Ezért jó a fenékdugó, próbáld ki te is! Férfinak is jó szex közben!

Miért van szükségem dugóra? Kinek lesz haszna belőle? Kinek van szüksége a és miért? Miért vásárolják meg emberek ezrei ezeket a szexuális játékokat havonta? A dugó segít új érzéseket megnyitni az ágyban, mind a nők, mind a férfiak használhatják. Ezt az eszközt maszturbáció és páros szex során használják, és nagyon gyakran ajándékba adják.

Hogyan néz ki egy fenékdugó?

Az anális szexjátékok közül, ez egy kúp alakú eszköz, vékony lábbal. Úgy tervezték, hogy merüljön a végbélnyílásba. Fokozatosan a tágulás lehetővé teszi, hogy fájdalommentesen bevezesse a szexuális játékot a testbe anélkül, hogy károsítaná a finom bőrt.

Különböző formájú és átmérőjű salakokat állítanak elő. Kezdőknek az átmérő nem haladja meg az 1,5 cm-t, a tapasztalt felhasználók számára 3-4 cm Még mindig vannak dugók az ökölvíváshoz, maximális bővítést ad, de méretük átlag feletti.

A fenékdugók az alap alakjában különböznek. Korlátozóként szolgál, hogy a készülék ne süllyedjen teljesen a testbe. Az alap kerek, szép, de nem mindig kényelmes hosszú távú használatra. A keskeny alap, amely könnyen elhelyezhető a fenék között, jellemző a viseléshez használható szexuális játékokra.

Mi a célja a végbélnyílás dugójának?
A dugó nagyon népszerű intim termék. Minden évben egyre több ember érdeklődik a szex és a játékok iránt. A kereslet növekszik, mert egy ilyen dolog segítségével sok különböző érzést kaphat. Mi a helyzet?
Az érzékeny végek aktiválása a végbélnyílás körül. Gyakran egy személy nem is veszi észre, hogy van egy nagyon érzékeny erogén zóna a fenék között. És “fel kell ébreszteni”, hogy stimulálva szórakozzon. A játékok tökéletesen segítenek ebben.

A teljesség érzéséért. A tárgyak bevezetése a végbélnyílásba teljességet ad. Ez egy különleges érzés, amely időnként növeli az izgalmat. És ha a szex során van egy tárgy a végbélnyílásban, akkor a történések észlelése teljesen megváltozik, gyakran az orgazmus intenzívebbé válik.

A szex közbeni kellemetlenségek kiküszöbölése. A félelem és a pihenésre való képtelenség gyakran kíséri a keskeny lyukba való behatolás első tapasztalatait. Megszüntetheti őket, ha hozzászokik a végbélnyílásban lévő tárgyhoz. A parafa eltávolítja a félelem, a fájdalom érzéseit, és megszünteti a WC-látogatás iránti vágyat is, ami a kezdőknek is megtörténik. A használat fontos szakasz, amely kiküszöböli a kényelmetlenséget.
Orgazmusra vagy izgalomra bárhol. Sok persely alkalmas viselésre, akár 8 órán keresztül is lehetnek a testben. És a körülöttük lévő emberek nem tudnak erről a fajta stimulációról. Izgatja a képzeletet, segít izgatott lenni a legváratlanabb helyeken. Különösen érdekes ez az alkalmazás rezgéssel és távirányítóval.
A test díszítésére. A strasszos ujjak valóban vonzóbbá teszik a testet. Ezek olyan dekorációk, amelyeket nem kell eltávolítani az intimitás során. Egy ilyen dolog tetszeni fog egy partnernek, vagy akár meglepetést is okozhat.
Az új érzésekért. A parafa bevezetése, eltávolítása, viselése – mindez új benyomásokat kelt. A használat kibővíti az élményt, izgalmasabbá teszi az intim simogatásokat.
A különféle szokásos szexhez szükséges. Új színeket hoz az intim életbe, segít új élmények felfedezésében. Egy kis dolog teljesen megváltoztathatja az érzéseket, több száz pillanatnyi izgalmat adhat, és fokozhatja az orgazmust is!

Milyen érzéseket várhatunk?
Mit érez az ember, amikor egy dugó a testbe merül? Milyen érzésekre érdemes ilyen tárgyakat használni? Fontos megérteni, hogy a végbélnyílás körül több ezer idegvégződés van, és még ezeknek a helyeknek a megérintése is izgathat. És a speciális stimuláció nagyon kellemes. Mit ad a dolog?
– Tágulás. Az elmerülés folyamatában a fenék kibővül, és ez egy nagyon kellemes pillanat, ha ez nem történik meg azonnal, hanem fokozatosan. A lumen lassú növekedése izgalmat okoz.
– Teltség. A belső tárgy nem szabványos érzés. Például lehet egy tampon a hüvelyben, egyáltalán nem lesz érezhető. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni valamit a végbélnyílásban. És az idegen tárgy ötlete izgalmas. És mindig a figyelem visszatér a végbélnyíláshoz, ami nagyon vicces.
– Nehézség. A fémdugók súlya jelentős, amikor belsejében vannak, tapintható. Ez segít folyamatosan a szexuális érzésekre összpontosítani, hogy növelje a szexuális vágy erejét.
– A hüvely szűkítése. Amikor egy nő testében dugó van, a méhe szűkül. És ez több érzelmet ad neki és partnerének.

Ez egy lehetőség arra, hogy a bejárat szűk legyen, és mindig működik.
z nem okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget. Könnyen mozgatható vele, nem zavarja a tevékenységet. Ez nagyszerű kiegészítője a rendszeres szexnek. Ugyanakkor többször is növeli az érzéseket, amit sokan keresnek. Használható párosított játékok során vagy maszturbáció során.

Kinek hasznos a dugó?

A sokoldalú szexuális játék mindkét nem számára. De ki feltétlenül vásároljon ilyesmit? Néhány kategória azoknak az embereknek, akiknek tetszeni fog ez az eszköz:
– Azok, akik ki akarják próbálni a simogatást. Ha a szex bátorsága nem elég, de nagyon érdekes, hogy mit érez az ember, amikor van valami a végbélnyílásban, akkor érdemes egy hüvelyt vásárolni. És természetesen próbáljon ki vele különböző simogatásokat. Fontos megérteni, hogy a pozitív érzések nem merülhetnek fel az első alkalommal, türelemre lesz szükség.
– Párok, amelyekben a szex nem működik. Ha a partner sérült, kellemetlen, zavarban érzi magát, akkor a parafa segít enyhíteni a felesleges feszültséget. A játék eltávolítja a “WC-re akarok menni”, “kényelmetlen vagyok”, “szégyellem magam” élményeit. A rendszeres kísérletek segítenek megszokni a bevezetést, a testben lévő tárgy érzését, majd a benne lévő pénisz nem tűnik valami szörnyűnek.
– Azok, akik szűkíteni akarják a női hüvelyt. Amikor a dugó belsejében van, a szomszédos lyuk csökken. Ez fokozza a férfiak és a nők tapasztalatait. Egy ilyen dolog releváns, ha valami újat szeretne.
– A szexuális kísérletek szerelmesei zsúfolt helyeken. mert a viselés nagyon változatos, és egész nap viselheti őket. Különösen kellemes érezni a rezgést, távirányítóról vagy okostelefonról vezérelhető.
Kinek van szüksége a és miért? Bárki, aki valami újat talál a szexben, új erogén zónákat nyit meg.

A dugó használatának előnyei és hátrányai

Az análdugó plug használatához vagy nem használatához mindenki maga dönt. De egy ilyen szexuális játék használatának megvannak az előnyei és hátrányai. Figyelmet kell fordítani rájuk, mielőtt megvásárolnák az első intim dolgot, hogy stimulálják a végbélnyílást.

A dugó használatának előnyei
Új érzések megszerzése. Ez egy olyan élmény, amely valami újat hoz. A parafával vagy maszturbációval való szex teljesen másnak tűnik. Ez különösen érdekes a rezgés jelenlétében.
A test tanulmányozása, az erogén zónák felfedezése. A végbélnyílás körül sok idegvégződés van, egy személy ritkán stimulálja őket. De ha elkezded, a simogatások sok kellemes élményt nyújtanak. Néhány hét múlva “felébresztheti” ezt a területet, majd elkezdheti megtanulni, hogyan lehet orgazmust elérni.
A határok feszegetése. A szexjáték használata a végbélnyíláshoz lehetővé teszi, hogy sok kísérletet végezzen. Ez egy olyan élmény, amely lehetővé teszi, hogy többet megtudjon testéről, preferenciáiról és funkcióiról. Mindenki a parafa tökéletes alakját, az alkalmazás legjobb pillanatát keresi, és ez egy olyan folyamat, amely megváltoztatja a szexualitást.

A dugó használatának hátrányai
Sérülések nem megfelelő adagolással. Ha rohan, ne alkalmazzon kenőanyagot, akkor a dugó repedések kialakulásához vezethet a végbélnyílásban. Fájnak, időbe telik a gyógyulás. Meg kell próbálnunk körültekintően cselekedni.

Pozitív érzelmek nem az első kísérletnél. Véleménye szerint az első tapasztalat nem tetszik. A test nem érti azonnal, mi történik vele, néha úgy érzi, hogy az eszköz zavarja. Meg kell szoknia a parafát, hogy örömet szerezzen. Ezért az első kísérletek csalódása mínusz, de ha átmegy a függőség ezen időszakán, minden megváltozik.

Mítoszok
Vannak tévhitek, amelyeket el kell oszlatni. Gyakran előfordulnak, és ezek a kijelentések megakadályozzák, hogy egy személy ilyen szexuális játékot válasszon.

1. mítosz: A dugó elveszhet a testben. Ez tévedés. A dugó alapja korlátozóként szolgál, úgy tervezték, hogy a készülék ne tudjon teljesen “csúszni” belsejébe. Ezért érdemes nem házi készítésű eszközöket használni, ezek valóban veszélyesek lehetnek. A boltból származó perselyek formájukban átgondoltak, biztonságosak.

2. mítosz: hatalmasak. Néha nehéz megmondani a valós méretet a termékfotókból. A katalógusban a parafa és a vibrátor ugyanúgy néz ki. De a való életben ez nem így van. A parafa hossza 5-13 cm. Könnyen illeszkedik a tenyerébe. És a legszélesebb hely átmérője 1,5 cm-től.

3. mítosz: a játékok aranyéreket okoznak. Ez tévhit. Ez a betegség vénás elváltozásokhoz kapcsolódik, és megnyilvánulását az öröklődés és a genetikai hajlam befolyásolja. A szex és az ehhez szükséges eszközök nem okoznak ilyen betegségeket. Természetesen néha kis repedések vannak a végbélnyílásban, de ez a nem megfelelő használatnak köszönhető.

4. mítosz: a dugók kezelik a székrekedést. Ez egy tévhit, a dugó használata nem segíti a bélmozgást. Ha problémák merülnek fel, jobb, ha kizárjuk az anális hatásokat, megtagadjuk a terület stimulálását a gyógyulásig. És székrekedés esetén orvoshoz kell fordulnia, hogy előírja a kezelést.

5. mítosz: Csak meleg nők és férfiak használnak perselyeket. Ez tévhit. A végbélnyílás stimulálása minden ember számára kellemes, néhányan még nem tudnak róla, vagy zavarban vannak, hogy felismerjék. Férfiak ezrei, akik szeretik a nőket, élvezik a végbélnyílás simogatását. Megállapították, hogy sok idegvégződés van ezen a területen, és segítenek izgatni, és ezért használják őket kísérleteikben.

6. mítosz: A végbélnyílás gyakori stimulálása széklet inkontinenciát okozhat. Ez egy mítosz, amelyet az orvosok nem erősítenek meg. Az 5 cm átmérőjű tárgyak bevezetése nem veszélyes. A végbélnyílás egy jól képzett izom, és a dugó, a fallosz vagy a pénisz nem zavarhatja meg munkájukat. Az izmokat csak hatalmas tárgyakkal lehet elszakítani, és ez nem kapcsolódik a szexhez. Az anális még gyakori kísérletek esetén sem veszélyes.

A szexuális játékok használata a végbélnyíláshoz normális gyakorlat, amely nem rontja az egészséget, bárki számára alkalmas. Sok aggodalomra ad okot az emberek tudatlansága, és fontos, hogy jobban tanulmányozzuk az anatómiát, hogy megértsük, hogy a perselyek inkább kiterjesztik az érzéseket, mint rontják az érzést.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian