Fontos a nagy pénisz, de nem annyira mint hiszed

A nagy pénisz sok férfi vágya,  ezért a pasik leggyakrabban azt kérdezik meg a szexológusoktól, hogy a centiméteres adat alapján nem túl kicsi-e a hímtagjuk.
Még szerencse, hogy a szakembereket egy kis statisztika ismertetésre képezik ki. Ha a pénisz mérete a táma, akkor el kell mondaniuk, hogy az átlagos kéjdorong 13 centi hosszú. Márpedig eszerint a hímvesszők nagy része, elsöprő többségük a normál kategóriába sorolható.

A pornófilmeknek annyi közük van a valósághoz, mintha elmennél úszni a strandra, és közben az úszószámok olimpiai közvetítéséhez hasonlítanád magad.
Tudni kell a férfiaknak, hogy a méret olyan szempontból számít a nőnek, hogy átlagos férfiadottságokkal már nagyobb a megfelelő hüvelyi stimuláció esélye, amit azonban a megfelelő technikákkal és segédeszközökkel akár pótolni is lehet.

Szeretnél hosszabb és vastagabb pénisz mérettel büszkélkedni? Úgy érzed nagyobb pénisszel magabiztosabb lennél az ágyban? Ma már a pénisznövelés, pénisznagyobbítás természetesen is megvalósítható a gyógynövények csodálatos pénisznövelő, pénisznagyobbító erejével! A pénisz méretének növelése étrend kiegészítőkkel és különféle eszközökkel lehetséges.

Pénisznövelés kapszulákkal, tablettákkal

A kapszulás pénisznövelők a legiinkább elerjedtebbek. Az Intim Center szexshopban kapható pénisznövelő szereket itt nézheted meg:

A férfi szexualitás még mindig tabu téma, különösen, ha problémák merülnek fel. Az elvégzett vizsgálatok azt mutatják, hogy a legtöbb férfi nagyobb péniszt szeretne. Ennek a csoportnak egy része része merevedési problémákkal is küzd, és nem elégedett a nemi életével. Az alábbi pénisznövelőket már meg is rendelheted, ha nem akarsz tovább nézelődni.

Pénisznövelés eszközökkel

A péniszpumpa elsősorban két célt szolgál. Elsőrendű célja az erekció javítása. Sok erekciós problémával küzdő férfinak segít, és képes kezelni a merevedési zavart is. A második probléma, amire a péniszpumpa megoldást kínál, a pénisz hossza és vastagsága. Péniszhosszabbítás, péniszvastagítás nem álom. Az Intim Center szexshop péniszpumpák választékát itt nézheted meg:

A szexpumpák nagy segítséget nyújtanak az intenzívebb, tartósabb erekció elérésében, és szemmel látható eredményt mutatnak azok számára is akik a méretnövelést tartják fontosabbnak. Az alapvető regeneráló, serkentő hatása minden férfi előnyére válik, akár előfordult már a merevedési zavar (erekció diffúzió), akár nem, mindenképpen pozitív hatással vannak a férfiak szexuális életére és a párkapcsolatban nyújtott teljesítményére.

Pénisznagyobbítás orvosilag

A pénisz mérete az ember szerkezeti jellemzőitől és öröklődésétől függ. Bizonyos esetekben a pénisz elégtelen mérete hormonális rendellenességek vagy veleszületett rendellenességek miatt következik be.

Jelenleg a pénisz növelésének egyetlen hatékony módja a műtét. A műtétről való döntés előtt azonban az embernek figyelembe kell vennie az összes lehetséges ellenjavallatot, és konzultálnia kell egy képzett sebészrel.

A műveletek típusai
A plasztikai sebészet segítségével a pénisz hosszának és szélességének növekedése érhető el. Gyakran előfordul, hogy a férfiak kombinált műveletet alkalmaznak. Számos technika létezik a pénisz méretének megváltoztatására:

A ligamentotómia egy olyan eljárás, amely növeli a pénisz hosszát. Ezt a technikát a legmodernebbnek és legbiztonságosabbnak tartják, de ellenjavallt az erekciós diszfunkcióban szenvedő betegeknél. Lényege a függő szalag bemetszésében rejlik (a szalagmentum suspensorium péniszből – a pénisz lógó szalagja, tomia – boncolás). A művelet lehetővé teszi a méret 2-3 cm-rel történő növelését. Nem hosszabbító technikát használunk (a posztoperatív időszakban nincs szükség hosszabbító használatára). A szalagszalag után klinikánk javasolhatja a lipofillinget, hogy növelje a pénisz vastagságát és egyenletes alakját.

A lipofilling a pénisz megvastagítására használt eljárás. Ez úgy érhető el, hogy a beteg zsírszövetét a nemi szerv bőre alá helyezik. A művelet segítségével körülbelül 1 cm átmérőjűre növelheti a péniszt. Nem igényel hosszú gyógyulást, de hatása rövid életű. Amellett, hogy saját zsírszövetet használ, hialuronsavat is használhat a test és a makk péniszének további térfogatának létrehozásához.
Az izomszövet átültetése összetett sebészeti manipuláció, amelynek célja a pénisz átmérőjének növelése. A transzplantációhoz a hasfal vagy a fascia szövetét használják. A fedelet a nemi szervekre helyezik, az edényeket varrják. Ennek eredményeként a pénisz átmérője 3-4 cm-rel növelhető.
A falloprotikumokat kizárólag szigorú indikációk szerint végzik, amelyek között nemcsak a pénisz elégtelen mérete, hanem a diszfunkció is. A protézishez speciális protézist használnak. Különböző típusok vannak: egy-, két- és háromkomponensű péniszprotézisek.

A fejlődési rendellenességek kivételével, amikor a pénisz megnagyobbodása szükséges a normális szexuális élet vezetéséhez, ezt a műveletet esztétikai okokból végzik.

Ha a pénisz normálisan működik, és az ember képes a szaporodásra, akkor nincsenek közvetlen jelek a sebészeti beavatkozásra. Mennyi faloplasztikára van szükség – szakember dönti el.

Ellenjavallatok
A pénisz nagyítására irányuló műtét ellenjavallt, ha a betegnek súlyos betegségei, belső szerveinek elváltozásai, vérzési rendellenességei, cukorbetegség, onkológia stb. Vannak.

A faloszplasztika elvégzésének lehetőségéről a kezelőorvos dönt a vizsgálatok eredményei és a beteg egészségi állapota alapján.

A művelet menete
A klinikán választott módszertől függetlenül a műveletet általános érzéstelenítésben végzik (kivéve a hialuronsav töltőanyag bevezetését). A művelet folyamata a kívánt eredménytől, valamint a választott technikától függ.

A ligamentotomia átlagosan körülbelül egy órát vesz igénybe. Izomátültetés – körülbelül 3 óra. A protézis műtét időtartama 1-2 óra.

Restaurálás
A szalagotómiát követő rehabilitációs időszak viszonylag rövid: a műtét után a betegnek egy ágynapig a kórházban kell maradnia. A mentesítés után rendszeresen el kell jönni vizsgálatra és öltözködésre. 2-3 hónap elteltével a varrás szinte láthatatlanná válik.

A falloprosthetics hosszabb és súlyosabb helyreállítási időszakot igényel. Időtartama az ember testétől függ. Az izomátültetés utáni helyreállítási időszak legalább 5 hetet vesz igénybe.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?