Mel B fehérnemű-modell szerepben, avagy milyen fehérneműt vegyünk ajándékba

fehernemuAz egykori Spice Girl, Mel B az Ultimo női fehérnemű új arcaként mutatkozott be. A képek tanulsága szerint a sztár jobb formában van, mint valaha. Az énekesnőt nem mindennapi fizikuma, és hírneve miatt kérték fel a fotózásra. Mel B így nyilatkozott a fotózásról: „A múlt havi női fehérnemű kollekció nagyszerű alakot ad neked, szexi stílusban, ráadásul nagyon kényelmes. Hazai is vittem minden darabot.
A fehérnemű akár kedves romantikus ajándék is lehet, feltéve, hogy a megajándékozott nem partra vetett bálnának vagy a szadizmus áldozatának érzi magát benne. Cikkünkből megtudhatja, hogy milyen fehérnemű áll jól a körtealakú, a nagymellű, a vékony vagy akár a nagypopsijú nőnek. Vásárlás előtt érdemes benéznie barátnője fehérneműs szekrényébe, hogy nagyjából képben legyen, milyen anyagokat, színeket és fazont szeret. Nem célszerű mondjuk 100% akril összetételű bugyit választania, ha a fiók csakis pamutbugyival van tele. Nézze meg, hogy milyen méreteket (S, M, L vagy melltartó esetén egy szám-betű kombináció hord, valamint a színeken is gondolkozzon egy picit. Nem rossz ötlet például olyan színű fehérneműt választani, ami hangsúlyozza a nő szemének vagy hajának színét. Két tuti tipp: nem hibázhat, ha állítható pántú fehérneműt vesz, illetve távozás előtt rákérdez az üzletben, hogy ha nagyon melléfogott, ki lehet-e cseréli a portékát.

A Debonaire magazin megkérdezte a trendi, New York-i fehérneműüzlet tulajdonosát, Catriona MacKechnie-t, hogy milyen alakra milyen intim ajándékot ajánl. Fussa át a hat kategóriát, és máris indulhat vásárolni.

Nagyobb fenékre szélespántú tanga
Egy olyan tanga, aminek a hátsó része zsinórpánt helyett kicsit szélesebb, remekül áll egy dúsabb hátsón is. Körülbelül egy harmadát befedi ugyanis, így kicsit kisebbnek látszik a popó, viszont a bugyi szabása szexi, és a lábakra is felhívja a figyelmet. Ami kerülendő: a hagyományos csípőbugyi, ami az egész feneket takarja, és ezáltal nagyobbnak láttatja.

Körtealakra selyem bébidoll
A melleket hangsúlyozó csipkés bébidoll lehet a nyerő ötlet körteformájú kedvesének: olyat válasszon, ami lefelé bővül kicsit (A-alakú), így kisebbnek látszik benne a széles csípő és combok, meg a fenék. Ami kerülendő: a női sort nem fog jól állni a barátnőjének, mert attól rövidebbnek és vastagabbnak tűnik a lába.

Nagy mellekre melltartó-franciabugyi szett
Ha biztosan tudja a barátnője melltartóméretét, bevállalhat egy melltartó-bugyi szettet. A nagyméretű, kosaras melltartó pozitívuma, hogy kényelmes és – ha a megfelelő méretet választotta – sehol nem fog belőle kibuggyanni a mell. A franciabugyi szexi és fiatalos párosítás hozzá. Ami kerülendő: a B-s vagy C-s jelzésű melltartókosár valószínűleg nem lesz elég, mert előfordulhat, hogy kibuggyan belőle a mell. Figyeljen oda a választásnál.

Nagyobb hasra bébidoll és csípőbugyi
Ha a kedvesének picit nagyobb a hasa, lepje meg egy nagyon rövid bébidollal és a hozzá illő csípőbugyival: az összeállítás diszkréten takarja a pocakot és a csípőt, de kiemeli a remek lábakat. Ami kerülendő: azok a bugyik, amelyek bevágnak hastájékon: nem csak előnytelenek, de borzasztó kényelmetlenek is.

Vékony nőnek légies fehérneműt
A vékonyabb hölgyek alakját a vékony, légies anyagból készült fehérneműk emelik ki a legjobban, és teszik még szexibbé. Gondolkozhat még push-up melltartóban is, de ennek az a veszélye, hogy barátnője úgy érzi, arra utalgat, hogy túl kicsik a mellei. Ami kerülendő: a vékony nőnek szinte bármilyen fehérnemű jól áll, de ne válasszon számára olyat, ami nagyméretű vagy túl bő, mert “tehénen a gatya” érzést válthat ki.

Homokóra típusnak fűzőt
A széles csípőjű, keskeny derekű, nagyobb mellű nőnek jól áll a bustier, azaz a hosszított melltartó. A derékon sztreccs anyagú, kifeszülő darab hangsúlyozza a nőies vonalakat, és a merevítés kiemeli a melleket. Ami kerülendő: A lezser fehérneműben egy homokóra típusú nő kevésbé formásnak, nagyobb darabnak néz ki.