Vad Kati a régi életét szeretné

vad_katalinAmióta otthagyta a Jóban Rosszban gárdáját, Vad Kati főállású édesanya, Michelle Wild néven elhíresült pornós, de nehezen viseli. Bizonyára akad, aki abban a hitben ringatja magát, hogy a gyereknevelés csupa habos-rózsaszín történet, és nincs is annál csodálatosabb dolog, mint otthon ülni és babázni.
Ám az igazság az, nagyon is sok édesanya érzi úgy, akkor tudja igazán örömét lelni a gyerkőccel való foglalatosságban, ha mellette kiélheti kreativitását, és valamit folyamatosan letehet az asztalra az aznapi meleg ebéden kívül.
Újra dolgozna: Nos, Vad Kati kétségkívül ezen utóbbi csoportba tartozik – és véleményének nem fél hangot adni. Mint a felnőttfilmekben ismertté vált, majd a Jóban Rosszban gárdájában szereplő harmincéves sztármami elárulta, egyelőre a kislánya körüli teendőkben és a házimunkában ki is merül a napi tevékenysége. Ugyanakkor nagyon vágyik már arra, hogy végre újra dolgozhasson, mint Málna születése előtt.
– Meglocsolom a paradicsomot, elviszem a gyereket az oviba, de ezek a dolgok nem nagyon dobnak fel, mert én egy olyan csaj vagyok, aki azért szeret érvényesülni. Néha-néha próbálok kreatív dolgokhoz is nyúlni: varrok egy-két ruhát a gyereknek vagy magamnak, de közben azt keresem, hogy később mivel foglalkozhatnék- árulta el a Tabu TV riporterének.
Várja a lehetőséget: Hogy mihez is kezdene pontosan, arra még nem tudja a választ, egyelőre a lehetőségeket keresi, és szeretne több mindent is kipróbálni. Mindenesetre úgy véli, napi sorozatba nem nagyon menne már el szereplőnek.
– A Jóban Rosszban-nal azért is próbáltam szakítani, mert egy eléggé egyvágányos történet. Más lehetőségek elvesztek mellette, és nem szeretném, ha ez így folytatódna: azért szeretek én sok mindennel foglalkozni – vallotta a Tabu TV-nek.