Az első szexshop az országban Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap!

A szexshopok erotikus töltése vitathatatlan. Főleg ha a gyártók és beszállítók ilyen promóciókat tartanak.  Sok férfi zavarba jön ilyen helyzetben.

Az intim cikkek áruházai mindig titokzatos és kacér hangulatot teremtenek. Bársony függönyök, homályos fények és hely a fantáziának. Az egyik fővárosi üzlet értékesítési asszisztense beleegyezett abba, hogy feloldja a titok leplét, és elmondja nekünk, milyen a vásárlókat a szexuális játékok világába vinni, és egyúttal tippeket is adott az ajándékok kiválasztására. A titkok a cikk alján.

Az első és legjobb szexshop

Intim Center Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet és online szexshop webáruház. Az Astoriától 50  méterre található üzlet minden nap nyitva tart: hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Az Intim Center internetes oldala és webshop itt található:

A Budapestieknek azok a szexshopok tetszenek, ahonnan rendelni is lehet, de üzlet is van Budapesten. Nem csak azért, mert esetleges garanciális probléma esetén az értékesítőt közvetlenül megkereshetik, hanem azért, mert a szexárukat a szexboltban ki lehet próbálni vásárlás előtt.

Milyen a kínálat Magyarország első szexshopjában? A 20 év nyitva tartás mindet elárul. Minden van, kezdőknek és profiknak, fiataloknak, időseknek, magukat nőnek érző nőknek, férfinak érző férfiaknak, férfinak érző nőknek és nőnek érző férfiaknak. Kaphatók többek közt kisebb és nagyobb méretű vibrátorok, többféle színben, mindenféle méretben, motor nélkül és motorral, csendes és zenélő verzióban. Keresés Intim center oldalról:

Sőt, még felcsatolhatót is kapható, amit mint egy övet, csak fel kell helyezni a derékra és indulhat a buli. Ezek a segédeszközök a legnépszerűbbek. A kivitel és nem a szín a lényeg, de természetesen kaphatók a trendi színekben készül szexkütyük is.

A szexuális nevelésről és a szellemes humorról
Zita évek óta dolgozik egy szexboltban. Nyugodtan nevezhetjük szexguruknak, bár szerényen kéri, hogy hívják szex mágusnak.

„A szexuális nevelést támogatom. Megértésem szerint ez a fiatalok maximális felkészültsége. A papoknak nem szabad iskolába járniuk és azt mondaniuk, hogy a házasság előtti szex gonosz. Jobb, ha prezentációs órát tart, és megmutatja mindenkinek, mi az óvszer, hogyan kell használni. A szexuális tudatosság nem perverzió. Az első tapasztalat traumatikus lehet. A „bölcsesség szemcséinek” megosztása nem az első osztálytárs, aki elveszítette szüzességét, hanem az idősebbek: anyák, tanárok. Sok oktatóanyag van arról, hogyan mondhatja el gyermekének helyesen. Igen, kínos. De nagyon szükséges.

Amikor csak elkezdtem dolgozni, a barátaimnak fél évig voltak viccelő témáik – kezdve a „Te mindent kipróbálsz?”-tól a Szexet kínálsz?-ig. De amikor egy újabb ilyen kérdés után nyugodtan válaszoltam: Már kipróbáltam, és nagyon jó volt számomra.”- véget értek a poénok. Most, minden környezetemben, egyfajta szexológus lettem. Az emberek tanácsért fordulnak hozzám, hogyan lehetne diverzifikálni nemi életüket. És milyen könnyű dolgom volt ajándékokat adni a barátaimnak! ”

Az ügyfelekről és az ellátásról
„Lehetetlen levezetni egy átlagos ügyfél képét. Teljesen más emberek jönnek a boltba. Fiatal kísérletezők, új szikrát kiváltani akaró házaspárok stb. Van pár kedvenc kliensem. Egy fiatalember gyakran bejön. Olyan figyelmesen érdekli az új termékek, és kikéri a véleményemet. És őszintén örülök a feleségének.
Végül is minden, amit elvesz, örömére szolgál. Emellett gyakran jön hozzám egy lány, aki a legelső ügyfelem volt. Akkor még próbaidő alatt voltam. Tapasztaltabb volt, mint én, és mintha „javasolta” magának, mit vegyen. Nagyon zavarban voltam, de most sokat elmondhatok neki. Most mindig eljön a műszakomba, és sokáig megvitathatjuk az új elemeket, megosztva tapasztalatainkat. ”

Az ünnepekről és a szexbolt szüzességéről

„Azt hiszem, a szexbolt a tökéletes hely ajándékok keresésére. Csak kicsit merészebbnek kell lenned. Minden lánynak legyen egy aranyos vibrátor a fehérnemű fiókjában. Vagy talán nem is aranyos. És talán még egyet sem. Szóval szép dolog, ha barátnőidnek és szeretett lányaidnak helyettesíted a férfi szeretetet.

Az “ajándékozás” csúcspontja március 8., február 14. és újév. Jelenleg nem vagyunk túlzsúfoltak. A legnépszerűbb ajándékok: feromonokkal ellátott parfüm, felfújható babák, bilincs és erotikus fehérneműk.

Az erotikus fehérnemű, a bolyhos bilincs és a gerjesztő alapfelszereltség, klasszikus. Ez a legegyszerűbb kezdő hely. Úgyszólván kipróbálni a vizeket. Ezután folytathatja a növekedést: hüvelyi és anális golyók, rezgő gyűrűk, ostorok és így tovább. A lényeg, hogy döntsön. Látogasson el bármilyen szexboltba, és ne habozzon konzultálni. Mi tanácsadók jól informáltak és nagyon finomak vagyunk.
Az első beszélgetés egy új ügyféllel olyan, mintha a szakadék szélén egyensúlyoznánk. Úgy tűnik, ismét elrabolom nekik ártatlanságukat. Több éves munka után pontosan meghatározhatom, hogyan beszéljek egy újonnan belépő felfedezővel.
Van, akinek saját lányra van szüksége, aki játékos kacsintással mindent vicces példákkal mond el. Mások számára egy komoly és mindentudó “mentor” megteszi. Mindenkinek van megközelítése. Fontos, hogy csak merészebb legyél. És ott mi is segítünk. “


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

EnglishHungarian