Ribéry 16 éves kurvát dugott

ribery_kiskoru_kurvat_dugottNyakig merült a szexbotrányba, nem csoda, hogy ideges Franck Ribéry (27)! A Bayern München francia futballsztárja nehéz napokat él át, talán ennek is köszönhető, hogy buta piros lapjával nehéz helyzetbe hozta csapatát az Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén. A szélső nyakig merült a napokban kirobbant szexbotrányba, hiszen válogatottbeli társaival – Sidney Govou (30, Lyon), Karim Benzema (22, Real Madrid), Hatem Ben Arfa (23, Marseille) – ellentétben ő nem is tagadta, hogy közelebbi kapcsolatba került a Café Zaman nevű szórakozóhelyen megismert Zahia Deharral (18), aki akkor még csak 16 esztendős volt.
Igaz, Ribéry állítása szerint nem tudott arról, hogy a szőke kebelcsoda ilyen fiatal lenne, és ezt később Zahia Dehar is megerősítette egy közösségi oldalon. Mint mondta, ha bevallja korát, elvesztette volna a számára szimpatikus kuncsaftokat. A kis ribanc felvételei alapján kijelenthető, nehéz lenne első látásra megállapítani, hány éves is valójában. Mindenesetre nem él rosszul, kétes munkájával havi 20 ezer eurót (5,3 millió forintot) is összekurválkodik.
zahia_dehar_ribery_kurvajaRibéryt viszont hároméves szabadságvesztés réme fenyegeti kalandja miatt, míg felesége és két gyermekének anyja, Wahiba válást helyezett kilátásba a muzulmán vallású futballistának. A Lyon elleni elődöntőt mindenesetre a müncheni Allianz Arenában követte végig a sértett asszony, és együtt is távoztak a stadionból. 
A fiatal lány azóta egyre népszerűbb az interneten, legújabban egy korábbi francia tévéműsor részlete került elő, amelyben megmutatja, miért is kedvelték őt annyira Ribéryék. Megtörte a hallgatást az a 18 éves prostituált, aki még kiskorúként került szexuális kapcsolatba Franck Ribéryvel, Karim Benzemával és Sidney Govouval. A lány azt mondta, a három válogatott futballista úriemberként bánt vele, és mindannyiukat nagyon szerette. “Elkényeztettek és vigyáztak rám. Ők voltak az én férfijaim” – mondta büszkén a Zahia Dehar nevű örömlány.
Franck Ribéry több hónapon át kapcsolatban volt vele, tavaly tavasszal fizette a Németországba szóló repülőjegyét, és alkalmanként 600 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett neki szolgálataiért. A lány 16 éves kora óta dolgozott prostituáltként, és havonta 6 millió forintot keresett, ügyfelei között a futballisták mellett más gazdag és híres emberek is voltak. Zahia Dehart gyakran vitték Dubajba, ahol ötcsillagos szállodákban szálltak meg.
A videón ledobta a bikinifelsőt a Ribéryvel rajtakapott prostituált.

[Bulvár videók]