A potencianövelők által elért merevedés tartós, bízhatsz a férfiasságodban

Hogy mennyire hatásosak a potencianövelők, nem tudni pontosan, akik megveszik, nem dicsekednek azzal, hogy a szerekkel működik-e, de az se minden esetben derül ki, ha hatástalan.

Elég ijesztő egy 26 évesnek, hogy Viagrával kell élnie egész életében. Hogy gyógyszer nélkül nem megy a szex, hogy ő már csak azzal működik. Hozzám sokszor már akkor jönnek, amikor már Viagrával sincs merevedés, amikor már a gyógyszer sem működik, amögött nagyon erős szorongás áll. Extra stressz, ami a szextől alakul ki. Ha valaki szorongó típus, és mindentől szorong, az a szexuális teljesítménytől még jobban fog. Van olyan is, amikor a konkrét kapcsolatból eredő szorongás a probléma – tette hozzá a szexológus, és elmondta, a görcsös szexuális helyzet miatt a pár másik tagja is feszült lesz a kudarctól. Ott, ahol a szorongás, a kudarctól való félelem erősebb, a hatóanyag sem működik…

A szexológus szerint a harmincéves pasik nagy százaléka szedhet potencianövelőket, nem is feltétlenül azért, mert olyan nagy szükségük lenne rá. Azonban a csodának kikiáltott, merevedést okozó gyógyszerek és szerek sem segítenek, ha párkapcsolatból fakadó szorongás áll a háttérben.

Sokan önbizalomnövelésre használják a potencianövelőket – “Harminc voltam, amikor először próbáltam ki potencianövelőt, csak a vicc kedvéért. Nem érzékeltem a hatását egyáltalán akkor” – mondta a Velvetnek a 37 éves Tamás, akinek később egy masszőr ajánlotta a perui ajzószert. “Azt mondta, kisfiam, ettől olyan lesz a farkad, mint a vulkán. Amikor kell, veszek be ajzószert, de csak és kizárólag olyat, ami természetes, bio. Életemben nem vagyok hajlandó beszedni Viagrát, egy haverom rendszeresen vesz be egy negyedet, és egész este áll a farka.”

potencia probléma cikkek is írja, hogy előfordul, hogy az erekcióval kapcsolatos rövid távú problémák az új kudarcok szorongó várakozásához vezetnek. Ha ezek megismétlődnek, a merevedési zavar kifejezettebbé válik, és az újabb fiaskótól való félelem bezárja a kört.

Ahol a szorongás az úr, a Viagra sem segít – A szexológus szerint a harmincéves pasik nagy százaléka szedhet potencianövelőket, nem is feltétlenül azért, mert olyan nagy szükségük lenne rá. Azonban a csodának kikiáltott, merevedést okozó gyógyszerek és szerek sem segítenek, ha párkapcsolatból fakadó szorongás áll a háttérben.
Sokan önbizalomnövelésre használják a potencianövelőket – “Harminc voltam, amikor először próbáltam ki potencianövelőt, csak a vicc kedvéért. Nem érzékeltem a hatását egyáltalán akkor” – mondta a 37 éves Tamás, akinek később egy masszőr ajánlotta a perui ajzószert. “Azt mondta, kisfiam, ettől olyan lesz a farkad, mint a vulkán. Amikor kell, veszek be ajzószert, de csak és kizárólag olyat, ami természetes, bio. Életemben nem vagyok hajlandó beszedni Viagrát, egy haverom rendszeresen vesz be egy negyedet, és egész este áll a farka.”

A szexológus elmondta, a 30 körüli pasik nagy százaléka szedhet potencianövelőket, főleg teljesítményfokozásra használják. Még akkor is, ha nincs szervi probléma, és ha csak néha-néha nem jön össze a dolog. “Azt tapasztaltam, hogy a hozzám kerülő huszon-, harmincéves fiatalok többsége az urológustól kapta a receptet. Begörcsölnek, hogy nincs merevedés, és az urológus lazán felírja huszonéveseknek is a receptköteles gyógyszert. Jó esetben hozzáteszik, hogy nincs semmi szervi baj, csak az önbizalmat kell növelni” – nyilatkozta Bede Zsuzsa, és elmondta, az interneten is rengetegen vásárolnak mindenféle potencianövelőt. “A pácienseim egyharmada azokat is kipróbálta, és bár van, akiknél működik, sokan pont azért jönnek, mert szeretnének erről leszokni.”

A csodának kikiáltott gyógyszer sem feltétlenül hat – Hogy mennyire hatásosak a potencianövelők, nem tudni pontosan, akik megveszik, nem dicsekednek azzal, hogy a szerekkel működik-e, de az se minden esetben derül ki, ha hatástalan. “Elég ijesztő egy 26 évesnek, hogy Viagrával kell élnie egész életében. Hogy gyógyszer nélkül nem megy a szex, hogy ő már csak azzal működik. Hozzám sokszor már akkor jönnek, amikor már Viagrával sincs merevedés, amikor már a gyógyszer sem működik, amögött nagyon erős szorongás áll. Extra stressz, ami a szextől alakul ki. Ha valaki szorongó típus, és mindentől szorong, az a szexuális teljesítménytől még jobban fog. Van olyan is, amikor a konkrét kapcsolatból eredő szorongás a probléma” – tette hozzá a szexológus, és elmondta, a görcsös szexuális helyzet miatt a pár másik tagja is feszült lesz a kudarctól. Ott, ahol a szorongás, a kudarctól való félelem erősebb, a hatóanyag sem működik.

Terápiás helyzetben relaxációs gyakorlatokkal oldják a szexológusok a szorongást, és ha kell, a sikerélményhez gyógyszert is írnak fel. “Pszichológusként nem vagyunk gyógyszerhívők, de ha a sikerélményhez kell, és évek óta fennáll a probléma, akkor meg szoktuk segíteni egy tablettával, amit később módszeresen csökkentünk.”
Ajzószerek vs. receptköteles potencianövelők – A receptköteles potencianövelők kimondottan a merevedést segítik, semmiféle vágyat nem keltenek, nem hormonok. A szexológus szerint azért lehetnek csak veszélyesek, mert a szervezet hozzászokik, és idővel növelni kell a dózist. Mint gyógyszerek, pont annyira veszélyesek az egészségre mint más gyógyszerek, például az antibiotikumok. “Százszázalékosan mi sem vagyunk csodatevők a terápián, de az a cél, hogy ha lehet, minden másodiknál működjön a szex. Azoknál az eseteknél, ahol nem is a szexről van szó, hanem a kapcsolati problémákról, előfordul, hogy az a cél, hogy minimum legalább a gyógyszer hasson.” Forrás: Velvet, Intim Center.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?