Dubajozás

Két évvel a vádirat megszületése után nagy nehezen kitűzték az első tárgyalási napot, így szerdán megkezdődhetett a “Dubaj-per” a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Az iratismertetés során kiderült, hogy K. Zoltán és két társa 170-175 centiméter magas, angolul tudó, polgári értékrendet képviselő lányokat kerestek hostess munkákra és – a szex bevállalását jelentő – “fotózásra”.

Egy hét alatt 40-50 arab dugja meg brutálisan a dubajozó prostikat cikk itt olvasható.

„Miért nem borítasz, látszik, hogy a Vajna mégsem ment meg” – kérdezte egyik ismerőse a Dubajba kiközvetített lányok miatt üzletszerű kerítéssel vádolt K. Zoltántól a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) folyosóján a tárgyalás végén. A felvetés arra vonatkozhatott, hogy kérdéses volt, egyáltalán a bíróságig jut-e az eljárás, amelyben tanúként meghallgatták a kormánybiztos fiatal feleségét is.

Egy évvel ezelőtt a hvg.hu is beszámolt arról, hogy a Miss Hungary szépségverseny tulajdonosa, Répás Lajos ellen indult eljárásban figyelték Vajna Tímea telefonbeszélgetéseit. Vajna Tímea erről azt mondta, úgy került kapcsolatba a férfival, hogy felkérték őt műsorvezetőnek, amire ő nemet mondott. Úgy tudjuk, hogy nem csak abban az ügyben, hanem K. Zoltán és két társa elleni büntetőeljárásban is kifaggatták őt arról, hogy mit tud a külföldre kiközvetített lányokról. Az első tárgyalási napot a büntetőeljárásban mindenesetre a vádemelést követően csak két évvel tűzték ki a PKKB-n. Iszak Eszter dubajozás:

A vádirat szerint a vádlottak ismerősi körükből közvetítettek külföldre – Dubajba, Abu-Dzabiba, Mexikóba, Párizsba, Londonba – és belföldre is modelleket hosztesz munkákra. Amennyiben ez “fotózásról” is szólt, az a gyakorlatban azt jelentette, hogy a lány szexet is vállalt, amiért 300 ezer-1,5-2 millió forint között lehetett hetente keresni. Aki szexbe nem ment bele, annak is a napidíja 600 dollár (nagyjából százezer forint) körül alakult. Emellett a lányok kaphattak költőpénzt, illetve az utazásért és a szállásért sem kellett fizetniük.

A vádirat felolvasását követően egyik terhelt sem kívánt vallomást tenni, így Lévárdi Ferenc bíró felolvasta a vádlottak azon vallomásait, amelyeket még a Nemzeti Nyomozó Irodán mondtak el. K. Zoltán nem sokat beszélt, de olyasmikről beszámolt a rendőröknek, hogy korábbi modellügynöksége révén megvoltak a kapcsolatai, illetve, fontos volt az, hogy a lányok jól nézzenek ki. A lányok egy része egyébként nincs megnevezve, hanem sorszámmal megjelölve szerepel az eljárás anyagában.

A másodrendű vádlott, P. Szilvia a nyomozóknak ezzel kapcsolatban azt mondta az egyik kihallgatáson, hogy a 170-175 centiméteres magasság mellett számított a lányok kiválasztásában, hogy polgári értékrendűek-e, angolul társalgási szinten tudnak-e, valamint, hogy csak azok jöhettek szóba, akik nem dohányoztak, nem fogyasztottak kábítószert és alkoholt. Napközben a lányok szabadidőt kaptak, esténként a partikon való részvétel viszont kötelező volt, és előírás volt számukra, hogy nem viselkedhetnek közönségesen.

Hogy kik tartották ezeket a bulikat és kik állták a lányok költségeit, a harmadrendű vádlott, Sz. Vivien az NNI-nek csak annyit árult el, hogy a barátai. A nő, mint kiderült, öt éven élt Dubajban munkavállalói vízummal, ő szerezte a hosztesz munkák nagy részét. Sz. Vivien elmondása alapján, ha a buli elmaradt, mert ez is előfordult, akkor a lányok a hotelben maradtak. Az egyelőre csak nagy vonalakban ismertté vált ügy részletesebben a következő tárgyalásokon, júniusban bontakozhat ki.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian