Szlanicska Szilvi a Playboyban

Szlanicska Szilvia: Semmit nem változtam!  Csak azért meri ezt kijelenteni, mert a playboy.hu-nak adott villáminterjúja abszolút alátámasztja. A kép Szlanicska Szilvi pornós munkáján készült.

szlanicska-szilvia-szexmunka

Ami pedig még fontos: ha kutyád van, bármikor tárcsázhatod Szlanicska Szilvi számát lelkiismeretfurdalás nélkül.
Playboy: – Az utolsó verseny voltál a legjobb huszonegyben.
Szlanicska Szilvi: – Igen, 2007-ben. Milyen távoli már, pedig csak két éve volt.
Hogy mi változott azóta? Nos, ugyanaz a pasim, ugyanott lakom,ugyanolyan a hajszínem, ugyanaz az implantátumom, ugyanúgy kutyaruhákkal foglalkozom, sőt, még a kutyám is ugyanaz. De még mielőtt azt mondanád, unalmas vagyok, hozzáteszem: ráncosabb a bőröm, két évet öregedtem, két kilót híztam (le is fogytam) , s leheletnyit lejjebb csúsztak a melleim. No meg gazdagabb vagyok két barátnővel, akiket a versenyen ismertem meg. Róka Adri és Marjai Zita azóta is visszatérő eleme az életemnek. (hangosan nevet)
Playboy: – Látom, ez egy vidám interjú lesz…
Szlanicska Szilvi: – Miért, ha akarod, beszélgethetünk a hüvelygombáról is…
Playboy: – Jajj, csak nem? Igaz, három nőből állítólag egy már találkozott vele! Adri, Zita?
Szlanicska Szilvi: – Bolond! Csak viccelek. Úgyhogy határozottan ki is jelentem, nekünk semmi közünk hozzá. Sőt nagyon jól vagyok! Sokkal jobban nézek ki, határozottabb, bölcsebb na és persze okosabb is vagyok. Így ma már nem okoz gondot lepattintani egy-egy alkalmi udvarlót, ha buliba megyünk a lányokkal.
Playboy: – Ilyen nagy a szerelem?
Szlanicska Szilvi: – Egy ideje már együtt vagyunk, már majdnem annyira szeretem mint a kutyánkat és a munkámat. (mosolyog). Van egy webáruházam, s kizárólag kutyaruhákkal, s kutyák tartásával kapcsolatos termékekkel foglalkozom. Szerencsére egész jól megy.
Playboy: – Gondolom, ilyen indokkal zaklathat bárki?!
Szlanicska Szilvi: – Na ná! Senkit nem fogok lepattintani, ha megkeres. Sőt, ha erről van szó, velem mindenki nagyon jól jár….