Voksán Virág fél Benkő faszverésétől

Elsőként celebek – Benkő Dániel, Tóth Gabi, Gáspár Bea és férje, Győzike, Voksán Virág és a jó Laci betyár – veszik birtokba a villát, többen azonban gyakorlatilag rettegnek a lantművész közelségétől. Voksán Virág már figyelmeztette is Benkőt: nem szeretné meztelenül látni! Pedig igen nagy az esély arra, hogy Benkő a pár napos összezártság alatt megmutatja magát ádámkosztümben.
– Külön megkértem arra, hogy ne pucérkodjon majd. Előre félek az egésztől, mert ha mégis megtenné, iszonyatosan kiborulnék – mondta Virág, aki még a meztelenkedésen felül is jobban tart attól, hogy Benkő – ahogy tette azt a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán – eljátszadozik saját magával.
– A magamét akkor verem, amikor akarom! – jelentette ki Benkő, aki nem tervez ilyeneket a villában, de elképzelhetőnek tartja, hogy elkapja a hév.
– Senki nem szólhat bele abba, hogy mit mikor csinálok. Az már más kérdés, hogy esetleg Virág közelsége is szerepet játszhat abban, hogy megkívánom a szexet. Talán bele is fűzöm majd a gondolataimba – mondta provokálva Benkő. Virággal ellentétben Tóth Gabi egyáltalán nem tart Benkő közelségétől, sőt kifejezetten élvezi a lantművész társaságát.
További Voksán Virág bulvár, szex, erotika: Voksán Virág vizes vetkőzése – ValóVilágban is villant Voksán Virág – Voksán Virág meztelen Playboy képek – Voksán Virág a pokol angyala retró meztelen képek – Benkő ecsetvégre kapja Dj Flower lyukát – Voksán Virág szex titka – Szexi vastangában pózolt Voksán Virág –  Voksán Virág és az egyéjszakás kalandok – Szexképei miatt perel a magyar modell Voksán Virág – Voksán Virág szexi házi videója – Voksán Virág nem szégyelli a házi szexképeit – Voksán Virág perel orálszex és faszverős fotói miatt – Voksán Virág meztelen képei – Voksán Virág pornóképek – Voksán Virág melltartó nélkül nélkül – Voksán Virág meztelen – Voksán Virág szopós szájában egy fasz
További Benkő Dániel cikkek: Benkő Dániel konkrétan fingott szex közben – Benkő bedobta kamufeleségét a pornóba – Mya Diamond pornósztárt ujjazza Benkő – Benkő farka megmoccant Dundikára 

A cikk folytatása itt: Voksán Virág fél Benkő faszverésétől © 2010 Szexplaza.hu. Sex, pornó, nők.