Varga Alexandra playmate pinája

Varga Alexandra pinájára ha kiváncsi vagy, kattints a képre vagy ide! Varga Alexa 2012 nyuszilánya. A pinája ezáltal közszereplő lett, itt megtekinthető.
– Esélyesnek tartottam magam a győzelemre, de legalábbis abban reménykedtem, hogy az első három helyezett között ott leszek. Amikor kimondták a nevem, csak arra tudtam figyelni, hogy hová kell sétálnom, mi a pontos koreográfia. Csak ma reggel tudatosult bennem, hogy én vagyok az év playmate-je – mondta büszkén Varga Alexa.
A díjátadó gála után limuzinnal vitték Varga Alexandrát és aa tizenkét döntőst az after partyra, ahová a legnagyobb magyar sztárok is meghívást kaptak. Itt már a zsűri is felszabadultan bulizott együtt a playmate jelölt lányzókkal.
A csinos nyuszilányokról talán csak VV Éva, vagyis Baukó Éva tudta elvonni a figyelmet, aki ismét felöntött a garatra, magyarul bebaszott mint egy állat. Talán az elfogyasztott koktélok hatására döntött úgy, megmutatja a közönségnek tánctudását, s ez olyan hevesre sikeredett, hogy a díszletet is majdnem feldöntötte.
További cikkek a témában: Ezek a lányok akartak az év nőjei lenni, Varga Alexa győzött – Nagy bulival ünnepelték a playmate Varga Alexandrát – Varga Alexandra az év playmate verseny nyertese – Varga Alexa már a pináját is megmutatja – Varga Alexát, Sarka Kata barátnőjét dugta a főnöke – Ismerd meg a 12 döntős nyuszilányt – Playmate Of The Year 2012 cikk és képek.