Gumibaba egy menetre? Rendelj egyet az Intim Centerből, és mehet a szex!

A szexbabák kétségtelenül a legjobb férfi szexuális játékok ma. Szexbabáink a legjobb szexbabák férfiaknak. Ügyfeleink széles köre bizonyítja, hogy szexbabáink rendkívül népszerűek a férfiak körében az egész világon. Olcsó szexbabáink nagyszerű módja annak, hogy nagyszerű intim pillanatokat töltsenek el. Nincsenek nagyszerű módszerek és pozíciók, amelyekben élvezheti az intim közösülést ezekkel a legjobb férfiak szexbabákkal.

Misszionáriusi póz – A misszionárius szexuális pozíció az alapértelmezett szexuális pozíció, amikor a nemi közösülésről van szó. Ez egy nagyszerű és könnyű helyzet kezdőknek. Ősi idők óta használják, és mindig garantálja a csodálatos élményt. Ezenkívül könnyű szexelni ebben a helyzetben anélkül, hogy nyomást vagy feszültséget gyakorolna szerelmi babájára, és élvezné a pillanatot a baba szemébe nézve. A lábát a vállára is helyezheti. Ez epikus megjelenést kölcsönöz a melleinek. Ennek a pozíciónak a másik előnye, hogy lehetővé teszi, hogy mélyen behatoljon, ami maximális élvezetet nyújt. Ez a legegyszerűbb, de a legelegánsabb pozíció, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a csodálatos közösülést.Szex a falnak

Ez a pozíció a legjobb azok számára, akik szeretik a stand-up szexet. Használhatja a szoba sarkát, ahol a babát a fal felé helyezheti, majd hátulról besurranhat. Ha rád néz, megtarthatod a melleit, miközben élvezed a pillanatot. A karjait a fal köré is terjesztheti, mivel ez kiváló támogatást nyújt. Mély behatolást is kínál, és felemelheti a lábát, hogy még többet élvezhessen. Az egyetlen hátránya, hogy ha magasságkülönbség van a babával, akkor egyensúlyi problémái lesznek.

Lehajol – Ez egy másik álláspont, amely nagyon régóta létezik. Hajlítsa meg a babát az ágy, asztal vagy szék felületén úgy, hogy a feneke előtted legyen, és a sarok tökéletes legyen a behatoláshoz. Tartsa a babát a vállánál fogva, miközben beírja a támogatást. Ezt a pozíciót elsősorban adminisztrációra használják. Ügyeljen azonban arra, hogy ne használjon durva felületeket a támogatáshoz, mivel ezek károsíthatják a baba bőrét és csökkenthetik annak élettartamát.

Kanál – A kanálnak minden idők legintimebb szexuális helyzetének kell lennie. Ez a pozíció azoknak a pároknak a legmegfelelőbb, akik romantikusabb és intimebb szexuális élményre vágynak. Ezt nagyon könnyű megtenni, feküdjön az oldalán, mivel a karjai előtted vannak hajlítva. Ezután hajlítsa meg a lábát úgy, hogy teste negyvenöt fokos szögben legyen támasztva. Ezután emelje fel az egyik lábát, és hatoljon be a kívánt lyukba. A kanál személyes és gördülékeny élményt nyújt, mivel intimitást teremt a babával.

Bölcső – Ez valami nagyon intim, és nagyon kevés erőfeszítést és kitartást igényel a megvalósítása. Kezdheted azzal, hogy leülsz, majd magadra helyezed a babádat, hogy rád nézzen. Akkor körbetekerheti a lábát. Ezután előre-hátra mozoghat, hogy elindítsa a lökéseket, és így érezheti, hogy a baba a mellkasához dörzsöli a mellét. Ez egy csodálatos és csodálatos hely, ahol élvezheti.

Nagyon vékony, finom tapintású lesz a guminő, ha folyékony latexbe mártják a modellt. Egy japán feltaláló néhány éve meg is alkotta a tökéletes guminőt, akinek a neve Eva.

Vénuszhoz nem hasonlítanánk, de most végigkísérjük a születését, közben azon mélázva, hogy vajon megdunál egy gumiból készült szexbabát? Tovább a teljes cikkre

Mi a helyzet a férfiakkal?

Lehet, hogy egy kicsit könnyebb elképzelni a szexet férfiak és férfi szexbabák között. A két leggyakoribb lehetőség itt és az orális szex. Sok férfi azonban azt is szereti, ha babáik bejutnak. Ezt úgy is megteheti, hogy lovagol a babán, vagy a babát a tetején tartja.

Érdemes szexelni egy babával?
Teljesen! Férfi babáinkat úgy terveztük, hogy mind a nők, mind a férfiak kedvében járjanak. A kommunikációhoz gondosan kiválasztjuk a babákat is. Férfi babáink megfelelő testrészekkel rendelkeznek bármilyen nemi közösüléshez. Ezután biztosítjuk, hogy reálisak, jól felépítettek és lenyűgözően vonzóak legyenek. Ez vezet csodálatos szexuális élményekhez férfi babákkal.

Van valami trükk, hogy izgalmassá tegye a szexet egy babával?
Ha úgy dönt, hogy férfi szexbabát vásárol, érdekes dolgok várnak rád. Azt is tudta, hogy vannak további lépések, amelyeket megtehet annak érdekében, hogy szexuális élményét még jobbá tegye? Az alábbi lépések végrehajtásával szerezheti meg a teljes élményt:

Válassza ki a megfelelő kenőanyagot és használja nagy mennyiségben! Ügyeljen arra, hogy válasszon egyet, amely biztonságos a test számára és alkalmas szilikonra. Válasszon szexi ruhát a babának. Gyújtson gyertyákat, dobja fel, vagy más módon állítsa be a hangulatot. Használjon melegítőt, hogy a szex még valósághűbb legyen. Egy csipetben egy forró törülköző fog tenni.

Természetesen a két legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy lassan mozogjon és használja a fantáziáját. Mielőtt észrevennéd, remekül fogod érezni magad a szexbabáddal.

Élvezhetik a nők a szexet egy férfi babával?

Igen, a nők abszolút élvezhetik a szexet egy férfi babával. Valójában több nő van ügyfeleink között, mint gondolnád. Először beszéljünk arról, hogyan érzik magukat a nők a szexbabákkal kapcsolatban. A nők szeretik a szilikon és TPE babákat, mert annyira reálisnak tűnnek. A hölgyek általában tapintható szerelmesek, akik a szex során a “teljes élményt” keresik. Számukra fontos a csók és a simogatás folyamata.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a behatolás nem is fontos. A legtöbb nő számára a férfi babával való szex csúcspontja a behatoló szex. Ez általában kétféleképpen történik. Az első az, hogy lovagoljon egy babával, lovassal vagy fordított lovassal. Lefeküdhetnek és magukra húzhatják a babát. Végül a nők is eltávolíthatják a baba péniszét, ha babát vásárolnak ezzel a funkcióval. Ebben az esetben csak a-ként használják.

Egyéb lehetőségek? Teljesen! A képzeleted az egyetlen határod. Ügyfeleink megtalálják a módját, hogy használják a férfi szexbaba karjait, arcát és lábát. Ne hagyja figyelmen kívül a férfi forma megtanulásának erotikus lehetőségeit sem. A férfi szexbabák szeretik, ha megcsókolják, simogatják, simogatják és behatolnak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?