A leggyakoribb férfi szexfantáziák

Mire gondolsz, drágám? – kérdezi a nő a fejétt a féfi hajtva, ábrándosan összekucorodva a heverőn. Hát… hmm, hogy mennyire szeretlek. Oké. Hogy mi futott át igazából a férfi agyán? Valami ilyesmi:

Fantáziálás a nőről
Nem vicc! Ez az ő első számú szexfantáziája. A legtöbb férfi azokat a dolgokat idézi fel, amelyeket a partnerével csinált vagy szeretne csinálni. (Mellesleg te is így vagy ezzel.) Felejtsd el a nagy mellű, svéd szőkét, sokkal gyakoribb és valószínűbb, hogy te szerepelsz a forgatókönyvben. Hogy miért? Mert az elérhető hús-vér néha izgatóbb, mint az elérhetetlen, jó esély van rá ugyanis, hogy valóra váljon, sőt, már nem egyszer valóra is vált.

Szex egy másik nővel
Gyakran a régebbi szeretője vagy éppen a barátnőd, esetleg egy híresség ez a másik. Nem kíván nagy pszichológiai érzéket a megfejtés: sokan vágynának szeretkezni egy új nővel, márpedig a fantáziálás remek lehetőséget nyújt rá, hogy ezt megtegyék, és még a partnerüket se veszítsék el miatta. Ha a férfi egy szüzet képzel az ágyába, akkor ő vezeti be szeretkezés közben az érzéki gyönyörökbe partnerét. Ha a nőnek óriási melle van, akkor adottak a következő lélektani magyarázatok. A freudista azt mondaná, hogy az illető még mindig a mama szoknyáján ül, más terapeuták szerint azon pasasok közé tartozik, akik számára a nagy mell jelenti a legszexisebb nőt.

Orális szex: ő csinálja – vele csinálják
Közel a toplista éléhez mindkét nemnél. A fellációs fantázia igen lényeges alapeleme: a nő nem azért csinálja, hogy gyönyörhöz juttassa partnerét, hanem hogy ő maga élvezzen, bálványozza a péniszt, szürcsöli, mohón bekapja, hosszú, kéjes nyalkodás közben kérleli a férfit, hogy a szájába vehesse. A cumizást ilyen szavakkal kíséri: Istenem, milyen hatalmas! És (persze) nemcsak kiszippantja az ondó utolsó cseppjét is, hanem még a száját is megnyalja utána. Ez minden férfi számára maga a mennyország (és milyen könnyű valósággá változtatnod).
Az olyan fantáziák, melyekben téged részesít orális szexben, egyáltalán nem meglepőek. Sok nőt nyilvánvalóan jobban felizgat au orális szex, mint maga a közösülés, és a férfi tudja, hogy ezzel, ami a legnagyobb kéjt váltja ki benned, megőrjít. Ráadásul a nők egy része titokban azt hiszi, hogy az orális szex mocskosabb, mint a közösülés – ezért is annyira izgató.

Szex két vagy több nővel
A felnőtt férfinak ez éppolyan vágyálma, mint a gyereknek az, hogy véletlenül bezárják a cukorkaboltba. Ha egy nővel szeretkezni jó érzés, akkor kettővel kétszer olyan jó mókának kell lennie. Ha még leszbikus szex is van benne, attól aztán végképp elszáll a legtöbb férfi. Fantáziaképeiben a férfi szupercsődör: képes újra és újra sikoltozó orgazmushoz juttatni mindkét nőt. A valóságban a legtöbb férfi (tudatosan vagy tudat alatt) azon szorong, vajon képes kielégíteni akár egyetlen nőt is, így nem meglepő ez az álomvigasz. Kutatások szerint a férfiak jelentős többsége a való életben nem akar (és nem is tudna) eleget tenni egy ilyen szexuális kihívásnak.

Az orgia típusú fantáziálások megszüntetik a valóságban adódó szervezési problémákat, s mint a mesében, elélvezel újra meg újra. Ugyancsak gyakori férfi-fantáziakép két szeretkező nőt megfigyelni (különösen olyanokat, akiket ismer – gyakran te vagy az egyik közülük). A klasszikus változat szerint váratlanul hazajön a munkából, és ott talál téged az ágyban, egy szál semmibe öltözve, egy bombázó barátnővel összefonódva. Különböző testrészek és nyelvek feltétlenül szerepelnek ebben a fantáziaképben, de a tetőpont mindig az, hogy ti könyörögtök neki: szálljon be ő is, hogy megkaphassátok az igazit.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?