokozók
– Libidó növeléshez női vágyfokozók
– Házasélethez pároknak serkentők

A gyenge erekció vagy merevedési zavar az a képtelenség, hogy elérjük és fenntartsuk a szexuális partner kielégítéséhez szükséges erekciót. A merevedési zavar abban fejeződik ki, hogy nem lehet növelni a pénisz térfogatát, keményedését és kiegyenesedését, ami elegendő ahhoz, hogy az ejakuláció előtt nemi közösülést végezzen.

Orvosi kezelés

A potencia helyreállítása. Problémák a potenciával, ijesztő statisztikák. Mindenki tudja, hogy a hangulat és az általános egészség az ember szexuális életének minőségétől függ. A szex kérdéseihez közvetlenül kapcsolódik a férfi potencia. A nemzetközi statisztikák szerint minden korosztály férfiak mintegy 20% -ának vannak ilyen időszakos problémái. Negyvenéves akadály után ez az arány 50-re emelkedik. A számok lehangolóak, a statisztikák pedig elfogulatlan dolgok. A csökkent potenciát vagy a merevedési zavart úgy határozzák meg, mint a nemi közösüléshez szükséges erekció előállításának és fenntartásának képtelenségét a szexuális érintkezés eseteinek több mint 50% -ában. Az ideges feszültség vagy a fizikai túlmunka következtében fellépő epizodikus kudarcok nem számítanak. Bár az időszakos “rendszerhibák” jelezhetik a közelgő problémákat. Légy figyelmes magadra! A potencia megsértése más betegség, például cukorbetegség vagy szív- és érrendszeri betegségek tünete lehet.

Még mindig utolérheted!
Gondolod, hogy az évek során lehetetlen visszatérni a szexuális tevékenységhez? Nézd meg a híres külföldi hírességeket és politikusokat. A 60-as éveikben ezeket az embereket vonzó nők veszik körül, és szexuális karizmát sugároznak. Ne gondold, hogy csak a gazdagságukról és az általuk fogyasztott Viagra kilogrammjairól van szó! Az orvos tervezett látogatásától és a betegségek megelőzésétől függően megszabadulhat ezektől a problémáktól. Az életkor már nem akadályozza a szexuális életedet! Bármilyen életkorban boldog lehetsz!

Ne késleltesse az orvoshoz vezető utat
Csak egy professzionális urológus képes egyértelműen diagnosztizálni és kezelni a rendellenességek okát. A kezelés mindig a betegség diagnózisával kezdődik. Az orvos és a beteg közötti bizalmas beszélgetés során az urológusnak első pillantásra sok részletet kell megtudnia, amelyek jelentéktelennek tűnnek. Az orvosnak nagy poggyásza van a speciális vizsgálati módszereknek, és képes lesz hibátlanul meghatározni a későbbi kezelés taktikáját.

A potenciazavarok fő típusai
A rendellenességeknek három fő típusa van: szerves, pszichogén, vegyes. Bármely külön kifejezett típus nagyon ritka. Minden szerves rendellenességnek pszichogén összetevője van. Ugyanakkor a pszichogén rendellenességben mindig megtalálható a szerves háttér. A szerves rendellenességek neurogén, artériás és veno-okklúziós jellegűek. Az urológusnak a kezelés felírása előtt figyelembe kell vennie a beteg minden igényét, meg kell jósolnia a szexuális aktivitás időtartamát és ki kell választania a legoptimálisabb technikát. A betegek gyakran feltételezik, hogy az impotencia általános univerzális kezelési folyamata van. Ez tévedés. A komplex kezelés minden beteg számára nagyon egyedi megközelítést foglal magában.

Ne öngyógyuljon!
A gyengített potencia a modern ember számos problémájának egyike. Pszichológiailag ez az egyik legnagyobb. Miután elvesztették a saját erejükbe vetett hitüket, sokan nem hagyományos kezelési módszereket alkalmaznak, és egyetemes vakcinát keresnek. A média tele van különféle élelmiszer-adalékanyagok reklámozásával, a férfi hatalom helyreállításának hibabiztos eszközeivel és hasonlókkal. Ne vakon higgye el a marketingszakemberek hirdetési technikáit! Használjon férfi logikát. Csak egy profi urológus állapíthatja meg a betegség diagnózisát. A szakember által végzett vizsgálat után kiválaszthatja a gyógyszereket és tesztelheti azok hatékonyságát. Legyen ésszerű, és hosszú ideig meghosszabbítja a szexuális tevékenység éveit.

A kezelés szakaszai
A potencia teljes helyreállítása csak modern technikák alkalmazásával lehetséges. Az egyéni komplex gyógyszeres kezelésből, fizioterápiából, pszichoterápiából és ritka esetekben sebészeti kezelésből állhat. A potencia kezelésének globális gyakorlata három szintből áll. A modern urológiai osztály orvosi, diagnosztikai és laboratóriumi felszerelések teljes skálájával rendelkezik. A vizsgálatok endoszkópos, radiológiai, ultrahang, laboratóriumi és urodinamikai módszereket tartalmaznak.

A diagnózis után megkezdődik a kezelés első szakasza, általában a gyógyszeres kezelés. Az orvos hosszan tartó vagy egyidejű használatú gyógyszert ír elő. A legkevésbé káros gyógyszert más belső szervek számára választják, minimális számú mellékhatással. A kezelés első szakaszában a betegek egy bizonyos kategóriájában vákuumterápia alkalmazható.
2) Az első vonalbeli eszközökkel történő kezelés hatástalansága esetén az urológus injekció formájában gyógyszereket ír elő. Számos olyan gyógyszer is van, amelyet a húgycsövön keresztül adnak be merevedő hatással.
3) A harmadik, legszélsőségesebb szakasz sebészeti. Magában foglalja a rekonstrukciós érműtétet vagy a különböző típusú péniszprotéziseket.

A potencia helyreállítása a legtöbb problémás esetben
A modern orvostudomány nagy magasságot ért el. Az Egészségügyi Világszervezet optimista előrejelzései szerint az alacsonyabb rendű férfi szexuális potencia problémája 2018-ban végre megoldódik. Urológiai központunk arra törekszik, hogy lépést tartson a korral, és rendelkezzen a modern orvostudomány teljes felszerelésével és technikájával. Figyelembe véve az egyes személyek vágyait és igényeit, szakembereink gyorsan segítenek megszabadulni ettől a férfi problémától. Légy egészséges és boldog!

Potencia cikkek

Az erekció előfordulása vázlatosan a következőképpen írható le. Szexuális izgalommal az agy befolyásolja az idegvégződéseket és a hormonrendszert. Az idegimpulzusok hatására az artériák kitágulnak és a nemi szerv vénái szűkülnek. A vér kitölti a pénisz szöveteit, amelyek olyanok, mint egy szivacs, és erekciót biztosítanak. E rendszer alapján világossá válik, hogy a gyenge erekció a folyamat bármely összetevőjének megsértésének következménye lehet. A cikkekben mindenre találsz választ:


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian