Török Réka és Veress Szilvia pornó a Szexplázában

torok-reka-es-veress-szilvia-leszbi-porno

Török Réka és Veress Szilvia pornó a Szexplázában. Török Réka casting képek és fiúval pornója itt, Veress Szilvi casting vetkőzős fotógaléria itt látható. Török Réka és Veress Szilvia leszbikus banános pornójának rendezői képgalériája itt van, a teljes pornós anyagot tagok nézhetik meg itt.

torok-reka-veress-szilvia-lezbi-lanyok

A páros egyik tagja leszbikus. Így vall első élményéről: Egy buliban voltunk, egy barátom születésnapját ünnepeltük. Már elég sokat ittam, amikor a bárpultnál hozzám lépett egy lány, a hajamat az ujja köré csavarta és azt mondta, tetszem neki. Soha még csak nem is gondoltam rá, hogy kipróbáljam, milyen lehet egy nővel, de amikor megcsókolt, eszem ágában sem volt ellenkezni. Végigsimított a combomon, én pedig azt vettem észre, hogy minden mozdulatára megremegtem.
Kiderült, hogy ő a bisztró egyik tulaja, hátramentünk az irodába, és a puha, hosszú szálú szőnyegre feküdtünk. Megkérdezte, volt-e már hasonló élményem. Bevallottam, hogy még soha. Kedves volt és figyelmes. Nem vetkőztünk le teljesen, a fehérnemű rajtunk maradt, így simogattuk és csókoltuk egymást órákon át. Már hajnalodott, amikor öltözni kezdtem.