A női orgazmus fejlesztése

no_vibratorral_eri_el_az_orgazmustA női orgazmuskészség fejlesztése nagyon fontos. Nagy szerepet kap a maszturbálás, a maszti ahol jelentősége van a szexuális segédeszközöknek is. A maszturbálás az önkielégítés, a saját testünk megismerése a legjobb út a kielégítő élvezetekhez. Szex segédeszközöket erotikus boltokban, szexshopban vásárolhatod meg, vagy webáruházban rendelheted meg.
A szexuális kielégülési készsége nem olyan magától értetődő, mint a férfié. Egyrészt a női orgazmus nem olyan látványos, illetve könnyen megfigyelhető, mint a férfi magömlése. Másrészt nem jelenik meg magától a serdülőkorban, mint a fiúknál. Ebből következik, hogy a nő orgazmuskészsége csak tanulással alakítható ki. Nem föltétlenül szándékos, tudatos tanulással, hiszen véletlen elleséssel, rájövéssel is sikerülhet, ha a körülmények úgy alakulnak. Nem kell hozzá más, csak egészséges szervezet és lelki alkat, valamint szexuális ingerek bősége. Hogy ezek a feltételek nem mindig jönnek össze? Hát akkor ki kell azokat alakítani! – „Könnyű ezt mondani!” – gondolhatja az olvasó. De hát egy fiatal lánynak vagy akár egy felnőtt nőnek esetleg fogalma sincs róla, hogy mit alakítson és hogyan! S különben is: attól, hogy valaki egészséges, meg hogy sok szexuális inger éri, még nem biztos, hogy ki tud elégülni. Igazat kellene adnom az így érvelő olvasónak. Az említett előfeltételek önmagukban még nem biztosítják egy nő számára a szexuális kielégülés megtanulását. Csupán lehetővé teszik és megkönnyítik azt, amennyiben sor kerül rá. Ez utóbbi pedig nemcsak a véletlenen, hanem tudatos törekvésen is múlhat.
Tény, hogy a nők túlnyomó többsége előbb-utóbb valahogy átéli a szexuális kielégülést. A tudományos vizsgálatok alig néhány százalékra teszik az olyan nők arányát (úgy 35 éven felül), akik még sohasem éltek át orgazmust. Náluk sem azért maradt ez ki, mert nem lennének képesek rá fizikailag, hanem, mert a körülményeik és a lelki alkatuk szexellenes volt. Régen ugyanis a nőket saját szexuális igényeik, s ezzel együtt reagálókészségük elfojtására nevelték. Uralkodó vélemény volt, hogy a nők – a „rendes” nők! – nem is igénylik a szexet. Így aztán hiába volt egy emancipált nő egészséges testileg, szexuális képességei mégis fejletlenek maradtak. A legszomorúbb a dologban, hogy ezt egészen természetesnek vették. S vagy teljesen elzárkóztak a szextől (mint az apácák), vagy meg sem próbálták azt élvezni. Ma már szerencsére más a helyzet: a nők csaknem kivétel nélkül igénylik és élvezni akarják a szexet! S ezt a férfiak is kénytelenek észrevenni. Más kérdés, hogy örülnek-e neki. Amiből aztán félreértések is származnak. Ilyen félreértés a nők részéről, hogy kielégülésük biztosítása a férfi feladata, ugyanúgy, mint a szex kezdeményezése és irányítása. A férfiak pedig könnyen azt hiszik: ha egy nő igényli a szexet, akkor nyilván annak élvezetére és a kielégülésre is képes. Eszükbe sem jut, hogy ez korántsem jár mindig együtt. A következő cikk a szex kezdéséről szól.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?