A női szexjátékok tudása és minősége a mennyekbe emeli az élvezést

Amikor a lányoknak szóló játékokról, babákról, babaházakról, mackó nyuszikról és medvékről, ugrókötélről, babakocsis babakocsiról és egyéb tisztán csajos tulajdonságokról szoktak az eszünkbe jutni. És milyen játékokat fogunk elképzelni, ha már felnőtt lányokról beszélünk? Nem valószínű, hogy ezek aranyos nyuszik lesznek, inkább maga a szépség, szexi nyuszi jelmezben. És ahelyett, hogy egy felnőtt szépség kezében ugrálóköteleket használnánk, nagy valószínűséggel egy élénk színű dildót, vagy akár egy fenékdugót fogunk látni. Nem fog egyszerre emlékezni mindenre, de megpróbáljuk!

És így, kezdjük. Kezdjük a legegyszerűbb dologgal – egy dildóval. A nőknek szánt ilyen szexuális játékok “gumi farkuknak” nevezése már nem releváns – a mesterséges farkukat szilikonból, gélből, üvegből, fémből, műanyagból, számítógépes bőrből és így tovább készítik, de nem közönséges gumiból. A dildók nagyon változatosak – kicsi, nagy és csak hatalmas, puha és rugalmas, rugalmas és kemény, kettős és valósághű, dombornyomott vagy teljesen sima, klitorális vagy G -pont stimulátorokkal. Minden lány találhat ízlésének megfelelő “közeli barátot” és szín… Az ideális útitárs vagy üzleti útitárs, hálószobai asszisztens, nagy stresszoldó, nagyszerű egészségmegőrző eszköz – valóban elengedhetetlen egy nő arzenáljában.

Úgy tűnik, mi lehetne jobb? A vibrátor jobb lehet. Mi a fő különbség a dildótól? Így van, rezeg. Erőteljesen és csendesen rezeg, csendben vagy hangosan, lassan és gyorsan, még a kedvenc dal ütemére is. A rezgés nemcsak kellemes, hanem előnyös is a női test számára, így a vibrátor nem rosszabb egészségügyi szempontból, mint a fent leírt dildo. A vibráló masszírozók színek, méretek és formák széles választékával rendelkeznek. Serkenthetik a csiklót, a G-pontot, a hüvely előcsarnokát és a végbélnyílást is.

A vibrátorok akár szuper intelligensek is lehetnek, ha Hi-Tech vibrátorok, súrlódásokat szimulálhatnak lüktetések segítségével, ha a Fun Factory pulzátorai, akkor forgó elemeik, rezgő folyamataik és indáik lehetnek. És elit vibrátorok, amelyek lenyűgözőek a csodálatos dizájnnal, kiváló minőségű és kellemes tapintású anyag, lenyűgöző funkcionalitás és szinte a leghosszabb élettartam? Minden, még a legkifinomultabb fantázia is elégedett lesz.

Az egészség érdekében egy nagyon hasznos és funkcionális női szexuális játékot hoztak létre – hüvelygolyókat. Használatuk kétségtelenül öröm lesz, de a gyógyító hatás egyszerűen lehengerlő. Nagyok és kicsik, antennával és anélkül, rezgő és nem – ezek mind a hüvely izmai erősítését és edzését szolgálják. Egy olyan nő, aki rendelkezik ezekkel az izmokkal, képes szorosan megragadni a férfi tagot a szex közben, ezáltal fokozva az örömét és a párja örömét. A labdák belépés után masszázshatást keltenek, amely megakadályozza a stagnálás kockázatát, és segít megőrizni az izmok jó formáját. A hüvelygolyókkal végzett edzés segít növelni az asszony által tapasztalt orgazmusok számát és minőségét, még akkor is, ha előtte a lány egyáltalán nem tapasztalt orgazmust – a legfontosabb az edzés. A szülés során az edzett izmokat könnyebb nyújtani, és akkor gyorsan felveszik eredeti formájukat. Segítőkész és kellemes minden oldalról!

Ne feledkezzen meg egy újabb lyukról a nő testében, amely nem kevesebb örömet okozhat. Ez természetesen a végbélnyílásról és a nőknek szánt anális szexjátékokról szól. Természetesen nem minden lány vállalja, hogy kipróbálja az ilyen szexuális játékokat, de vannak, akik egyetértenek. Sokan elutasítják az ilyen örömöt, félve a sérüléstől és a fájdalomtól. Általában igazuk van – a játékokkal való visszaélés nagyon szomorú következményekhez vezethet. De ha mindent helyesen csinálnak, akkor a fájdalmas érzések helyett nagyon kellemes érzéseket kaphat.

A lányokat kedvelő lányok számára a szexjáték-gyártók olyan női pántot készítettek, amely két szerelmesnek segíti az örömöt, általában férfi távollétében nem érhető el. A bugyi tartozékok széles választéka segít kiválasztani egy olyan mesterséges falloszt, amely pontosan olyan alakú és méretű, mint a partnere. Külön szót érdemelnek a pánt nélküli szíjak, amelyeket egy nő a hüvelyizmainak segítségével tart egyik végén. Az ilyen hevederek segítenek újdonságot hozni az intim kapcsolatokban.

Említést érdemel mindenféle bilincs a mellbimbókhoz, a szeméremajkakhoz, a köldök ékszereihez és minden más intim ékszerhez, valamint a különféle erotikus jelmezekhez, amelyek részletes tárgyalásához külön cikkre lesz szükség.

  • Ha az Intim Center intim webshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER intim shop, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Összefoglalva a cikk eredményeit, csak egyet akarok mondani – a lányok szexuális játékokat használnak a nők számára, és soha ne tagadják meg maguknak az örömöt!

Szexüzletünk intim játékok hatalmas választéka nőknek, amelyek nemcsak segítik az orgazmus elérését, hanem fokozzák és meghosszabbítják az örömöt. A termékcsalád különböző formájú klitorális stimulátorokat tartalmaz, különböző funkciókkal és sebességgel. Ezenkívül itt könnyen felvehet vákuumszivattyúkat a csiklóhoz és a mellhez, amelyek növelik a zóna érzékenységét, növelik az izgalmat és lehetővé teszik az orgazmus megtapasztalását az érzékszervek teljes teljességében. Ezenkívül a katalógus hüvelygolyókat tartalmaz sima és dombornyomott felülettel az izgalmak és az intim izmok edzése érdekében.

Azok számára, akik csak most kezdik megismerkedni az intim áruk világával, az univerzális játékok – vibráló tojás – megfelelőek. Arra használják, hogy stimulálják az erogén zónákat, mind a hüvely vagy a végbél felszínén, mind belsejében.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?