Mire költi Liptai a vetkőzésért kapott 3 milliót

liptai_claudia_szexKülönösen szexi, a nyuszis magazinban megszokottnál is jóval merészebb fotósorozatban láthatjuk az ősszel Liptai Claudiát. A TV2 sztárja hosszú hónapok tárgyalás sorozata után a hét végén aláírta szerződését, így ő lesz a lap történetének legdrágább címlaplánya: hárommillió forintért vállalta a vetkőzést. A huzavona nem volt véletlen, a tévés az anyagiakon túl is kőkemény követelésekkel állt elő. Ragaszkodott ahhoz, hogy az általa kitalált koncepciót valósítsák meg a képek készítése során, és ezen bizony rengeteget vitáztak a magazin készítőivel. Végül rábólintottak az elképzeléseire, s a Blikk úgy tudja, hogy a hét fő bűn (kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag, jóra való restség) témakörére épül a koreográfia.
A sztárgázsiért és a különleges igényekért (részletek a playboy.hu-n) azonban alaposan meg is dolgozik Claudia: a megszokottnál jóval több fotó készül róla. Egy címlaplány általában 10-12 oldalon szerepel a magazinban, őt viszont legalább 20 oldalon keresztül láthatjuk majd. Radnai Péter főszerkesztő szerint ilyen nehezen még senkivel sem jutott egyezségre, de hiszi, hogy megéri a fáradozást, s a Liptaival legalább olyan sikeresek lesznek, mint az eddig megdönthetetlen Zalatnay-sorozattal (2001-ben több mint 70 ezer példányt adtak el vele).
Claudia a Blikknek nem tagadta, hogy a kialkudott csúcsgázsi nagyban befolyásolta a döntésében (a közelmúltban költözött el lányával férjétől, Gesztesi Károlytól, így igencsak megnőttek a kiadásai), de női hiúságát is legyezgette a lehetőség.
– A rekordösszeg megtisztelő, lesz is mire költenem, Panka taníttatására megy el – kezdte. – Ugyanakkor még soha, egyetlen újságban sem mutattam meg így magam, és úgy gondoltam, 36 évesen, egy szüléssel a hátam mögött ez az a pillanat, amikor igent kell mondanom. Olyan képeket akarok, amelyeket 10-20 év múlva is büszkén nézhetek vissza.
Kép KépA Mokka műsorvezetője azt is elárulta, hogy Gesztesi Károllyal többször is beszéltek a lehetőségről, és persze – akárcsak a legtöbb férfi – első hallásra ő sem repesett az örömtől, hogy ország-világ láthatja felesége idomait.
– Noha közös szakmánk része, hogy megmutassuk magunkat a világnak, ez azért mégiscsak más – mondta Claudia. – Végül az nyugtatta meg, hogy ezek csak fotók, a Playboy nem dombornyomású, így érezni nem érzik azt, amit ő megkapott… (Blikk) Liptai Claudia cikkek