Miss International Hungary döntősök

Szavazz kedvencedre, melyik csaj jön be neked? Szavazz arra a három lányra, akiket leginkább szeretnél a döntőben látni! A reality show szavazása itt.
A nemzetközi Miss International szépségverseny sorozat több mint 53 éves múltra tekint vissza, a résztvevők a világ minden részéről azért érkeznek, hogy szépségük mellett elkötelezettségükkel is a nemzetközi barátságot erősítsék. A Miss World, Miss Universe, Miss Earth és a Miss International szépségversenyt nagyságuk, szervezettségük, díjaik, ismertségük és elismertségük okán a The Big Four (A Nagy Négy) néven emlegetik.
A Miss International világverseny idén 2014-ben már 54-edszerra kerül megrendezésre, amin több mint 70 ország szépségkirálynői vesznek részt. A nemzetközi döntő 2014. november 14-én kerül megrendezésre Tokyo-ban, ahol Magyarországot a Miss International Hungary szépségverseny győztese fogja képviselni.

miss-international-hungary-magyar-lanyok-bikinben

A Miss International Hungary győztese, a Miss International licence szerződéből kifolyólag a döntő napjától, számítva egy évig nem indulhat más nemzetközi szépségversenyen. A győztesnek természetesen lehetősége van más magyar szépségversenyen elindulni, de ha ott nyer, akkor annak a versenynek a nemzetközi döntőjén nem indulhat 2015-ben. 2016-ben a győztesnek már lehetősége van arra, hogy bármelyik nemzetközi szépségversenyen ismét megmérettesse magát.

szepsegverseny-lanyok-magyarorszag

A döntősök: Hema Miriam, Horváth Bianka, Szőke Adél, Gábor Ingrid, Lukács Réka, Kasza Fruzsina, Csernijenko Patrícia, Pető Laura, Bakó Anett, Túri Anikó, Gyüre Ramóna, Nyitrai Dalma, Sineger Márta, Juhász Lilla, Polgár Dorottya Dotti, Dimovics Kinga, Kármán Dalma, Kórik Laura, Oszoli Nikolett, Boér Eszter, Kocsó Mónika, Steingruber Virág, Való Fruzsina, Kralj Alexandra.