Hogy válasszuk csiklóvibrátort, hogy maximális élvezetben legyen részünk?

Ma a szexuális élvezeti termékek piaca olyan nagy, hogy valóban összezavarodhat a bemutatott szexuális játékokban, és nem azt vásárolhatja meg, amire szüksége van. És ha úgy dönt, hogy egy csiklóvibrátort választ, először értse meg, mi az.

A csiklóvibrátor egy speciális szexuális játék, amelyre szükség van a női csikló stimulálásához. A mai napig a speciális szexboltokban különböző formájú kiegészítők láthatók, ami kétségtelenül zavart okoz minden lány számára, aki úgy döntött, hogy kipróbálja ezt az eszközt. Tehát kezdetben érdemes tudni, hogy

2 típusú vibrátor létezik a csikló stimulálására

– a klasszikus vibrátorok lapos alakúak;
– ívelt vibrátorok, amelyeket a G-pont masszírozására is használnak.

Bizonyos egyedi esetekben az ilyen játékok speciális folyamatokkal is rendelkezhetnek. Ezek szükségesek a csikló és a végbélnyílás további stimulálásához.

Az alak mellett a vibrátorokat a gyártási anyag is megkülönbözteti. Nevezetesen, számukra lágy szilikonot és durva fémet is használhatnak. Ami a másodikat illeti, tökéletesen átadja a hőt vagy a hideget. Még az ilyen intim eszközök is vízállóak lehetnek, és ezek a modellek a legnépszerűbbek a lányok körében.

A csiklóizgató vibrátorok fő típusai

– vibrátor, amelyet kizárólag a csiklóhoz terveztek, stimulálja a csiklót és a szeméremajkakat;
– a kettős hatású vibrátor szélesebb spektrumú hatással rendelkezik, nevezetesen a meglévő folyamat, valamint a hüvely belső felülete miatt stimulálja a csiklót;
– A vibrátorok különböző állatok – pillangók, nyulak, delfinek stb. – formájában készülnek.

A vibrátor infók blog is írja, hogy az ilyen jellemzők alapján előre eldöntheti, hogy pontosan mire van szüksége, és már eljött a boltba, hogy megvásárolja azt, amit álmodott. De azt is tudnia kell, hogy a csikló vibrátor alakja semmilyen módon nem befolyásolja a stimuláció szintjét. Ezeknek a kiegészítőknek a megjelenése csak szépség, mert mindenki számára más.

Válassza ki a legjobb megoldást magának, még mindig érdemes kitalálni, hogyan kell helyesen használni, és csak akkor lehet elérni a kívánt örömöt.

Hogyan kell használni a csikló stimulátort?

Tehát közvetlenül a csiklóvibrátor megvásárlása után először alaposan meg kell tisztítani egy speciális antiszeptikummal, amely garantálja a termék tisztaságát, ami nagyon fontos az intim területeken való használathoz. Továbbá ne feledje, hogy érdemes ilyen eljárást végrehajtani minden egyes használat után. A kényelmes használat érdekében győződjön meg róla, hogy vízbázisú kenőanyagot vagy kenőanyagot kap.

Ne feledje, hogy az ilyen típusú eszközök nagyon félnek a nedvességtől, ezért legyen éber, ügyeljen arra, hogy a víz ne essen a mechanikus részre. Ez vonatkozik a vízálló eszközökre is.

Abban az esetben, ha éppen most vásárolt egy csiklóvibrátort, és még nem használt ilyen típusú intim kiegészítőket, akkor ne feledje, hogy az öröm érdekében szüksége lesz, amint azt korábban említettük, kenésre, és nem szabad rohanni. Miután behelyezte a vibrátort a hüvelybe, ne rohanjon, hanem hallgassa meg az érzéseket, bizonyos fájdalmat ki kell zárni, valamint a kényelmetlenséget. Ha ilyen érzések vannak jelen, akkor jobb, ha eltávolítja a vibrátort.

Néha a csiklóvibrátoroknak több sebességük van, ne kísérletezzenek, hanem fokozatosan kezdjék el az összeset fokozatosan. Kezdetben kívánatos, hogy minimális átmérőjű csiklóvibrátorokat vegyünk, majd később az első használat pozitív eredményével vásároljunk még néhány, különböző méretű vibrátort.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?