Hogyan készítsünk nagyszerű OnlyFans tartalmat?

Az OnlyFAns vagy webkamerás modell karriered legyen olyan dolog, ami másokkal való együttműködésben valósul meg. Stúdiónk felkészít Téged az önálló pénzkeresésre, hogy a megkeresett összeg teljes mértékben Téged illessen, mert otthon, önállóan, saját berendezéssel dolgozol. Ennek elérése érdekében készítünk fel Téged a megfelelő technikai háttérrel, a lehető legtöbb segítséggel. Már a felkészítés első napján pénzt fogsz keresni. Fogjuk a kezed, míg célba nem érsz.

Hogyan készítsünk nagyszerű OnlyFans tartalmat?

Tartalomjegyzék, ezek a fő címek vannak a cikkben. Görgess lejjebb, és mindenre kielégítő választ találsz, ha sok pénzt akarsz keresni.
– OnlyFans tartalom GYIK
– Milyen tartalom van a OnlyFans-en?
– Mit tegyek közzé a OnlyFans-en?
– Készíthetek OnlyFans tartalmat anélkül, hogy megmutatnám az arcom?
– A rajongók képernyőképet készíthetnek a OnlyFans-en?
– Mi a legjobb 1% alkotó a OnlyFans-en?
– Hogyan lehet jó az Onlyfans-ben?
– Online modell kérdésekre válaszol

Hogyan készítsünk nagyszerű OnlyFans tartalmat?
1. Azonosítsa a piaci rést
2. Fektessen be felnőtt szexuális játékokba
3. Keressen egy helyet otthonában, ahol jó megvilágítás van
4. Győződjön meg arról, hogy a háttér megfelelő
5. Győződjön meg arról, hogy a hang kristálytiszta
7. Fényképezzen különböző szögekből
8. Film rövid felvételekben
9. Kínáljon exkluzív tartalmat dedikált előfizetőinek
10. Együttműködés tapasztalt alkotókkal

Nagyszerű tartalom létrehozása a OnlyFans-en az egyetlen módja a siker garantálásának a platformon. Csak a legjobb tartalomkészítők keresnek több ezer dollárt havonta. Ha közéjük akarsz tartozni, iratkozz fel most a OnlyFans szolgáltatásra.

  • Kelemen Anna, Varga Piroska, Zsebibaba Zsebeházy Andrea, Bencsik Tamara, Nagy Alexandra, Molnár Anikó, és sok más magyar modellekről a Szexpláza OnlyFans cikkeket itt találod.

Ha már elszántad magad, és saját oldalt szeretnél ezen az emailcímen jelentkezhetsz, ffmunka@gmail.com fényképpel. Ebben a bejegyzésben megválaszoljuk a OnlyFans tartalmi GYIK-et, és elmagyarázzuk, hogyan uralhatja a platformot.

OnlyFans tartalom GYIK

Milyen tartalom van a OnlyFans-en? 
A OnlyFans tartalmának többsége felnőtt tartalom. Ezt a tartalmat általában modellek, személyi edzők és szexmunkások készítik.

Mit tegyek közzé a OnlyFans-en?
Az alkotók bármit közzétehetnek a OnlyFans-en. Nincsenek korlátok. A szexjátékokkal készült tartalom a menő, és férfi sem kell hozzá! Minden alkotónak azonban arra kell törekednie, hogy minél több pénzt keressen a OnlyFans-en a tartalmából. Ez azt jelenti, hogy minden tartalomnak elég jónak kell lennie ahhoz, hogy az előfizetők örüljenek, hogy fizettek érte. Ha a tartalom nem elég jó, az előfizetők úgy döntenek, hogy idejüket és pénzüket valaki másba fektetik.

Készíthetek OnlyFans tartalmat anélkül, hogy megmutatnám az arcom?
Igen! Sok OnlyFans tartalomkészítő készít tartalmat anélkül, hogy megmutatná az arcát. Ezt vagy úgy érik el, hogy csak nyaktól lefelé hoznak létre tartalmat, maszkot használnak, vagy balaclavát viselnek.

A rajongók képernyőképet készíthetnek a OnlyFans-en?
A rajongók képernyőképet készíthetnek a OnlyFans tartalmáról számítógépen. Ha azonban a rajongók megpróbálnak képernyőképet készíteni iOS vagy Android eszközzel, akkor fekete képernyő jelenik meg.

Mi a legjobb 1% alkotó a OnlyFans-en?
A felső 1% alkotó a legtöbb feliratkozott OnlyFans alkotó felső 1% -ában van. Minden tartalomkészítőnek arra kell törekednie, hogy a felső 1% -ba kerüljön. A felső 1% -ban lévő profilok a platformon keresett összes pénz 33% -át teszik ki. Létrehoztunk egy dedikált blogbejegyzést arról, hogyan lehet több előfizetőt szerezni a OnlyFans-en.

Hogyan lehet jó az Onlyfans-ben?
Ahhoz, hogy jó legyen az OnlyFans-ben, a tartalomkészítést teljes munkaidős munkaként kell kezelni. Gondolj a profilodra úgy, mint egy tartalomgyártó vállalkozásra – hasonlóan a Netflixhez. Ha a Netflixnek nem lennének csodálatos műsorai, akkor nem fizetne elő. A OnlyFans profilod ugyanaz. Fektess be magadba, szánj időt a mesterséged gyakorlására, majd figyeld, ahogy a dollárok begurulnak.

Hogyan készítsünk nagyszerű OnlyFans tartalmat

1. Azonosítsa a hiányt a piacon
Ahhoz, hogy nagyszerű tartalmat készítsen a OnlyFans-en, fontos azonosítani a rést. Párok számára tartalmat fog készíteni? Gondoskodik-e bizonyos törésekről vagy fétisekről, például az uralomról? A célközönség heteró férfiak, meleg férfiak vagy mindkettő? A létrehozni kívánt tartalom alapos megértése a kezdetektől fogva hosszú távon időt takarít meg.

2. Fektessen be felnőtt szexuális játékokba
Mint korábban említettük, a OnlyFans tartalmának többsége felnőtt. Míg a fehérneműben és fehérneműben készült aranyos fényképek hatékonyak lehetnek a Twitteren és az Instagramon, a tényleges OnlyFans-profilodon rajongóid többet várnak el.

A szexuális játékok tökéletesek a OnlyFans alkotói számára, mert önmagukban vagy duóban is használhatók – ha másokkal együtt szeretne tartalmat készíteni. A legjobb az, hogy a szexuális játékok is viszonylag olcsók.

Az Intim Center szexshop számos kezdő szexuális játékkészletet kínál, amelyek ideálisak a OnlyFans alkotók számára, akik jó tartalmat szeretnének készíteni. Személyes vásárlás, online rendelésnél gyors szállítás és diszkrét szállítás garantált.

3. Keressen egy helyet otthonában, ahol jó megvilágítás van
A világítás óriási különbséget jelent a felnőtteknek szóló tartalmak minőségében. A nagyszerű megvilágítás csodálatossá teszi a test kontúrjait, és javítja a videók általános minőségét. Ezért elengedhetetlen, hogy otthonában jó megvilágítású helyet találjon. Legyen ez az egyik legfontosabb prioritása.

A nap az egyik legjobb fényforrás. Arra kell törekednie, hogy videóit reggel vagy kora este filmezze, amikor a legjobb a fény. Ha a kiválasztott filmteremben nincs sok természetes fény, használjon DSLR-re vagy saját állványra szerelt LED-gyűrűs lámpát.

Ha öntudatos vagy a testeddel kapcsolatban, próbálj meg gyertyafény segítségével tartalmat létrehozni. A gyertyafény rendkívül hízelgő a bőrnek, és nem mutat túl sok részletet. Ez lehet a tökéletes módja annak, hogy tartalmat hozzon létre, miközben önbizalma növekszik.

4. Győződjön meg arról, hogy a háttér megfelelő
Győződjön meg arról, hogy a tartalom háttere megfelelő. Te vagy a show sztárja, ezért győződj meg róla, hogy nincsenek zavaró tényezők a képeid és videóid hátterében. Rendetlen szoba? Tisztítsa meg. Piszkos edények? Mossa le őket. Családi fotók? Távolítsa el őket (ideiglenesen!).

Ha úgy találja, hogy otthona teljesen alkalmatlan a forgatásra, érdemes átalakítani egy otthoni garázst vagy otthoni irodát, és ezt a kijelölt forgatási területté tenni.

5. Győződjön meg arról, hogy a hang kristálytiszta
A külső mikrofonok használata segít kristálytiszta hang rögzítésében. A tiszta hangzás elengedhetetlen, ha piszkosul szeretne beszélni, vagy ha fel akarja nagyítani a nehéz légzés és nyögés hangjait.

Ne hagyatkozzon egyszerűen a mobiltelefonja mikrofonjára. Szerezd meg a legjobb mikrofont, amit megengedhetsz magadnak. Nem kell drágának lennie. Mindig dönthet úgy, hogy a jövőben frissíti mikrofonját, ha több bevételt termel.

7. Fényképezzen, videózzon különböző szögekből
Amikor pornót nézel, számos különböző szöget fogsz látni még a legrövidebb videókban is. Közeli felvételek lesznek egyik szögből a másikba, légi felvételek és POV-szögek.

OnlyFans alkotóként a legegyszerűbb szög az, ha a kamerát az ágy vagy az éjjeliszekrény oldalára helyezi. Ez lehetővé teszi, hogy széles képet kapjon.

Ha a telefonját vagy a fényképezőgépét a kezében tartja, könnyen készíthet POV felvételeket. Ha anális szexjelenetet forgat, a behatoló megtarthatja a kamerát, hogy olyan felvételeket készítsen, amelyek eltúlozzák a pénisz / dildó be- és kifelé irányuló mozgását.

Két kamera egyidejű használata hatékony módja lehet a széles látószögű felvételek készítésének, és a közeli felvételek, amelyek egy videóban szerkeszthetők az általános megtekintési élmény javítása érdekében.

8. Film rövid felvételekben
Ha kevés az ideje, nagyon vonzó lehet, ha egy nap alatt nagy mennyiségű tartalmat filmezzen későbbi felhasználás céljából. De nagyon fontos megjegyezni, hogy nem valószínű, hogy olyan lelkes leszel az 1. órában, mint a 6. órában. Ez átjöhet a kamerán. Ahelyett, hogy kimerítené az elméjét, testét és lyukait, jobb, ha inkább rövid felvételeket készít!

9. Kínáljon exkluzív tartalmat dedikált előfizetőinek
Ha exkluzív tartalmat kínálsz rajongóidnak, az nagyszerű módja annak, hogy lekösse őket és fenntartsa figyelmüket. Ne feledje, hogy az előfizetések révén történő pénzkeresés mellett tippekkel és kérésekkel is pénzt kereshet. A legtöbb OnlyFans alkotó számára a tippekből és kérésekből származó bevételek eltörpülnek az előfizetések révén elért pénzösszegek mellett. Ha nagyszerű munkát végez, és komoly borravalót kap, akkor újra befektetheti a pénzt.

10. Együttműködés tapasztalt alkotókkal
Ha még soha nem hoztál létre felnőtteknek szóló tartalmat, hasznos lehet, ha tapasztalt alkotókkal működsz együtt. Ezek az alkotók lehetnek felnőtt pornósztárok, vagy lehet, hogy csak egy kis előnyük volt. Ha tapasztalt felnőtt sztárokkal dolgozol, rengeteg tanácsot és útmutatást kapsz. És lesz néhány nagyszerű videód, amelyeket megoszthatsz a nap végén!

Online modell nyilatkozik

Egy átlagos munkanapon 9-10 óra körül lépek be az oldalra. Frissítem a profilomat, és ellenőrzöm, hogy látható vagyok-e. Előadó vagyok, az a feladatom, hogy minden vizuális igényét kielégítsem annak, akivel épp beszélek. Ha jól végzem a munkám, akkor úgy érezhetik magukat, mintha ők is a szobában lennének velem. Folyamatosan jönnek a hívások a legkülönbözőbb alakoktól, a legkülönbözőbb vágyakkal. Addig maradok online, amíg el nem érem a napi célomat, ami 700 és 1000 font között van (250-350 ezer forint), ez általában délután négy körül szokott meglenni. Az alteregómat szigorúan elválasztom a magánéletemtől. A munkában használt énem szexi és csábító, míg én jobban szeretek leheverni a tévé elé, teát kortyolgatni és boxmeccseket nézni.

Hogyan lettél online erotikus modell?
– Úgy tudtam meg, hogy egyáltalán létezik ez a munka, hogy egy barátom megmutatta egy ismerősünk közösségi oldalát, amin nyíltan vállalta, hogy ebből él. Akkor még nem gondoltam volna, hogy később én is erre adom a fejem, de aztán a munkahelyi stressz miatt összeomlottam, depresszióval és szorongással diagnosztizáltak. Már hét hónapja nem dolgoztam, mikor megérkezett a lakbérszámlám. Felkerestem egy ügynökséget, és 24 órán belül kezdhettem.

Mit dolgoztál korábban?
– Az egészségügyben dolgoztam, az utolsó pozíciómban a toborzásért feleltem.

Mennyit keresel ezzel?
– Az első napomon 600.000,- Ft, nagyjából négy óra alatt jön össze. A cél az, hogy egy év alatt megkeressek egy házra valót, és maradjon pénzem is.

Csak késő este dolgozol?
– Nem, igazából legtöbbször 9 és 5 között vagyok elérhető. Ehhez a munkarendhez szoktam hozzá, amikor még irodai dolgozó voltam. Ha van valami tervem a napra, akkor tényleg csak este kezdek dolgozni, mikor hazaértem. Viszont a kora hajnali órák mindig nagyon zsúfoltak. A legtöbb kliensem otthonról dolgozik, vagy egyetemista, esetleg másik időzónában él. De vannak olyan visszatérő ügyfeleim is, akik az irodájukból beszélnek velem, miközben “dolgoznak”.

Mit gondol a munkádról a családod? És a barátaid?
– A barátaim izgalmasnak tartják, amit csinálok, őszinte érdeklődéssel kérdeznek a munkámról. A családom mindenben támogat, sőt, valójában a nővérem biztatott, hogy kezdjek bele.

Hogyan befolyásolja ez a kapcsolataidat?
– Most épp szingli vagyok, de az utolsó fiú, akivel találkozgattam, tudott a dologról. Azt mondta, nem zavarja, de szakított velem nem sokkal azután, hogy elmondtam neki. Szerintem ez lehetett a baj, mert korábban jó kapcsolatunk volt, tetszett neki, ha pikáns képet küldtem magamról, de miután megtudta, nem örült a képeknek, zavarta, hogy nem csak neki készülnek rólam ilyenek.

Mihez kezdesz a megkeresett pénzzel?
– Annyit keresünk, amennyit csak akarunk, nincs felső határ. A karácsonyt egy előkelő New York-i hotelben töltöttem, és akkor megyek nyaralni, amikor csak akarok. Jövő hónapban Amszterdamba utazom. A lakbért előre egy évre kifizettem, és teszek félre pénzt a majdani saját lakásomra is. Ezen kívül szeretek Londonba utazni, hogy bevásároljak designer ruhákból.

Hogyan tartod magad formában?
– Pont azért szeretnek a képernyő másik oldalán ülők, mert egy kicsit husis vagyok. Korábban folyton szorongtam amiatt, hogy nem vagyok elég vékony, és most pont ettől olvadnak el a pasik. Nincs a súlyomra vonatkozó elvárás, de azért igyekszem egészségesen enni, és mindenhová gyalog megyek.

Vannak rajongóid? Milyen dolgokat szoktak tőled kérni az emberek?
– Nagyon sokféle emberrel szoktam beszélni. Van egy pár visszatérő ügyfelem: egy híres rögbijátékos, egy üzletember, egy nagyon vonzó fiatal srác, és egy idősebb nő, aki a dominancia-játékért van oda. A legtöbben azt kérdezik meg, hogy elmegyek-e velük randizni, de szigorúan elkülönítem a munkát és a magánéletet. Volt két ember, aki szerelmet vallott – persze, mindkettő házas volt.

Mik az, ami már nem fér bele? Volt már, hogy átlépték a határokat?
– Három szabály van: nem beszélhetünk pedofil tartalomról, nemi erőszakról és állatszexről. Volt egy férfi, akivel szerepjátékot játszottunk, azt kérte, viselkedjek “fiatalként”, de nem jelölte meg, mennyire fiatalra gondolt. Rosszul éreztem magam a helyzettől, inkább megszakítottam a vonalat. Most belegondolva, lehet, hogy inkább tovább kellett volna kérdezősködnöm, mert lehet, hogy ő 50-es volt, akkor a fiatalabb jelenthet neki akár huszonévest is. Volt egy másik eset, mikor a kliens szerepjáték közben nagyon agresszív lett, ijesztő dolgokat ecsetelt, hogy mit csinálna velem és a többi nővel. Inkább megszakítottam a hívást.

Volt már, hogy felismertek? Mennyit mondhatsz el magadról?
– Igen, egyszer felismertek! Egy étteremben voltam, és az egyik ott dolgozó srác nagyon sokáig találgatott, hogy honnan vagyok neki ismerős. Mikor rájött, vérvörös lett az arca, de többet nem beszéltünk erről.

Mit tanultál a munkád során a férfiakról?
– Úgy gondolom, a férfiak két okból jönnek hozzám: vagy hiányzik nekik az intimitás, vagy kell nekik a személyes töltet, ami a pornóban nincs meg. Rengeteget beszélgetek házas emberekkel, és tisztelem őket azért, hogy nem csalják meg a feleségüket. Volt viszont egy olyan házas kliensem, aki szerelemről beszélt, meg arról, hogy elhagyná értem a feleségét. Öt órja beszélhettünk, és máris érzelmei voltak. Ez elvette a kedvem attól, hogy párkapcsolatban éljek. Mindenkinek vannak vágyai, én hozzájárulok ahhoz, hogy ezeket úgy elégítsék ki, hogy közben ne bántsanak meg senkit.

Elvezethet ez a munka más lehetőségekhez?
– Néha exkluzív helyekre kapok meghívást, de kaptam már felkérést modellkedésre is. Volt egy 70 éves pasas, aki. 1 millió forintot fizetett volna heti két közös perverz szexvacsoráért az otthonában. Minden ilyen ajánlatot visszautasítok, szigorúan csak interneten keresztül csinálom ezt.

Jó kapcsolatot ápolsz a többi webcam és OnlyFans-modellel?
– Igen. Az ügynökségemnek nagyszerű csapata van, interneten tartjuk a kapcsolatot. Az egyik lánnyal készülünk egy kis kiruccanásra októberben.

Meddig tervezed ezt csinálni?
– Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy valaha mást fogok dolgozni. Ha egyszer elkezded, nem könnyen állsz le, nagyon addiktív. Nem csak a pénz, hanem a megnövekedett önbizalom miatt is.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?