A dildó lehet sokféle, de mindegyiknek a szexuális kielégítés a célja

A mesterséges fallosz egy szexuális játék, amelyet jogosan tekintenek a szexipar alapelemének. Minden ember életében rendszeresen vannak okok arra, hogy phalost vásároljanak az intim áruk online áruházán keresztül. A péniszt imitáló mesterséges fallosz sok funkciót lát el – a szexuális feszültség enyhítésére, az intim élet kísérleteire, erotikus játékokra, maszturbációra szolgál.

A szexuális játékok tagadhatatlan előnye a nők számára az a képesség, hogy szexuális elégedettséget érjenek el anélkül, hogy fennállna a teherbe esés vagy a szexuális úton terjedő betegségek kockázata. Csak ennek érdekében érdemes szex shop boltból szexuális játékot választani, különösen azért, mert Ukrajnában az interneten keresztül vásárolni elemileg egyszerű. A szexuális örömök során az önfeledt játék segít javítani a vérkeringést, vért biztosít a kismedencei szervekhez, és növeli az izomtónust. Ne felejtsük el, hogy a mesterséges fallosz milyen sikeresen megbirkózik a férfiak prosztata masszázsával. A legnagyobb dildó szexjáték kínálat az Intim Center szexshopba található:

A lányok legjobb barátai…
Mesterséges önjáró fallosz. Nem, nem gyémántok, hanem online szexshop áruház, ahol olcsón és elegáns választékban vásárolhat falloszokat. Lazítson, dobja el az összes komplexet, próbáljon ki új pózokat, ismerje meg testét a rejtett mélységek segítségével, tapasztalja meg a többszörös női orgazmust – minden lehetséges, ha fallosz szimulátort vásárol.

Az ókorban ismert mesterséges fallosz megjelenése nem változott jelentősen. Bár a formák, fajok, színek, anyagok és a falloszok ilyen hihetetlen változatossága, amit ma látunk, fél évszázaddal ezelőtt sem a nők, sem a férfiak nem tudtak álmodni. Bármely szerkezet és konfiguráció falloszának megrendelése ma egyáltalán nem jelent problémát. Cikkek szexáruk minden ami dildó itt:

Az INTIM CENTER szexboltja a szexuális játékok tisztességes választékát kínálja – valósághű fallosz, kétoldalas, szokatlan üvegtáblák. Minden termékre versenyképes áraink vannak, és annak érdekében, hogy kiválaszthassa a legjobb modellt, üzletünk készen áll arra, hogy útmutatóvá váljon a fallosz kiválasztásának folyamatában.

Ajánlások
Mielőtt megrendelne egy phalost online egy online áruházban, el kell döntenie, hogy milyen célokra fog használni egy mesterséges phalost – egyedül vagy egy partnerrel együtt, az ágyban vagy a zuhany alatt. Vagy talán el akarja vinni a falloszt a szaunába vagy a medencébe? Az online falloszbolt minden lehetőséget kínál, beleértve a vízálló phalosot is. A biztonsági szabályok ismerete azonban hasznos lesz minden rajongó számára, különösen azok számára, akik egy nagy fallosz szimulátort akarnak vásárolni. Itt vannak a Szexpláza dildó bejegyzései:

Minden nőnek rendelkeznie kell legalább egy intim játékkal, és a statisztikák szerint minden második vásárló előnyben részesíti az a. Nem számít, hogy van-e állandó partnere, vagy inkább a szexet részesíti előnyben különböző férfiakkal, a mesterséges pénisz lehetővé teszi, hogy olyan érzéseket tapasztaljon meg, amelyeket korábban nem tudott, felejthetetlen érzelmeket ad, és határozottan diverzifikálja az intim életet. Ebben a csúcsban csak azokat a modelleket kapják, amelyek valóban megérdemlik és vadul népszerűek.

Mesterséges pénisz herezacskóval

● Egy hatalmas fallosz (a női fantáziák néha valódi “szörnyeket” igényelnek) nem használható meggondolatlanul, mert az önpiszkálás súlyosan károsíthatja a hüvelyt. Első alkalommal jobb, ha egy szexbolton keresztül megrendel egy szerény méretű, 14-18 cm hosszú, legfeljebb 4,5 cm átmérőjű falloszt, és később vásárolhat egy óriási mesterséget, amikor tapasztalatot szerez. A szokatlan fallosz vagy a fotóból származó ígéret kiválasztásakor gondosan olvassa el a fallosz jellemzőit.

● Ne felejtse el egyszerre megrendelni a casanova szexbolton keresztül a megfelelő kenőanyagokat a falloszhoz. Ellenőrizze a menedzserrel, hogy a kenőanyag kompatibilis-e azzal az anyaggal, amelyből a műfasz készül.

● Drága vagy olcsó falloszok, szokatlan, minden szexuális játék szükségszerűen higiéniai ellátást igényel. Nem használhatja a for és a hüvelyi stimulációt anélkül, hogy először megmosná.

Ha a szexuális játékok során nem izgat a szintetikus anyagok aromája, ne válassza a legolcsóbb latexből vagy PVC-ből készült falloszokat. Viszonylag olcsón vásárolhat egy szilikon szexbotot, amelynek véleménye pozitív, és az ár megfizethető.

A fallosz kiválasztása az online katalóguson keresztül, amelynek ára megfelel Önnek, ne feledje, hogy mindig feltöltheti gyűjteményét egy új, újabb nyereséges megrendeléssel a kijevi Casanova online áruházon keresztül. Unod a mesterséges falloszod alakját vagy méretét? Szeretne még egyet? Talán ezúttal szokatlan? Egy nő könnyen megbocsátja neked a “csalást”. Mindig vásárolhat más phalosokat, hosszabb vagy rövidebb, szélesebb vagy kisebb.

Különböző kétoldalú dildók

A kétoldalas fallosznak sokféle felhasználása lehet. A termék nemi közösülés vagy maszturbáció során történő alkalmazásának módszereit az a forma határozza meg, amelyben a készítményt készítik. A megkönnyebbülés és az anyag típusa, amelyből a kétfejű fallosz készül, biztosítja a játék realizmusát.

A realista nagyon népszerű változata két fejjel, amelynek mindkét vége tökéletesen utánozza a pénisz alakját. Egy ilyen kétoldalas fallosz gyakran puha anyagból készül, így jól hajlik. Ez a típus kettős behatolásra használható mind párokban, mind szólókban (kellő rugalmassággal).

Ezenkívül  alkalmas lányok vagy férfiak intim kísérleteire. Két partner vagy partner használhatja egyidejű hüvelyi vagy behatolási célokra. Egy párnak elég lenyűgöző hossza van a kényelmes használathoz. Ezt a fajta terméket azonban nemcsak partnerrel, hanem önállóan is használhatja maszturbáció során. Kétfejűek állnak rendelkezésre, amelyek eredetibb megkönnyebbüléssel vagy formával büszkélkedhetnek, amelyek célja a G-pont stimulálása.

Letapasztható dildó

A tapadókorongon egy ergonómikus szexuális játék, amely egy férfi nemi szervet utánoz, amelynek alapja egy tapadókorong, amelynek fő előnye, hogy bármilyen sima, kemény felületre rögzíthető. Reális tapadókorong. A tapadókorongon lévő fallosz tökéletes mind egyéni használatra, mind partnerrel való kísérletezésre.
A tapadókorongos dildó vagy vibrátor reális módja lehetővé teszi, hogy kísérletezzen pózokkal és használati esetekkel, amelyek száma csak a képzeletétől függ.

A tapadókorong jellemzői
Gyakran egy ilyen fallosz a realisták osztályába tartozik – ez azt jelenti, hogy kifejezett megkönnyebbüléssel, fejjel, herezacskóval és tapadókoronggal van felszerelve. Ugyanakkor a játék színe nagyon eltérő lehet, a Casanova áruházban a tapadókorongon fekete, lila, piros és más színek vannak.

A tapadókorong realistája gyakran használható kivehető falloszként is a hevederhez. Ehhez rendelkeznie kell egy elég széles talppal rendelkező játékkal és megfelelő pántos bugyival, O-gyűrűs rögzítőrendszerrel.

A reális fallosz tapadókorongon való használatának öröme teljes mértékben attól függ, hogy milyen anyagból készül. Az olcsóbb opciók PVC-ből készülnek. Ha a legvalósághűbb érzéseket szeretné elérni, figyeljen a szilikonból, a kiberbőrből és a hőre lágyuló gumiból. Ne felejtsük el, hogy a tapadókorongon lévő ilyen falloszok esetében csak vízbázisú kenőanyagok alkalmasak.

Az online áruházban megvásárolhatja a legjobb tapadókorongokat a szexuális játékok vezető gyártóitól. Válassza ki a tökéletes falloszt a tapadókorongokon, hogy segítsen a fényképeknek és az ügyfelek véleményének a webhelyen.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?