A szexbabák a művészeket is izgatják, nem csak a férfi fantáziát

A szexbabák a művészeket is izgatják, fotózzák, filmezik, kipróbálják. A szexbabák, guminők mindenkinek érdekes téma. A dildókból már készült erotikus performansz, de más szexshop áru is ihlető lehet. Egy művésznő már több mint tíz éve fotóz szexbabákat és végül a Sex Dolls című sorozatában összegezte ezirányú munkásságát… A teljes cikket az eredeti szexshop blogban olvashatod el, kattints a képre, vagy ide ha érdekelnek a további fotók.

Esetleg ha kedvet kapnál egy szexbabával kisérletezni, vagy kipróbálnád, a budapesti Intim Center Szexshop üzletben (Bp. Károly krt. 14.) vásárolhatsz, vagy az online szex webáruhában rendelhetsz, ide kattintva láthatod a szexbaba kollekciót.

Hogyan lehet szexelni egy szexbabával?

A szexbabák egyfajta férfi termékek, és ezt a terméket felnőtteknek tervezték. Könnyű egy szexbaba segítségével. És megmutatom, hogyan kell szexelni egy szexbabával.

Figyelem használat előtt
1. Először is, a fizikai baba termék felnőtt férfiaknak szól, ezért figyelnünk kell arra, hogy ne mutassuk meg kiskorúak előtt.

2. A termékhigiénia problémája is felmerül. A hivatalos márka fizikai babái egészséges és biztonságos anyagokból készülnek, amelyek használat közben nem károsítják az emberi testet, de még így is figyelnünk kell a termék egészségének megőrzésére.

Felkészülés az első használatra
1. A szexbaba egyfajta utánzó játék, amely helyettesítheti a valódi személyt a szexuális igények kielégítésére, és nagyon népszerű a háziasszonyok körében. Azok az emberek, akik először használnak szexbabákat, vagy most kaptak babákat, nem sokat tudnak arról, hogyan kell használni őket. Itt van a részletes lépés.

2. A doboz kinyitásához és a szexbaba kivételéhez kétszer akkora, legalább 100 cm x 50 cm-es helyet kell találnia. Tartsa őket jó állapotban, mert használni kell őket, ha a jövőben vissza kell küldeni őket a gyárba a sérült alkatrészek javítására.

3. Távolítsa el a becsomagolt műanyag papírt, és ellenőrizze, hogy a szexbaba sérült-e a feldolgozás során.

4. A baba egészsége érdekében jobb használat előtt mosni, küldeni a fürdőszobába, és eltávolítani az olajat a bőr felületéről. A szilárd baba testének lágyítása érdekében a gyártó befecskendezi az olajkomponenst a szilárd baba szilikongéljébe, amitől az egész baba bájos illatot bocsáthat ki. Ily módon idővel olaj lesz a szilárd baba felületén. Ezért hetente egyszer fürdeni kell, hogy eltávolítsuk az olajat a szilárd babából.

5. Fürdés után használja a fizikai baba teljes testű hintőporát, amelyet általában az eladók osztogatnak. A cél a szilárd babazsír és a szennyeződések eltávolítása a testből. Ezután öblítse le és szárítsa meg a port és a szennyeződést nedves törülközővel. Ezután, miután a kemény baba megszáradt, használjon ismét hintőport, hogy a test száraz és tiszta maradjon.

6. Amikor a szexbaba haja száraz, tegyen óvszert a nemi szervére, majd kenjen be síkosítót.

Szex szexbabával
1. Tartsa a babákat puha felületeken, például ágyakon, kanapékon, szőnyegeken stb. Ne használja őket kemény padlón, amely könnyen megsérülhet.

2. Ha a baba fűtési funkcióval rendelkezik, előfordulhat, hogy csatlakoztatnia kell a tápegységet, hogy a baba teste felmelegedjen az emberi testhőmérsékletre, hogy a szex kényelmesebb legyen, természetesen kihagyhatja ezt a lépést.

3. Helyezze a babát a kívánt gesztusba, és ügyeljen arra, hogy ne lépje túl a baba által használt csontváz határát.

4. Használat után megtisztíthatja szexbabáját ezzel az útmutatóval. Útmutatót is kaphat a TPE szexbabák javításához.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?