Erekció nélkül nincs dugás

A merevedési zavar és impotencia egyre gyakoribb, ezt mondják a szexológusok. Ezért olyan sok agresszió van a szépségek és az internet felé, így a férfi hatalom növelésére irányuló eszközök reklámozása annyira keresett. A sikertelen szexet tekintik normának, amikor érdemes gondolkodni az orvoshoz, és mi okozza a potencia problémáit?

Három nagy oka van annak, hogy miért fordul elő impotencia. Az egyik legszemélyesebb csoport a pszichogén. Ezek pszichológiai attitűdök, szexuális alkalmazkodási nehézségek, kapcsolati problémák, amelyek befolyásolják az izgalmat és az erekciós funkciót – mondja a szexológus. A második csoport biológiai vagy szerves rendellenességek, ez minden, ami az egészségi állapotot érinti – vérkeringés, az idegrendszer minősége, hormonális szintek. A harmadik csoport a társadalmi problémák. Például az éretlenség az a képtelenség, hogy olyan kapcsolatokat építsenek, amelyek általában a nemi közösüléshez fordulnak.

Az általános egészséggel kapcsolatos kérdések távolabbi időszakokból származó kérdések. Ilyen problémákkal a férfiak 36 éves korukban, 42 éves korukban, 46 éves korukban kezdenek jönni. De a pszichogén okok fő kontingense meglehetősen fiatal. Valószínűleg a 12 évesnél idősebb betegek pályáznának, ha tehetnék. De általában, ha felnőttekről beszélünk, akkor ez 23-26 és 30-38 éves.

A veleszületett impotencia

Nem lehetséges. De sok nehézség jelenik meg már a szexuális tevékenység megkezdésének első kísérletei során, az első szex során, ahol egy nő élesen reagál néhány férfi kudarcra, megerősítve a fóbiákat, a bizonytalanságot. Ez tükröződik az alacsony önbecsülésben, a magas szorongásban, a félelemben, hogy képtelen egy nő szemében. Először a férfiak őszintén megpróbálják megoldani a problémákat önmagukban, semmi sem történik. Egy bizonyos ponton, ha szerencséik vannak, a megfelelő szakemberhez fordulnak.

Előfordul, hogy nem szerencsés, és az ilyen férfiak 40 év alá kerülnek, azzal a ténnyel, hogy kiváló minőségű szexuális életük van, nemcsak szabálytalan, hanem elvileg hiányzik. Létezik olyan jelenség, mint a függőség. Megszokod azt a tényt, hogy minden rossz, és ezzel a rosszal nagyon hosszú ideig élhetsz, még az egész életedben is. De előbb-utóbb egy férfinak van egy nője, amelynek érdekében szándékában áll valamit megváltoztatni az életében, kezelni a szexualitását, majd szakmai segítséget keresnek.

Az urológus legidősebb betege 86 éves volt. Azért jött hozzám segítségért, mert a menyasszonya 72 éves volt, fiatal. A probléma az volt, hogy szexuális alkotmánya és ereje már nem volt elég ahhoz, hogy valahogy felismerje a vágyat, bár maga a vágy volt. Most több életkorral összefüggő beteg van a szexualitás fenntartásának problémáival. Úgy tűnik számomra, hogy az élet egy kicsit nyugodtabbá vált, és az embereknek van idejük és lehetőségük arra, hogy kényelmes kérdésekkel foglalkozzanak. Jobban érzik szükségleteiket, vágyaikat, és lassan kezdik felismerni őket, különösen azért, mert az információ terjesztése segít ebben.

A reklámjaink mostanra tele vannak különféle potencianövelő eszközökkel, a szexuális vonzalom példátlan erejével és így tovább… Néhányuk működik, néhány nem túl jól. De ha működnek, akkor tünetileg, egyszeri. Minden olyan gyógyszert, amely valóban segít fenntartani a magas színvonalú szexualitást, a gyógyszeres kezelést orvos írja fel. Természetesen jobb, ha szakemberhez fordul – még abból az álláspontból is, hogy ez egyszerűen minimalizálja a költségeket. Mert a szakember segít a probléma minél pontosabb azonosításában, és már egy konkrét probléma megoldásával fog foglalkozni, és nem próbál mindent kitalálni és kipróbálni.

Tíz szexuális aktusból kettő kudarccal végződik

Számos népszerű mítosz kering a szexről és az impotenciáról. A legelterjedtebb történet szerint egy férfinak a nap 24 órájában nőt kell akarnia . És mostanáig egy nő nagyon megsértődik, ha gyönyörűen vetkőzik, és valójában nincs reakciója. És azonnal válás. Ezen a ponton a nők elfelejtik, hogy a férfiak nem statikus erekciós gépek. Erős érzelmeink is vannak…

Az erekció általában nem lehet állandó érték, állandó. Elvileg nincs semmi állandó a szervezetünkben. Egy másik sztereotípia az, hogy az erekciót a férfi szexualitás és a férfi tulajdonságainak megítélésére használják. De az erekció csak termék, nem indikátor. A harmadik mítosz az, hogy a minőségi erekció egyenlő a minőségi szexszel. Ha a jó erekció jó, a rossz – hát ez van, akkor nem működött. Meghalt hát meghalt. Hibás.

Világstatisztikák vannak: tíz szexuális aktusból kettő mindig valamilyen kudarccal végződik. Ez normális. Ez a fiziológia. Az erekció valóban nagyban függ attól, hogy mitől – vérnyomástól, idegrendszeri állapottól, általános fizikai állapottól, érzelmi élményektől, stressztől, terheléstől, fáradtságtól, a partner hangulatától stb. Ebből a szempontból a férfi szexualitás meglehetősen sérülékeny. Miért? Mivel a nők ellenállóbbak, az idegrendszered dinamikusabb, könnyebben megbirkózol az érzelmi stresszel. És a férfiaknak csak két pozíciója van az idegrendszernek – “be” és “kikapcsolva”. És ennyi. Ha nem vagyunk lélekben, bármit csinálunk, akármilyen táncot dobunk tamburával, semmi sem fog történni. Vagy valami jelentéktelen lesz. Három-négy [tízből sikertelen kapcsolatfelvétel] szintén normális. A férfi hozzáállásának kérdése ehhez a jelenséghez és a nő reakciójához.

A potencia minőségi jele a spontán erekció megnyilvánulása, amikor egy férfi reggel felébred – és “köszöntik”. Ha egy bizonyos ideig nem “köszönnek” neki, legalább érdemes elgondolkodni rajta. Egy ideig ez több hónapig tart. Általánosságban elmondható, hogy egy normális, egészséges férfinak hetente egyszer vagy kétszer kell reggeli erekciót elérnie.

Vannak péniszszívási technikák

A férfiak általában nagyon gyengéd és sebezhető lények azon a helyen, ahol a potenciáról és a férfi termékenységről van szó. Természetesen ez számos korlátozó tényezőnek köszönhető. Először is ez megbélyegzés, vagyis szégyenletes, nem világos, kihez kell fordulni. Nagyon nagy azoknak a férfiaknak a száma, akik olyan urológus után fordulnak hozzám, akik izgalmi és merevedési zavarokat kezelnek prosztata kezeléssel – éveken, évszázadokon keresztül, de nem értek el semmilyen eredményt. Viszonylagosan minden harmadik. Átmegy egy urológuson, és mindig van krónikus prosztatagyulladás a kórelőzményében, egy csomó masszázzsal, gyógyszerekkel stb., stb. Noha általában véve az erekciónak semmi köze a prosztatához. Az egyetlen kapcsolat valójában az izmok. Az izmok és a szalagok keresztezik egymást, ennyi.

A profilaxis lehet a férfi intim izmok edzése, beleértve a Kegel gyakorlatokat is… Legalább stabil pozíciót tartanak fenn [a pénisz]. A vérkeringés pedig fokozódik, ami azért is nagyon fontos, mert a kismedencében a vér pangása nőknek és férfiaknak egyaránt nagy gondot okoz. Általánosságban elmondható, hogy a [Kegel-gyakorlatok] eredetileg nők számára készült gyakorlatok szülés és terhesség után, a medencefenék erősítésére. És csak akkor volt néhány meglehetősen hozzáértő urológus, akik módosították ezeket a gyakorlatokat a férfiak számára, és felfedezték, hogy azoknál a férfiaknál, akiknek szokásuk az izmok összehúzódása kellemetlen érzés esetén, szétszórják a vért, és ez könnyebbé válik. Az orvosok észrevették, hogy ez nemcsak a prosztatagyulladás megelőzését jelenti, különösen a krónikus, hanem az erekció és a szexuális érzékenység javítását is. Elkezdték ezt kutatni, és megállapították, hogy a perineum izmainak edzését célzó gyakorlatok, a medencefenék nagyon jó hatással van az erekció minőségére, a prosztata munkájára, a közösülés időtartamának növelésére. A férfiak problémái sok tekintetben a megbélyegzés és azon sztereotípiák kérdése, hogy a szex egyenlő a szexuális kapcsolattal. Valójában erekció nélkül nagyszerű szexet folytathat.

Lehet szóban, manuálisan interakciózni, vannak különféle intim simogatások, szerepjátékok. A szexuális interakciónak számos formája létezik, és ez nem csak a nemi érintkezés. Elvileg a nemi kapcsolat csak egy kis darabja annak, ami a szexhez kapcsolódik. Az emberek közötti interakció pillanataként, szexualitásuk megnyilvánulásaként. Amíg mindenkinek megfelel, addig minden rendben van. Általánosságban elmondható, hogy eléggé kapcsolódhat ehhez a kérdéshez: ha erekciója van – nagyszerű, ezért további kiegészítőt fogunk használni. Nem – ez is rendben van, akkor csináljunk valami mást.

Az impotenciát egy találkozással nem lehet gyógyítani. Egyesek számára a folyamat néhány hónapig tart, A férfi gondolkodási rendszer érzelmileg impulzív, impulzusokra gondolunk. És minden impulzus érzelmileg feltöltődik. Mit jelent? Ha leállítjuk érzelmi reakcióinkat, leállítjuk férfias energiánkat. Infantilizáló és feminizáló. Ez az egyik oka annak, hogy a Szovjetunióban olyan sok alkoholista volt, instabil – az érzelmek blokkja és a psziché valamilyen kiutat találó kísérlete következtében. Ez egy összetett rendszer, és nem lesz könnyebb.

A férfiak ma már sokkal tovább érnek, mint a nők. Általában úgy tartják, hogy egy férfi 30 éves kora előtt érik . A társadalom fejlődésének modern irányzataiban a férfiak infantilizálódásának jelensége az egyik vezető. Az infantilis férfiak prioritást élveznek, jó pénzt keresnek. Minden terület, ami most jól fejlődik, és ahol sok az anyagi lehetőség, az mind elég infantilis – IT, menedzsment.

Minél több szex, annál jobb?
Nem egészen. Sok különböző tényező létezik, beleértve a férfi és egy nő szexuális alkatát, ezen alkotmányok kompatibilitását, ugyanazt a pszichoszexuális fejlődést. Ha a termékeny életkort átlagosan 18-tól 46-ig vesszük, ha stabil párban vesszük a szexuális kapcsolatok arányát, akkor ez hetente kb. Több van, néha kevesebb. Ismerek párokat, akik háromhavonta szexelnek, teljesen rendben vannak vele. És vannak párok, akik napi ötször, hétszer, tízszer szexelnek.

Időtartamát tekintve is minden egyéni. Úgy gondolják, hogy a közösülés átlagos időtartama másfél-három perc. Az ideális időtartam 5-15 perc . Ez elég ahhoz, hogy kellő örömet szerezzen a folyamatban, és a nőnek legyen ideje felismerni az izgalmat, ellazulni. Bár ez a statisztika inkább egy párnál valószínű, mert egy férfinak nem kell annyi. Másfél perc elég.

Valójában a szex és a szexuális kapcsolat sokkal hosszabb, mert egy nőnek legalább 20-30 percre van szüksége ahhoz, hogy az izgalom fázisába lépjen, hogy könnyebben hozza el az orgazmust…. Ismét minden attól függ, hogy ki milyen célból lép szexuális kapcsolatba. Egyesek számára a folyamat fontos, mások számára az eredmény. Egyes nők nagy érzelmi kielégülést kapnak a simogatásoktól, masszázsoktól, szexualitásának megnyilvánulásaitól, gyengédségétől, romantikájától, és maga az orgazmus sem annyira fontos számára. És vannak nők, akik az orgazmus kisülését kergetik, felfedezik a multiorgazmiát, különféle játékokat hoznak haza. Szerepjátékok, játékok, fantáziálás, reinkarnáció, szexuális levelezés telefonon – minden, ami elvileg növeli az érzelmi izgatottságot. Egy nőnek fel kell készülnie a szexre, és minél hamarabb kezd felkészülni érzelmileg, képzeletben, mentálisan, annál jobb lesz maga a szexuális kapcsolat. És akkor egy férfinak kevesebb időre lesz szüksége ahhoz, hogy egy nőt pontosan a súrlódásokban kielégítsen. De ehhez legalább az szükséges30-40 percben voltak előjátékok, simogatások.

Sok múlik azon, hogy egy nő hogyan reagál egy férfi kudarcára
Általában van egy lázító gondolat, amiért a férfiak máglyára égethetnek. Ez az egész eposz flörtöléssel, előjátékkal, kölcsönös megközelítéssel, az izgalom csak a behatolás utáni első három-öt súrlódás miatt indul be. Minden. Minden más mechanika.
Ez az a pillanat, amikor maximális feszültség van benned, energetikailag összeolvadsz a pároddal. De általánosságban természetesen ügyelek arra, hogy ügyfeleim az élvezet felől közelítsék meg a szexuális kapcsolatot, ne pedig valamiféle kötelesség, kötelezettség teljesítése: Sex legyen heti kétszer! Kész? Szükséges, hogy mindkettő elragadjon.

A pornó károsítja a kapcsolatokat?
A pornót, mint minden társadalmi jelenséget, két oldalról lehet szemlélni. Előnye és hátránya is van. A hátránya az biztos, hogy a pornó elősegíti az érzékszervi telítettséget. És ha egy férfi a szexuális élet egyfajta szublimációjaként lép be ebbe, akkor természetesen nehezebben tudja megvalósítani egy nővel való izgatottságát. Egyszerűen azért, mert már elég erősen függ bizonyos izgalmi sztereotípiáktól. De a pornónak sokkal pozitívabb hatásai vannak. Határozottan segít serkenteni a fantáziákat, segít a változatosság keresésében a szexuális életben.
A férfiak vastapsot fognak kapni az imént elmondottak után. Mert a nők nagy ellenfelei a pornónak.

A harmadik fontos pont az, hogy a pornónak nevelő hatása van. De a kérdés az, hogy milyen pornót. Néha a pornó olyan furcsa funkciókat tölt be, amikor különféle szexuális fantáziáink vannak, kezdünk megijedni tőlük. És itt nézhetünk pornót, láthatjuk érzelmi reakcióinkat, és általában megnyugodhatunk. Például az anális szex olyan menő, mindenki csinálja. És néztem – hát jó, de nem tetszik. Vagy éppen ellenkezőleg, nézett és megértett – az enyém.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?