Tuti jó szexkütyükkel az orgazmus biztos

A felnőtt szórakoztatás legújabb technológiája kapható! A felnőtt áruk online áruháza és szexboltja már innovatív, számítógéppel vezérelt játékokat is kínál. Kezelheti őket egy speciális alkalmazáson keresztül okostelefonjáról, vagy rábízhatja partnerére.

Kellemes a színe, szemet gyönyörködtető a formája, finoman a kezedbe simul, és ha ez még nem minden, használatával további élvezetekhez jutsz. Mi az? A válasz egyszerű: a szexuális segédeszközök legújabb generációja. A dildó és a vibrátor között annyi a különbség, hogy az előbbi nem rezeg, illetve sokkal régebb óta létezik.

Egyes leírások szerint a nőket készítették fel vele az „egyszemű kígyóval” való első találkozásra. A vibrátorokat a 19. században fejlesztette ki egy amerikai orvos, hogy segítségével „gyógyítsák” a nők izgatottságát. A technika és a dizájn azóta sokat fejlődött.

A vibráló segédeszközök haute-couture-je egy 18 karátos aranyból készült darab. Na de térjünk vissza a földre, mert a világ legismertebb kéjszerszáma mégsem a fent említett példány, hanem a Nyuszi névre hallgató darab. Az elsőt 25 évvel ezelőtt Japánban dobták a piacra. Azóta rendszeresen másolják, több-kevesebb sikerrel. Világsikerét nemcsak teljesítményének köszönheti, hanem rövid epizódszerepének is. A Szex és New York első évadjának egy részében Charlotte alig tudott leszakadni a Nyusziról.

A vibrátorok sokféle formája nem csak a formák szerelmeseit ejti rabul. Fejlesztésüknél igyekeznek a legkülönfélébb igényeket kielégíteni. Ez a cuki, ruganyosnak látszó rózsaszín darab, de az exkluzív, letisztult fekete-ezüst példány is a G-pont izgatásának csúcsmodellje.

Mi van akkor, ha az ember lánya libidótúltengésben szenved? A kérdésre szinte valamennyi gyártónak megvan a maga válasza. A legkisebb retikülben is elrejthető minivibrátorok közül a rúzsnak és körömlakknak álcázott csoda mellett találunk nagyon elegáns, USB-vel tölthető szépséget is.

A gésagolyónak nevezett szexuális segédeszköz a Távol-Keletről indult hódító útjára. A két egymáshoz kapcsolt fémgolyó a gátizmok erősítését szolgálta. Téved, aki azt hiszi, hogy a vaginába vezetett golyók orgazmust okoznak, de az izmok trenírozásával könnyebben elérhetjük a vágyott magasságokat.
A szexuális játékok egyik legújabb innovációja a párok számára ajánlott vibrátor, amely hét év fejlesztés után készült el. A női kéjt fokozza, hogy egyszerre nem egy, hanem két helyen éri közvetlen inger: a G-ponton és a csiklón. A rugalmas és hajlékony szilikonból készült darab további előnye, hogy vízálló, szinte hangtalan, és könnyedén ki-be kapcsolható.

A szexuális segédeszközök tárháza egyre csak bővül. Felsorolni is lehetetlen, mi minden kapható már, így végezetül kiválasztottunk két izgató darabot. Nem maradhatnak ki a sorból a másféle izgatásra vágyók kedvencei: a kéjostor és a mellbimbó-cuppantgató.

  • További végeláthatatlan számú é fajtájú segédeszeközök a legjobb szexshopban kaphatók: INTIM CENTER Budapest, V., Károly krt. 14. félemelet Tel: (1) 317-0918

Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy az intim webshop online szexshop áruházunk által kínált szextermékek segítették a vásárlók többségét az intim kapcsolatok harmóniájának megteremtésében, a női és férfi megbetegedések megelőzésével kapcsolatos problémák megoldásában, egy kicsit boldogabbá tették a kapcsolatot, és nagyszerű eredményeket tudtak nyújtani hangulat.

Az intim áruház előnyei:
– szakképzett bolti szakemberek online konzultációja
– bármely intim áru gyors szállítása
– áruházunk garantálja az abszolút titoktartást
– különböző fizetési módok, amelyek kényelmesek az Ön számára
– csak kiváló minőségű szexuális játékok
– szállítás Kazahsztán bármely pontjára

Eredeti rezgésstimulátorok az igazi élvezetért

Sajnos sok modern nőt megfosztanak az élénk intim élettől. Nem mindig lehetséges az orgazmus megtapasztalása még rendszeres szexuális kapcsolatok esetén sem. Ilyen helyzetben a szakértők azt javasolják, hogy kezdjék el tanulmányozni saját testüket. Ebben segítenek az eredeti szexuális játékok – rezgésstimulátorok, amelyek lehetővé teszik az igazi orgazmus érzését. Az egyedi, jól elkészített és esztétikus megjelenésű rezgésstimuláló termékek valódi nőnek fogják érezni magukat, aki megtapasztalhatja az igazi örömöt.

A titkos öröm szépsége
Weboldalunkon a dildók kínálata mellett vibro bugyit vásárolhat – szokatlan kiegészítő a csikló vibrálásához, izgalmas erotikus játékokhoz tervezve. Az ilyen kényelmes eszköz használatának lehetőségei szinte végtelenek. Katalógusunkban megtalálhatók a nőknek készült, különböző ízlésű vibrációs stimulátorok.

Különösen népszerűek a távirányítóval ellátott vibrós bugyik. Egy ilyen eszköz nagyszerű a párok számára, mivel a partner képes lesz beállítani a rezgés erejét, és a nő engedelmeskedik az adott ritmusnak. Az ilyen játékok akár nyilvános helyeken is könnyedén megengedhetők. Senki persze nem fogja tudni, hogy szokatlan fehérneműt visel, de partnere időről időre emlékeztetni fogja kedvesét erre.

A vibrációs bugyi csak a klitorális zónát stimulálja, ezért még a szüzeknek is alkalmas. De sok nő, akik már megtanulták a szexuális élet minden gyönyörét, szintén nagyon szeretik az ilyen szokatlan fehérneműket, amelyek bármikor kellemes érzéseket okozhatnak.

Klitorisz és mellbimbó vibrátorok
Az ilyen típusú szexuális játékokat úgy tervezték, hogy befolyásolják a női test legérzékenyebb területeit. Az ilyen eszközök mérete és formája hatalmas választékban van, ami lehetővé teszi nemcsak az öröm megszerzését, hanem az érzékiség, a báj hangsúlyozását és mindkét partner izgalmát. A klitorális rezgésstimulátort gyakran pillangónak is nevezik, mert alakjában hasonlít erre a gyönyörű teremtményre. Az eszközök erős hatást gyakorolnak a nő fő erogén pontjára.

A klitorális stimulánsok többféle változatban kaphatók:
– vibrátorok, amelyek bugyiként vannak a testhez rögzítve;
– tapadókorong a csiklón;
– vákuumszivattyú, amely stimulálja a perineális területet;
– mágneses eszközök, amelyek fehérneműhöz kapcsolódnak.

Mellbimbó stimulátor
Egy speciális termék, amelyet a mell területének szexuális stimulálására használnak. Intim üzletünkben sokféle játék található, amelyek lehetővé teszik, hogy kellemes érzelmeket érezzenek a mellbimbó stimulációjából. A mellbimbó vibrostimulátorokat tapadókorongokkal vagy bilincsekkel rögzítik, ezek nem csak az örömre szolgálnak, hanem eredeti dekorációként is szolgálnak, amely még szebbé és érzékennyé teszi a női testet.

Az intim üzlet kellemes kiegészítőket kínál, amelyek stimuláló hatással vannak a test legérzékenyebb részeire. Örömmel segítünk a női rezgésstimulátor kiválasztásában, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?