Felcsatolható dildók és vibrátorok nőknek és férfiaknak, strapon szex

A straponnal ezek a legismertebb szex lehetőségek: nő dug férfit, nő dug nőt, férfi dug nőt. A felköthető szexjátékok neve fordításban heveder és pánt. Mi az a heveder?
A stapon hevedert az egyik legextravagánsabb szexuális játéknak tekintik, amelyet csak a legnyugodtabb, merész kísérletekre nyitott párok tapasztalhatnak meg.

Sokan tévesen azt hiszik, hogy csak leszbikus játékokban lehet hasznos, mások – hogy ezt a kiegészítőt csak azok a párok használják, ahol egy nő és egy férfi teljesen szerepet akar váltani. De valóban ez a helyzet? Talán, miután egy kicsit többet megtudott erről a szokatlan játékról, nem tagadja meg magának az új érzelmek és érzések megtanulásának örömét, több szenvedélyt és élességet adva a szexuális életéhez.

A hevederek típusai
Szóval, mi az a heveder? Valójában ez ugyanaz, de fejlett funkciókkal. A testhez van rögzítve, és kényelmes, mivel a kezek szabadon maradnak. A hevederek szerelmeseinek sokkal több változata van, mint. Hagyományosan mindannyian férfiakra és nőkre oszlanak.

A női hevederek hevederek vagy bugyik formájában rögzíthetők. És vannak nem övmentes pántok is, amelyeket a hüvely izmai segítségével tartanak a testen. Ebben a kategóriában különösen figyelemre méltóak az úgynevezett kettős straponok. Több falloszt tartalmaznak a megfelelő anatómiai rögzítési pontokban. Egy ilyen modell testre történő rögzítéséhez egy nőnek be kell helyeznie a készülék kívánt részét a hüvelybe (vagy végbélnyílásba), és súrlódáskor mindkét partner élvezheti magát.

A férfi straponok (falloprostheses), a nőkkel ellentétben, üreget tartalmaznak a fallosz belsejében, amelyben a pénisz van elhelyezve. A testre övekkel rögzítve. Vannak modellek a kettős behatoláshoz is. Ezek egy rugalmas gyűrűn vannak, amelyet a péniszre helyeznek.

A fenti modellek mindegyike rezgéssel és anélkül is lehet, és hasonló, különböző anyagokból készülnek. Vannak érdekes modellek is, amelyek nemcsak a csípőhöz, hanem a test más részeihez is kapcsolódnak.

Kinek alkalmas a strapon?
A leszbikus párok, annak ellenére, hogy vonzódnak a saját nemükhöz, a leszbikusok teste is vágyik a fallikus tárgyak titkos helyekre való behatolására. A Strapon lehetővé teszi, hogy szexuális kapcsolatba lépjen, a lehető legjobban hasonlít a heterogén partnerek közelségéhez, és bőséges lehetőségeket kínál a pózok kiválasztására.
Hagyományos párok, akik a szerepváltásról álmodnak. Előbb vagy utóbb sok pár gondolkodik egy ilyen merész kísérletről. Segít a helycserében, és néha segít javítani a kapcsolatokat a házasságban. Ez a fajta intim játék nem beszél a férfi homoszexualitás iránti hajlandóságáról, és lehetővé teszi, hogy teljesen új érzéseket szerezzen a szexben.
Kettős behatolás. Ne mondd, hogy soha nem volt vágyad kipróbálni az MJM-et. Ha a párja nem áll készen arra, hogy bárkivel megosszon egy ágyat, egy ilyen kiegészítő segít megvalósítani a kettős behatolás álmát, csak be kell kapcsolnia a képzeletet.
Erekciós problémák. Ha valamilyen oknál fogva egy férfi nem tudja teljes mértékben kielégíteni partnerét, az üreges heveder lehetőséget kínál arra, hogy ne fosztson meg pár szexuális élvezetet. Használható erekció teljes hiányában, gyors magömléssel vagy a férfi méltóság méretével végzett kísérletekhez.
Ennek az univerzális szexuális játéknak minden párban meg kell lennie, aki a szexuális élvezet új aspektusait akarja felfedezni. A megfelelően kiválasztott kiegészítő javíthatja az intim élet minőségét, megszabadulhat a komplexektől és az előítéletektől, és valóra válthatja a legvadabb vágyakat.

És ha a cikk elolvasása után úgy dönt, hogy szíjat vásárol, feltétlenül nézze meg budapesti szexboltunk oldalait. Van valami, amivel meglephetünk.

Hogyan válasszuk ki a hevedert?

Szeretné megtapasztalni a páratlan izgalmat, megtanulni az öröm új magasságait, megvalósítani a legmerészebb szexuális fantáziákat? Akkor szüksége van egy hevederre. De csak a tartozék kiválasztásának megfelelő, felelősségteljes megközelítésével teljes mértékben élvezheti az új szexuális kísérleteket.

A szexuális játékok választéka tele van különféle pántszalag-modellekkel. Fontos a megfelelő szerelési módszer, modell, méret és anyag kiválasztása. És itt minden attól függ, hogy milyen célokat kíván használni az eszköz használatára. Először foglalkozzunk a hevederek fő típusaival.

A hevederek férfiaknak és nőknek
A felcsatolható eszközöknek a hevedereket hagyományosan női és férfi részekre osztják, mind szerkezetileg, mind a rögzítés módjában különböznek.

A női strapon modellek a túlnyomó többség. Használhatók leszbikus vagy csoportos szexben, valamint heteroszexuális párokban a szerepek megváltoztatására.

A férfi hevederek kiváló segítőként szolgálhatnak a kettős behatolás álmának megvalósításában, az azonos nemű kapcsolatokban, valamint az erekció meghosszabbításában és a pénisz méretének korrigálásában.

Használati módok:
A hevedereken. Ez egy univerzális, klasszikus változat. Lehetőség van arra, hogy így rögzítsük mind a férfi testen, mind a nőstényen. A hevederek meghúzódnak, az aktív oldal alakjához igazítva.
A bugyin. Az ilyen modellek kényelme abban rejlik, hogy nem kell sok időt töltenie a szenvedély illeszkedésében mindenféle eszköz elhelyezésére. Alapvetően ezt a tartót női hevederekhez használják, és gyakran fel van szerelve a hüvely vagy a végbélnyílás további stimulánsaival a szexuális élvezetek aktív oldalához.
Kizárólag női változat, amelyben a hevedernek speciális folyamata van tartóként. A hüvelybe helyezik, és intim izmok segítségével tartják benne, és a fő része a partnerben van. Súrlódások esetén mindkét oldal élvezheti a behatolást.
A test más részein. Ez magában foglalja a heveder formájú gatyákat, valamint azokat a modelleket, amelyek lehetővé teszik a fallosz rögzítését még a csípőn vagy a lábon is, és sok új póz kipróbálását.
Ezen kívül vannak hevederek holisztikus eszköz formájában vagy cserélhető fúvókákkal. Ha ez az első alkalom, hogy szíjjal próbál szexelni, akkor egy holisztikus lehetőség nagyon alkalmas. A fúvókákkal ellátott modellek praktikusabbak és megnyitják a lehetőséget, hogy annyit változtassanak, amennyit csak akarnak, kipróbálják a különböző méreteket, megkönnyebbülést, rezgést, bővítést.

Anyagok hevederek gyártásához
A strapon felköthető rögzítőelemek gumiból, vinilből, bőrből vagy speciális szövetből készülnek. Használatukban és gondozásukban nincsenek különösebb különbségek. De ami magukat illeti, különös figyelmet kell fordítani a gyártásukhoz szükséges anyag kiválasztására, mert kölcsönhatásba lép a legérzékenyebb területekkel:
– A szilikon a legjobb megoldás. Hipoallergén, tartós, kellemes tapintású, elegendő meleg víz és szappan használata után tisztításhoz.
– A PVC a leggyakoribb anyag. Erős, rugalmas és tartós, könnyen karbantartható.
– A gumi nagyon népszerű a gyártásában. Erős és tartós anyag, de gyorsan szennyezett.
– A Cyberskin egy nagyon reális, kellemes anyag. A tisztításhoz antibakteriális spray-re van szükség, és szárítás után a terméket speciális talkumporral kell megszórni, amely nélkül az anyag gyorsan használhatatlanná válik.
– A műanyag a leggazdaságosabb, de nagyon kemény és nem reális. Alkalmas az első szexuális játékokhoz.

Szexboltunkban sokféle modell hevedereit vásárolhatja meg. Garantáljuk a termékek minőségét, a hűséges árakat és a gyors névtelen szállítást Magyarország bármely városába.

Öv nélküli heveder mindenki számára öröm

Mielőtt a történetünk főszereplőihez fordulnánk – irremous strapons, szeretnék egy kicsit megérinteni az ilyen érdekes szexuális játékok teljes felosztását, mint egy hevedert.

Régen azok a sötét, szunnyadó idők, amikor vagy nem szexeltünk, vagy misszionáriusi pozícióban voltunk, és lekapcsolt fényekkel feledésbe merültünk. A szexipar, és ezzel együtt a pornó játék ugrásszerűen mozog, és valami, ami korábban még kínos és gondolkodó is volt, most már könnyen látható bármely pornóoldalon. Ennek megfelelően a gumiipar, úgymond, gyorsan fejlődött, ami lehetővé tette, hogy sok új műfaj jelenjen meg az iparágban. A népszerű szexuális kiegészítők között kiemelkedő hely a heveder.

A Strapons királysága
Pánt – egy dolog felismerhető első látásra, bizonyos körökben. Strapon, egy közeli hozzátartozója, gyakorlatilag testvér, csak szélesebb lehetőségekkel. Ez egy heveder, amely az alapnál speciális hevederekkel van rögzítve a testhez, vagy speciális alsónadrághoz van rögzítve.

Felcsatolható fajták
– Férfi szíj
– Női heveder
– Szíj nélküli heveder
– Univerzális sztrapon
– Dupla (kölcsönös) szexjáték
Kezdetben azt feltételezték, hogy a strapon eszközeire tekintettel a partner megkapja a maximális részesedést az örömből, és nem az, aki a hevederre helyezi, de idővel a fejlesztőknek sikerült legyőzniük ezt az igazságtalanságot, nem öves hevedert készítettek.

Élvezet mindenkinek
Öv nélküli heveder – a dolognak számos előnye van, de először először. Tehát a szél nélküli heveder még mindig ugyanaz, de mindkét munkavéggel. Mivel a lányok számára készült, a női test anatómiai jellemzői formájában, az egyik vége egy bizonyos szögben hajlított, közvetlenül a hüvelybe való behelyezéshez (ez a hevederek és az alsónadrág jobb cseréje rögzítéssel).

Az öv nélküli strapon fő előnye, hogy használatakor mindkét partner egyszerre kap fizikai örömöt. Az ilyen öv nélküli hevederek szerepében a vibrátorokat gyakran használják még több öröm elérésére. Általában a legtöbb modell stimulánssal is fel van szerelve.

A strapon hordozója természetesen nő, de a partner lehet nő és férfi is, a lényeg a megfelelő méret és forma kiválasztása. És ami a legfontosabb! Próbáljon mindig síkosítót használni, mert a szexnek örömet és örömöt kell hoznia, nem pedig fájdalmat és sérülést.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?