Liptai Claudia mellét szikével formázták

liptai_negerrel_enyeleg

Liptai Claudia melleit már élő adásban is fogdosták. A szikével formált szilikon mellén köszörülték a nyelvüket a Rádió1 Kukori csapatának tagjai. A TV2-n újraindult Mr. és Mrs. című műsor vezetője szerint Harsányiék csak álmodoztak a kebléről. Mrs Kacér: A Kukori triója szerint Liptai Claudia dekoltázsa szögezte képernyő elé a nézőket a Mr. és Mrs. első adásában.
– Nem tudtuk kikerülni a témát, mert bárhová is néztünk, mindig Liptai Claudia mellei voltak a képben – nyilatkozta Hepi Endre. – Éles szemű hallgatóink közül többen is jelezték, hogy látni vélték Claudia nemrégiben plasztikai beavatkozáson átesett keblének hegeit. Nincs is ezzel semmi gond. Ezért a látványelemért volt érdemes a képernyő előtt maradni. Liptai Claudia állítja, nincs mit szégyellnie a műsor után.
– Hosszú éveken át voltak problémáim azzal, ahogy kinézek, mostanra megbarátkoztam magammal. Sosem csináltam titkot abból, hogy a kislányom születése után megcsináltattam a melleimet. Amiről azonban a műsorban beszéltek, azt legfeljebb csak szerették volna látni – üzent rádiós kollégáinak a dögös vörös.
Hepi Endre látni vélte Liptai Claudia mellén a hegeket: „Bárhová is néztünk, mindig Liptai Claudia mellei voltak a képben” – mesélt a Borsnak Hepi Endre rádiós a Mr. és Mrs. okozta élményről, és állítólag a plasztikai műtét hegeit is lehetett látni a képernyőn keresztül. Liptai úgy nyilatkozott, hosszú éveken át problémája volt azzal, hogy kinézték, mostanra viszont megbarátkozott magával. „Sosem csináltam titkot abból, hogy kislányom születése után megcsináltattam a melleimet. Amiről azonban a műsorban beszéltek, azt legfeljebb csak szerették volna látni” – szögezte le.
[Bulvár]