Soma nyalt pinát

soma_nagy_melleiSoma sosem csinált titkot vagy tabu témát a szexből. Most a Hot magazinnak adott interjúban mesélte el, hogy már nőkkel is kipróbálta milyen érzés egy szeretkezés.
Soma 24 éves, és a férje 32 volt, amikor először lángra lobbant köztük a szerelem. Mint mondja, “a kémia azonnal működött, nagyon egymásra találtunk. Húsz év után pedig újra örök hűséget fogadtak egymásnak: “Egy papnő adott össze minket, és azóta érzem, hogy ez a rituálé megemelte a kapcsolatunkat- bár mi eddig is egymás felei voltunk.”- nyilatkozta Soma.
A pszichológia szakon végzett művésznő már gyermekeit is úgy neveli, hogy el tudják hagyni a szexuális előítéleteket. Soma nagyon sokat segít a nőknek, lelki- wellness- tréningjein és nyári táboraiban tanácsokkal látja el a hölgyeket, hogy tudják megélni nőiességüket a párkapcsolataikban és szexuális téren egyaránt.
Soma nem titkolja, hogy kalandozásokban bőségesen volt része: “Volt egy íratlan szabály a budapesti underground életben: az a nő, aki kimondja, hogy heteroszexuális, az korlátolt. Hát rám ezt nem lehetett mondani! Mindig is szabad lelkű vadkanca voltam, így kíváncsiságból többször kipróbáltam, milyen nővel szexelni.”- árulta el Soma, aki már zárt kapcsolatban él férjével.
Soma szerint egyik lélek sem birtokolja a másikat, így néha ők is töltenek külön időt férjével, hogy ne laposodjon el köztük a kapcsolat. Amikor szabadságot adnak egymásnak, mindenki olyan programokat szervez, amilyet szeretne. Soma a belvárosi leánylakásában töltődik fel az egyedüllétben, vagy barátnőivel külföldre megy szórakozni.