Szexshop üzletben karácsonyra tuti hogy találsz ajándékot

Az idő közelsége miatt, már személyes vásárlást javasolunk Budapesten. Természetesen erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop üzletben megteheted. Az üzlet az Astoriától pár háznyira található, a Deák tér felé Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

A szexshop üzlet termékajánlói itt láthatók: Szexshop áruk férfiaknak, nőknek és pároknak Szexpláza sexshop. Ajándékot mindenképp vegyél szexshopból is itt Szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A legjobb szexuális játékok férfiaknak és nőknek

Vágyakozó sóhajok, enyhe pír az arcokon, hő a vérben – ez egy természetes reakció a szexuális játék használatára. Akár egyedül, akár erotikus játék közben használja egy partnerrel, a szexuális érzések fényesebbé válnak, az orgazmusok pedig erősebbek és gazdagabbak.

A szexboltok polcain a szexuális játékokat lenyűgöző bőségben mutatják be. Ezért a kezdők gyakran elvesznek egy hatalmas választás előtt. Melyik eszköz megvásárlásával kezdje el a gyűjteményt? Ezt a kérdést sok olyan ügyfél kérdezi, akik átlépik a bolt küszöbét felnőtteknek szánt árukkal. A férfiak és nők legjobb szexuális játékainak értékelése segít a választásban. Ebben kiválasztottuk a szexboltok legnépszerűbb árukategóriáit, amelyek stabil keresletben vannak és a legnépszerűbbek, de egy vibrátor tuti ajándék kedvesünknek:

Mint minden más árukategória esetében, a szexuális játékok esetében is vannak népszerűségi vezetők. Milyen eszközök tartoznak hozzájuk? Felhívjuk a figyelmünkre egy kis áttekintést a legjobb férfi és női szexuális játékokról, amelyeket a piac ma kínál. Úgy döntöttünk, hogy nem osztjuk fel az intim kiegészítőket férfira és nőre, mert sokuk, például bilincs vagy vibrátor, lehetővé teszi mindkét partner számára.

A szexuális játékok egyik leghíresebb és ősi kategóriája. Formájukban és méretükben utánozzák a férfi nemi szervet. Egy vagy másik formában találkoztak a különböző népek és kontinensek történetében. De azok a napok, amikor a nőknek be kellett fecskendezniük magukat a fájukkal vagy kövükkel, messze vannak a múltban.

Ma nem porózus anyagokból készülnek, mint például orvosi szilikon, latex, kiberbőr, akril, ABS műanyag, gél és mások. Ezek lehetnek bordázottak vagy simaak, folyamatok és sűrűségek vannak az alapnál a további stimuláció érdekében. Egyes modellek tapadókoronggal vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen kényelmes vízszintes felületre rögzítse, és ezáltal felszabadítsa a kezét.

A legjobb szexshop üzletekben ami a formákat és méreteket illeti, akkor az alkotók képzelete valóban nem ismer határokat! Kedvenc játékukat a nagy és vastag kakasok szerelmesei, valamint a kis péniszeket kedvelők találják meg. Vannak olyan modellek, amelyek pontosan újjáépítik a férfi pénisz összes anatómiai jellemzőjét felálló állapotban: domború fej, feszült vénák, herezacskó és még szőrszálak is. Néhányan még az ejakuláció szimulálására is képesek. Egy ilyen játék képes újjáépíteni az érzéseket a lehető legközelebb a valódiakhoz.

Azonban a nők inkább szokatlan díszes dizájnnal rendelkeznek, és élénk színekkel festettek – lila, kék, rózsaszín, zöld stb.

Vibrátorok
megkülönböztethető egy kis elektromos motor jelenléte, amely forgási mozgásokat hoz létre. Ezekből az öröm forró hullámai ömlenek az egész testre. Egy ilyen eszköz képes szokatlanul hatékonyan stimulálni az erogén zónákat, és néhány perc alatt erőszakos orgazmushoz vezet. Használhatók maszturbációra, leszbikus szex közben, valamint erotikus páros játékokra egy férfi és egy nő között, akik változatosságot akarnak hozni a hétköznapi szexuális mindennapi életbe. A forma és a cél szerint a következő típusú vibrátorokat különböztetjük meg:
– férfi pénisz formájában;
– hüvelyi golyók;
– pillangó vibrátorok a csikló stimulálására;
– miniatűr rezgő golyók.
Vannak nyúlvibrátorok, amelyek kis nyúlfülek formájában vannak folyamatban, amely a csikló további stimulálására szolgál.

A vibrátor használata valamivel könnyebb, mint egy “klasszikus”. Elég, ha az erogén zónához csatoljuk, és mindent szinte önmagában fog tenni! A legtöbb modellnek több rezgési módja van, így önállóan eldöntheti, hogy milyen erővel befolyásolja az adott zónát.

A vibrátorok ugyanazokból az anyagokból készülnek, mint. A legdrágábbak a kiberbőrből készült termékek, amelyek másodpercek alatt képesek testhőmérsékletre felmelegedni. A gél és a szilikon eszközök sokkal olcsóbbak, és nagyon alkalmasak a szexuális játékokkal végzett első kísérletekre. Gyengédek és kellemes tapintásúak.

BDSM kiegészítők
Még azok is, akik messze vannak a kemény BDSM-játékoktól, nem idegenkednek attól, hogy intim életüket különféle tulajdonságokkal diverzifikálják, amelyek fő feladata a hatalom és az alávetettség érzésének megteremtése. És ezek, mint tudják, az emberiség által ismert egyik legerősebb afrodiziákum.Ebben az árukategóriában számos termék található. De a vásárlók körében a legnépszerűbbek kétségtelenül a bilincsek. Ezek lehetnek puhaak és szőrmével burkoltak vagy bőrből készültek, és fém tüskékkel és szegecsekkel díszítettek. De bármi legyen is a szexuális játék, a vele való játék hatása egyszerűen elképesztő. Hihetetlenül izgalmas az az érzés, hogy teljesen mozgásképtelen vagy és a partnered kegyében vagy. Nehéz elhinni, de a bilincsek használata nemcsak megsokszorozza a szerelmesek közötti szexuális feszültséget, hanem segít a párba vetett bizalom kiépítésében is.

A bilincsek mellett a következő típusú szexuális kiegészítők szerepelnek ebben a kategóriában:
– ütőhangszerek – ostorok és egyfarkúak;
– halmok és ostorok;
– gallérok – szélesek és keskenyek, tüskékkel vagy strasszokkal díszítettek, pórázzal vagy a kezek rögzítésével;
– tollak és csiklandozók, és különösen a tojáscsiklandozók;
– különböző formájú gatyák – gyűrűk, golyók, falloszok, pókok, felfújható eszközök,
– hűségövek férfiaknak és nőknek;
– szexgépek;
– maszkok – csipke és bőr, elegáns pillangó formájában és az egész fejet lefedve.

Az elmúlt években egyre nagyobb az érdeklődés az ebbe a kategóriába tartozó termékek iránt. A szenzációs erotikus trilógia egy jóképű milliomosról és egy szerény diákról, akit a BDSM titkaiba avat, nem kis mértékben hozzájárult a BDSM kultúra népszerűsítéséhez. Melyik nő nem álmodott arról, hogy Anastasia helyén van, és számtalan orgazmus után nem tud állni a lábán? És sok embert lenyűgöz az a gondolat, hogy szeretett szuverén mesterévé váljon, még egy erotikus játék keretében is.

Szex babák
Nagyon híres szexuális játékok, amelyek még azok számára is ismertek, akik soha nem lépték át a bolt küszöbét felnőtteknek szánt termékekkel. A szexbabák egy teljes hosszúságú női vagy férfi testet utánoznak, beleértve az anatómiai jellemzőket, például a hüvelyi és az orális nyílásokat.

A közelmúltban az emberek a szexbabákat “gumi Zina” -nak nevezték. Ma azonban a gumit új, modern anyagok váltották fel, amelyek esztétikai, tapintási és működési tulajdonságaikban messze felülmúlják azt. Ma az ilyen játékok szilikonból, latexből vagy kiberbőrből készülnek.

A prémium babák nagyon természetesnek tűnnek, és lehetővé teszik, hogy hihetetlenül reális érzéseket hozzon létre a nemi közösülésből, és bizonyos esetekben még meg is haladja őket. A szexbabák egyedi modelljei beépített vibrátorokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik az öröm megsokszorozását.

Vannak babák minden ízléshez – szőke és barna, vékony és kövér, festett arccal és harisnyával … Egy ilyen nagy választék lehetővé teszi, hogy intim játékot válasszon pontosan az egyéni preferenciáknak és kívánságoknak megfelelően.

Régóta ismert, hogy a szexuális élvezet és pihenés nemcsak a hagyományos szex eredményeként érhető el. A stimuláció a saját szexualitásának új, felderítetlen aspektusait nyithatja meg mind a nők, mind a férfiak számára. Az utóbbi számára az ilyen stimuláció nemcsak kellemes, hanem hasznos is, köszönhetően a prosztata masszázsnak – a szexuális jólét és általában az egészség fontos szerve.

Egyes női dugók annyira esztétikailag tökéletesek, hogy ékszerekre hasonlítanak. Strasszokkal díszítettek, aranyra vagy ezüstre festve. Egy ilyen játék kellemes mind megjelenésében, mind érintkezésében.

A gyártók rezgéssel és anélkül kínálnak modelleket, rugalmas lánc vagy “Halszálkás” alak formájában. Az ilyen játékok, ha ügyesen használják, képesek megsokszorozni a szex közbeni örömöt, változatosságot tenni benne, és élénk szexuális élményt szerezni.

Straponok
Ezek azok, amelyek hevederekkel vannak felszerelve a partnerhez való rögzítéshez. Az intim eszköz hasznos lesz mind az azonos nemű párok, mind a heteroszexuális párok számára, akik szerepet akarnak váltani. Vannak starponok férfiaknak és nőknek. A polcokon azonban uniszex modelleket találhat, amelyeket mindkét nem képviselői sikeresen viselhetnek.

A női starponokat sokkal nagyobb választékban kínálják, mint a férfiakét. De ez érthető. Végtére is, a férfiak “méltósága” mindig kéznél van a szó szó szerinti és ábrás értelemben. De a gyönyörű hölgyek, annak érdekében, hogy reális érzéseket hozzanak létre a behatolásból, további eszközöket igényelnek.

A női starponokat mind a leszbikus játékok során, mind a férfi-nő párokban használják, hogy hangsúlyozzák a nő domináns helyzetét. A starponhoz gyakran különböző fúvókák tartoznak, színükben, formájukban eltérhetnek egymástól, beépített rezgő eszközzel rendelkeznek.

A férfi starponok heteroszexuális párok ágyban való szórakozása során is használhatók. Egy további “eszközzel” felszerelt partner képes lesz arra, hogy szeretett fantasztikus érzéseit kettős behatolásból adja. A játék segít azoknak is, akik növelni akarják a szex időtartamát és megállítani az ember fizikai képességeitől függően.

Vac-U-Lock pántok, amelyek lehetővé teszik a fúvókák tetszés szerinti cseréjét.
A közelmúltban, a népszerűség csúcsán – starpons beépített vibrátorral. Segítségükkel elérheti az öröm és a szexuális öröm legmagasabb csúcsait.

Maszturbátorok
Csodálatos eszköz a férfi önelégültségre. A maszturbátor segítségével az erősebb nem képviselői lehetőséget kapnak arra, hogy teljes mértékben elmerüljenek saját erotikus fantáziáik mesevilágában, anélkül, hogy a különböző női “vágyak” és “szükségletek” elvonnák őket. A maszturbátor használata azonban párban megengedett.

Vannak, akik a hűtlenség orvoslásának tekintik, mások az orális vagy szexuális tevékenység lehetőségének, még akkor is, ha a partner ellenzi. Behatoláskor a maszturbátor képes reális érzéseket létrehozni a különböző típusú szexekből. És senki, még a legügyesebb kéz sem tud megbirkózni egy ilyen feladattal!

A szexboltok katalógusaiban a következő típusú maszturbátorok kerülnek bemutatásra:
– Kis méret – “zseblámpák”. Könnyen illeszkedik a kezébe. Előnyök – megfizethető ár és tömörség, amely garantálja a tárolással és szállítással kapcsolatos problémák hiányát.
– Közepes méretű. Utánozza a női test egyik részét – a seggét, a mellkasát, a hüvelyét, a száját.
– Mega maszturbátorok. Természetes méretük jellemzi őket, egyszerre több lyuk is lehet.
Egyes eszközökben rezgés, forgás, fűtés, vákuum létrehozása működik. A technika utolsó szava az automatikus maszturbátorok, amelyek szinkronizálhatók az erotikus videók megtekintésével speciális programok segítségével.

Csikló stimulátorok
A csikló nem ok nélkül élvezi a női test legérzékenyebb erogén zónájának dicsőségét. Csak az egyik fején legfeljebb 8 ezer idegvégződés koncentrálódik. Pillanatok alatt elérheti a csikló orgazmusát. És egy ilyen kicsi, de túlzás nélküli, valóban varázslatos játék, mint egy csikló stimulátor, segít a szépségeknek ebben.
A gyártók megpróbálták a legjobbat, és számos lehetőséget fejlesztettek ki a csiklóstimulátorok nők számára:

Vibromassageerek
Műanyagból vagy szilikonból készülnek, és különböző fúvókákkal vannak felszerelve. A létrehozott rezgésnek köszönhetően simán izgatják a csiklót, és az öröm csúcsára hozzák.
Womanizer vagy elégedettség. Az egyik legfényesebb újdonság napjaink szexuális játékai között. A készülék képes utánozni a csikló gyengéd szopási mozgásait, amelyek eddig csak azoknak a férfiaknak voltak lehetségesek, akik úgy döntöttek, hogy kényeztetik hölgyüket. A példátlan erősségű orgazmus eléréséhez elegendő a készülék orrát a csiklóra helyezni és megnyomni a gombot.
Az ujjon viselt stimulánsok. A készülék önállóan használható, vagy egy partner ujjára helyezhető. A legfontosabb előnyök a könnyű használat és a texturált felületek gazdag választéka, amelyek sok érzéki élvezetet adhatnak.
A csikló stimulátora képes visszaadni a szexuális élmények elveszett örömét és új örömteli színekkel színezni az intim életet.

Párosított távirányítós játékok
Az elmúlt években forradalmi áttörés történt a szexuális játékok területén, és ez elsősorban a távvezérelt eszközök feltalálásához kapcsolódik. Az új elemek megkapták az “intelligens” előtagot, és megnyitották a legcsábítóbb kilátásokat a különélő párok számára. Ha eddig a szexuális játékok sokak számára a másik emberrel való intim kapcsolat gyengülését jelentették, most egyfajta hídként szolgálnak, amely összeköti a szíveket és a testeket.A játék a fent leírt kategóriák szinte bármelyikébe tartozhat – vibrátorok-, maszturbátorok vagy csikló stimulátorok. Elég, ha megvásárol egy eszközt, és telepít egy megfelelő alkalmazást a telefonjára, és a legforróbb simogatásokat és szexuális élményeket adhatja egymásnak, akár több száz vagy akár több ezer kilométerre is egymástól.

Tetszés szerint kiválaszthatja a játék rezgésének intenzitását, be- és kikapcsolhatja a további funkciókat, arra kényszerítve szeretett vagy szeretettjét, hogy engedje ki a sóhajokat és könyörögjön a folytatásért.

Jelmezek szerepjátékokhoz
Nagyon népszerű termékkategória felnőtteknek, amely egyesíti a partnerek által a szerelmi örömök során viselt különféle kiegészítőket. Ez lehet csábító fehérnemű, nővér vagy légiutas-kísérő öltöny, kicsi, de hihetetlenül csábító mellbimbópárnák, parókák és kesztyűk.

Számtalan jelmezopció létezik az erotikus játékokhoz, és mindegyik képes felejthetetlen pillanatokat adni a szerelmeseknek, és egy hétköznapi szexuális aktust lélegzetelállító kalanddá változtatni.

A csodálatos szexuális játékok mindig találnak valamit, ami meglepheti mind a kezdőket, mind az erotikus eszközök tapasztalt ismerőit. Érdemes csak megnézni a boltot, és biztosan kiválasztasz magadnak egy ízléses dolgot, ami érzéki élvezeteket és sok örömet fog adni neked.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?