A felcsatolható szexjátékok, straponok különféle típusai nőknek és férfiaknak

Azok, akik a BDSM szex stílusában szeretnének megbolondulni, napról napra egyre inkább egyre inkább elcsendesednek, és a legnyilvánvalóbb kiegészítők ellenére a játékok között a vezető a pántos. Lássuk, mi az, és mire használják. A heveder egy intim játék, amely egy, övhöz vagy bugyihoz van rögzítve. Mind az azonos nemű párok, mind az ellenkező nemű párok használják. A női partnerek kizárólag játékokhoz használják, helyettesítve a férfi péniszt, ami kielégítheti a női igényt az ilyen örömre. Olyan párok is használják, akik új oldalról akarják megismerni egymást, annyira felderítetlenek és csábítóak. Ebben a helyzetben egy férfi lehetővé teszi a lány számára, hogy érezze magát a másik oldalról, ez egyfajta bizalmi cselekedet, amelyet nem mindenki dönt.

Többféle típusuk van, annak ellenére, hogy sokféle anyag, szín és forma van, amelyek csodálkoznak a sokféleségükkel. De lehetnek klasszikusak is, azaz öveken vagy tangákon, és öv nélküliek is, kizárólag nők számára. Ezeket kifejezetten azért hozták létre, hogy mindkét partner maximális örömet szerezzen, mivel behatol mind az akció aktív, mind passzív résztvevőjébe. Szexboltunk biztosítja Önnek ezeknek a lényeknek a legszélesebb választékát. A legfontosabb, hogy itt az ideje, hogy feszegessük a határokat, és élvezzük ezt a gyönyörű találmányt!

  • A straponok különböző típusai! Az elmúlt években hatalmas változások történtek a szexvásárlások világában, és köztük a pántlikák népszerűsége is. A nyílt szexuális párbeszéd, a múlt szexuális nemi szerepei megkérdőjelezésére való hajlandóság és őszintén szólva a jobb vásárlási lehetőségek mind összeálltak, hogy a pántokat képbe hozzák.

Mint minden más élvezeti termék, a straponok ma már nemcsak normalizáltak és meglehetősen könnyen megtalálhatók, hanem számos különböző stílusban is elérhetők. Egyrészt ez sokkal könnyebbé teszi a neked tetsző hám és felcsatolható dildó megtalálását. Másrészt a sok választási lehetőséggel együtt jár az a lehetőség, hogy teljesen túlterheltek legyünk, és nem tudják, hol kezdjem!

Akár új vagy a pántos szexben, akár rengeteg pántos tapasztalattal rendelkezel, a hámok és dildók vásárlásakor választási lehetőségek és lehetőségek puszta mennyisége néha kissé soknak tűnhet. És őszintén szólva, a legjobb szíj megtalálása a felcsatolható dildókon az Ön számára kissé bonyolult lehet. Csakúgy, mint egy vibrátor vagy egy fenékdugó esetében, az, hogy mennyi örömet szerez a pántszalagból, attól függ, hogy Ön (és partnere) mit élvez. Ez megnehezíti a magabiztos kijelentést: “ez jó, és meg kell venned”. Végül is mindannyiunknak más az ízlése. Amit elmondhatok neked, az az, hogy azt szeretnéd, hogy a hámod kényelmesen és biztonságosan érezze magát (nem szabad elmozdulnia vagy leesnie), és érdemes lesz párosítani egy dildóval vagy penetrátorral, amelyet a viselője kényelmesen visel, és a fogadó oldalon lévő partner élvezi.

Tehát azzal az alapvető megértéssel, hogy milyen alapvető dolgokat szeretnénk egy pántos vagy hámban, merüljünk el egy kicsit mélyebben. Beszéljünk pontosan arról, hogy mi is az a pántszalag, milyen típusú hámok léteznek, milyen harangok és sípok tudják a pántos élményt a következő szintre emelni, és még sok másról. Olvasson tovább, hogy megnézze a különféle pántos lehetőségeket, mit csinálnak, és miért élvezheti őket!

Mi az a pánt?
Csak abban az esetben, ha néhány ember nem ismeri a pántokat, tisztázzuk, hogy pontosan mi is az a pántos. A legegyszerűbben fogalmazva, a pántszalag olyan dolog, amit valaki visel, hogy behatoljon a partnerébe – és igen, általában hevederekkel rendelkezik, de nem mindig. Ezenkívül a “hevederes” kifejezést gyakran felcserélik a “hámmal”. A hevederes vagy hevederes rendszer dildót, hangulatot vagy más penetrátort biztosít viselőjének. A pántszalagok ízelítőt adhatnak a pénisz nélküli embereknek arról, hogy milyen a közösülés a behatoló végén, és több örömtrükköt adhatnak azoknak az embereknek, akik péniszekkel születtek szexuális eszköztárukhoz.

Amikor arról van szó, hogyan kell viselni a pántot, ennek számos helyes módja van. Számos lehetőség közül is választhat. Általában (de nem mindig, erről bővebben egy perc alatt) a pántszalag valójában két külön elem: egy dildó és egy hám, amely a helyén tartja a dildót. Ezek külön megvásárolhatók, így a felhasználók addig keverhetnek és párosíthatnak, amíg meg nem találják az ideális kombinációt, vagy különböző dildók választékát használhatják kedvenc hámjukkal, vagy együtt vásárolhatók egy készletben, például a Strap-On and Silicone Dildo Kit-ben.

Ismétlem, amikor a pántszalagokról beszélünk, általában egy olyan hámra utalunk, amelyet Ön vagy partnere viselne a csípője körül. Vannak azonban hevederek, amelyeket heveder nélküli használatra terveztek, valamint hevederek, amelyeket valakinek a combján, mellkasán vagy akár arcán kell viselni.

Felköthető
Mint fentebb említettem, többféle hám létezik, amelyek mindenféle módon működnek. Ennek ellenére a legnépszerűbb hámtípus az a fajta, amelyet a derék körül viselnek, ezért töltsünk egy kis időt azzal, hogy az ilyen típusú hám csínjáról és bínjáról beszéljünk. A csípő körül viselhető hámok számos stílusban kaphatók:

Három heveder/jock: Ez a stílus tartalmaz egy hurkot mindkét láb körül, valamint egy-egy a derék körül, és úgy illeszkedik, mint egy szokásos jock szíj. A több pántszalag lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy alkalmazkodjanak a kényelmes illeszkedéshez, és segítenek nekik abban, hogy szilárdan irányítsák szexuális játékukat. Ezenkívül a jock-stílusú hámok könnyen hozzáférhetővé teszik viselője nemi szervét és fenekét, ami több stimulációs lehetőséget tesz lehetővé.
Két heveder/g-húr: Ez a fajta hám egy hurokból áll, amely a derék körül halad, és egy másikból, amely a lábak (és végső soron a fenék arca között) megy végbe, úgy illeszkedik, mint egy tanga, vagy — kitaláltad!– egy g-húr. A g-húros heveder megfelelő mennyiségű irányítást biztosít a felhasználónak a dildó felett (többé-kevésbé a hám vastagságától függően). Ez a stílus nem hagyja kitéve a nemi szerveket, de egyes felhasználók megjegyzik, hogy a középső heveder anális és genitális stimulációt biztosíthat mozgás közben.
Fűző: Amellett, hogy nagyon esztétikusak (komolyan, ezek fantasztikusan néznek ki!), a fűző stílusú hámok szilárd támogatást nyújtanak viselőinek. Minden láb körül egy-egy hurok van, és a derék körüli sáv együtt cingál (mint egy fűző). Ez a stílus általában csupaszon hagyja a nemi szerveket és a végbélnyílást, lehetővé téve a könnyű stimulációt.
Alsónemű: A kényelem, a könnyű használat és az esztétika között van egy csomó oka annak, hogy ez a hámstílus népszerűsége robbanásszerűen megnőtt. Úgy tervezték, hogy könnyen felhúzhatók legyenek és illeszkedjenek a szokásos fehérneműhöz, és számos stílusban kaphatók, a boxernadrágtól a gyönyörű fehérneműig. Az alulkopott stílusú hámokkal kapcsolatban nem szabad elfelejteni, hogy gyakran kevésbé támogatóak, mint más stílusok, így előfordulhat, hogy nem működnek jól egy nehezebb dildóval. Ezenkívül, talán nyilvánvalóan, ez a fajta hám jellemzően lefedi a nemi szerveket és a végbélnyílást (bár néhányuk szexi kivágásokkal rendelkezik!

Az, hogy mit választasz, számos tényezőtől függ, beleértve a kényelmet, a méretet, a stílusbeállításokat és azt, hogy milyen szexuális tevékenységeket szeretnél folytatni a hám viselése közben. Valami, amire emlékezni kell bármilyen hámmal kapcsolatban, az az, hogy hámkomkompatibilis dildót vagy vibrátort igényel. Ahhoz, hogy a penetrátor kompatibilis legyen, kiszélesedő talppal kell rendelkeznie, hogy biztonságosan illeszkedjen a pántszalag O-gyűrűjébe vagy csatlakozási pontjába.
Egyes hevederek nyílását közvetlenül a dildó tartozékokba vágják, mások pedig patentokat vagy tépőzárat használnak a behatoló alján átcsúszott fém- vagy gumigyűrű rögzítéséhez. Az optimális sokoldalúság érdekében az O-gyűrűkkel ellátott hevederek nagyszerű választást jelentenek. Lehetővé teszik az O-gyűrű kikapcsolását, hogy sokféle méretű és formájú dildót befogadjon.

Amikor a hevederrel használandó dildó kiválasztásáról van szó

1. Győződjön meg arról, hogy a behatolt személy a választáson van. Végül is a testükben fog menni!

2. Ha kétségeid vannak, menj sokáig! Általában a hám felemészt egy-két centit a játék alján. Ezután az anális behatolás során a játékhossz egy része elhasználhat, egyszerűen túljutva a vevő fenekén. Ennek tudatában fontolja meg egy hosszabb dildót, amelyet általában választana.

Most, hogy bemutattunk néhány alapot, beszéljünk néhány más pántos opcióról, amelyek az Ön rendelkezésére állnak (sok van!). Megvizsgáljuk, hogy mi van, hogyan működik, és miért érdemes megfontolni az egyes választásokat.

Rezgő
Ami a szexuális játékokat illeti, a rezgés valószínűleg a legnépszerűbb funkció. Ennek ellenére a dildókat, akárcsak a pántos játékban használtakat, gyakran az határozza meg, hogy nem rezegnek. És bár a “dildók nem rezegnek” érzés gyakran igaz, van egy csomó kivétel, ha azt szeretné, hogy a rezgés a felfedezés része legyen.

Ebben az esetben egy funkcióról beszélünk, nem pedig egy játékstílusról, így van néhány különböző megközelítési mód.

Rezgő dildók: Amikor rezgést keres, fontolóra vehet egy dildót, benne egy rezgő egységgel (gyakran eltávolítható golyós hangulat). A hangulat eltüntethető, ha nincs kedved, így egy vibráló pántos dildó vásárlása mindkét világból a legjobbat nyújthatja. Ne feledje, hogy nem minden rezgő dildó teszi lehetővé a rezgő rész eltávolítását, de rengeteg hámkomkompatibilis stílus igen. A rezgő dildó akár távirányítóval is felszerelhető a kényelmes használat érdekében.
Golyós hangulatú hámok: Nagyjából pontosan így hangzanak, hámok, amelyek fel vannak szerelve egy golyós hangulat behelyezésére szolgáló hellyel. Hasonlóan a dildóhoz, amely képes befogadni a golyó hangulatát, a hevederes hám lehetővé teszi, hogy rezgést adjon hozzá, amikor csak akar, és ne legyenek további alkatrészek az útban, ha úgy dönt, hogy lemond a hangulatról.
Pánt nélküli pántok: Erről a pántszalag-felhúzási stílusról csak egy perc alatt beszélünk, de ezek a “rezgő pántos” beszélgetésünkbe tartoznak, mert sok pánt nélküli pántszalag rezeghet. Valójában inkább olyanok, mint a tényleges vibrátorok, mivel sokan több rezgési sebességgel és mintával rendelkeznek.

A vibráció egy kis különlegeset adhat a hevederes játékhoz, akár úgy, hogy az öttusázót rezegteti, hogy rezgést adjon a hámot viselőknek, vagy mindkettőt! Jól hangzik? Olyan sok szórakoztató lehetőség áll rendelkezésére!

Öv nélküli
A pánt nélküli hevedereket néha “kettős dildóknak” is nevezik, mert mindkét partnerbe behatolnak. A két kifejezés azonban nem szinonimája. Egyes kettős dildók hosszú hajlékony csövek, míg mások úgy néznek ki, mint két dildó, amelyek az alapnál össze vannak kötve. A pánt nélküli pántszalagot az különbözteti meg egymástól, hogy úgy tervezték, hogy úgy működjön, mint egy heveder, ami azt jelenti, hogy a viselő medencéjének elején helyezkedik el. Ennek elérése érdekében a legtöbb pánt nélküli pántszalag teljes méretű dildóval rendelkezik, amely behatol a fogadó partnerbe, és egy rövidebb, különösen duzzadt izzóval, amely a viselő hüvelyébe van behelyezve.

Ijesztő lehet a pánt nélküli pántszalag használatának logisztikája, különösen a medencefenék szilárdsága és ügyessége, amely a hüvelyhez rögzített dildó használatához szükséges. Ezt szem előtt tartva hasznos lehet emlékezni arra, hogy a név ellenére ez a fajta hevederes felhúzás abszolút használható hevederrel, így a nyomás egy része lekerülhet viselőjéről. További bónusz: sok pánt nélküli hevederes pántszalag rezgést és egyéb, a vibrátorban jellemzően megtalálható motoros funkciókat kínál. Vannak még újratölthető és távvezérelt stílusok is.

Áll pántok
Korábban említettem, hogy ami a pántokat illeti, nem minden a szokásos csípő- és combhámról szól. Szóval, beszéljünk az állpántokról! Tudom, lehet, hogy nem az álla az első hely, ahol az ember úgy gondolja, hogy dildót csatol, de ez a stílus valójában nagyon népszerű. Az állpántos pánt egy dildót (ahogy az várható volt) állmagasságban helyez el, ami történetesen tökéletes arra, hogy orális szex közben behatoljon a partnerbe.

Az állak azonban nem szórakozhatnak jól! Egy másik népszerű lehetőség a combhám. Úgy tervezték, hogy a comb felső része körül viselje, ez a pántszalag-opció lehetővé teszi viselője számára, hogy behatoljon egy olyan partnerbe, aki a lábán köszörül vagy köszörül – helló, a valaha volt legforróbb lapdance!

Pántos férfiaknak
Tehát, amikor a pántokról beszélünk, könnyen feltételezhetjük, hogy a felhasználók pénisz nélküli emberek lesznek. Végül is a pántszalagok gyakran a “pénisz” szerepét töltik be, igaz? Néha igen, de rengeteg oka van annak, hogy a péniszrel született személy miért dönthet úgy, hogy pántot használ. Ezek az okok magukban foglalják, de nem kizárólagosan a merevedési zavarokat, a nagyobb pénisz iránti vágyat (akár ideiglenesen is), a kettős behatolási játékot, vagy a nemi pozíciók legjobb pántjával való kísérletezést. Nézzünk meg kétféle pántot, amelyek népszerűek a pénisz mellett!

Üreges
Az üreges hevederek egy üreges dildóval vagy penetrátorral kompatibilis vagy azt tartalmazó pántszalag. Úgy tervezték, hogy pénisz felett viseljék, így viselőjének egy kis extra hosszúságot és kerületet kell adnia anélkül, hogy kiegészítőket vagy péniszpumpákat kellene használnia. Az üreges pántok nagyszerű választás azok számára is, akik merevedési zavart tapasztalnak, mivel használatukhoz nincs szükség erekcióra. Mindezek ellenére az üreges pántokat bármilyen nemű és bármilyen nemi szervű ember használhatja.

Kettős behatolásúak
A kettős behatolású kakasgyűrű pántszalag alapvetően egy bónusz pénisz, amely egy meglévő péniszhez vagy más penetrátorhoz kapcsolódik. Ez lehetővé teszi a viselő számára, hogy partnerének kettős behatolást biztosítson – azaz. anális. Jellemzően nyúlékony pántokkal vannak felszerelve, amelyek átmehetnek a pénisz vagy a dildó tengelyén, és hurkolhatnak a herék vagy a dildó töve alá. Ezek a hevederek használat közben biztonságosan tartják a játékot a helyükön.

Szóval, igen, rengeteg pántos és hámopció áll rendelkezésre! Ne hagyd azonban, hogy ez elijesszen a pántos játéktól! Szánj egy kis időt arra, hogy kitaláld, mit élvezel te és a partnered, majd kísérletezz a sok pántos típus egyikével vagy mindegyikével. Az utazás fele a szórakozásnak, ahogy mondani szokták!

Ha a pántos játék szórakoztatónak tűnik, irány a legjobb szexshop! A felnőtt szexuális játékok (köztük rengeteg anális játék!), kenőolaj, kellékek és még sok más hatalmas választékával biztosan megtalál mindent, amire szüksége van a kívánt kényelmes, biztonságos és szuper szórakoztató pántos élményhez!

Az első használat előtt a játékot szappannal kell mosni és szárítani. Használat után a készüléket szalvétával törölheti le a következőkkel: játéktisztítóha nem akarja nyugodt állapotban húzni magát a fürdőszobába, vagy ha olyan helyen használja, ahol nincs hozzáférés a vízhez. De aztán a következő használat előtt győződjön meg róla, hogy öblítse le. Ne hagyja figyelmen kívül a mosást: a biológiai folyadékok gyorsan kiszáradnak, és lehetőség van arra, hogy új civilizációt termeljen egy játékon – nincs rá szüksége.

Ha játékot használsz valaki mással (abban az értelemben, hogy nemcsak beléd hatol), akkor mindig óvszert kell tenned rá. Ugyanez vonatkozik a hüvelyre és a behatolásra is – minden alkalommal új óvszert kell felvennie, amikor megváltoztatja a behatolás módját. De jobb, ha mindkettőhöz külön játékokat szerez magának.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?