Többször is megerőszakolta 11 éves kislányát az 56 éves állat

Kiskorú lánya többszöri megerőszakolásával, illetve gyermekei rendszeres bántalmazásával vádolják az 56 éves madarasi férfit.
A vádat ismertetve dr. Endrődi Attila ügyész elmondta: 2006-2007 folyamán a madarasi családfő, J. Péter több alkalommal is bement lányai szobájába, és kihívta vagy kivitte a konyhába a fiatalabb, tízéves gyermeket, majd pucérra vetkőztette és az ágyra fektette. A kislánynak nagy fájdalmakat okozott a közösülés, de nem mert szólni, mert attól félt, hogy részeges apja megveri. Később már nem is tanúsított ellenállást, annyira tartott a vádlottól.
A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerint összesen négy alkalommal került sor a nemi erőszakra, de a vádhatóság képviselője emellett azt is felrótta J. Péternek, hogy rendszeresen ütötte, pofozta lányait, egy alkalommal pedig az idősebb gyermeket letérdepeltette és nadrágszíjjal verte meg, amiért a szobájukba fiúkat engedett be.
Kétszer állítólag hajánál fogva húzta az egyik lányt, sőt meg is fenyegette, hogy megöli, ha nem megy vele haza. Mindezek miatt az ügyészség folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés, illetve kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat a férfi ellen – írja a Privákopó.hu