Szandikát megbaszta Alekosz

Pikáns éjszakát töltött együtt szenteste előtt Szandika (20) és Alekosz (32). A két villalakó olyannyira összegabalyodott, hogy forró szexjelenetüket látva képtelenség eldönteni, hogy valóban szexeltek-e vagy csak egy heves előjáték szemtanúi lehettük.
A nézők egy korábbi szavazáson döntötték el, hogy a csődört, Alekoszt és a plasztikcica Szandikát bújtatják egy ágyba elzárva a többiektől a nyugiszobában. A villa okostojása nem is tétovázott sokat, azonnal kihasználta az alkalmat, hogy összegabalyodjon a szőke szilikoncsodával.
– Csak egy picit! – könyörgött Szandikának a csődör, miközben csókolgatta, nyalogatta, simogatta és aktust imitálva mozgott az egy szál tangában hempergő lányon. A plasztikcica azonban úgy tűnik, nem egészen úgy gondolta az éjszakát, mint Alekosz, ugyanis amint az a bugyijában akart turkálni, heves tiltakozásba kezdett.

Így kényeztette Szandika Alekoszt Kis petting, a plasztikcica rátérdelt Alekosz férfiasságára, a bökkenőt több réteg ruha jelentette. Néhány csókon és cicifogdosáson kívül ez jelentette a csúcspontot, de inkább beszéljen a videó a történtekről.
– Istenem, a kisujjamat nyújtom és a vállamig rágja a kezem! – sikította Szandika. A pikáns videót nézve eldönthetetlen, hogy pontosan mi történt köztük, az azonban biztos, ez volt az eddigi legmerészebb szexjelenet a villában. – Én adtam neki egy lehetőséget, és az még mindig jobb, hogy adsz, és nem élnek a lehetőséggel, mint hogy nem adsz, és lehet, hogy ő meg pont örülne annak a kicsinek is, ami van – magyarázkodott Szandika.
– Én most csináltam a lányok között egy olyan áttörést, amire senki nem lett volna képes. De nem kellett neki. Ez már tényleg a telhetetlenség netovábbja – mondta kissé zavarosan másnap a szőke szilikoncsoda. Alekosz a forró éjszaka után teljesen kiborult, ugyanis nem érti, hogy miért utasította viszsza Szandika, ha már idáig elmentek.
– Én úgy vagyok vele, hogyha valamit teszünk, akkor tegyük rendesen. Nem én jöttem zavarba, hanem ő, kőkeményen – jelentette ki határozottan Alekosz.