Lindsay Lohan vibrátort nem vihetett a börtönbe

lindsay_lohan_bortonbenLindsay Lohan nagy bajban van. A bebörtönzött színésznő nyuszis vibrátort használ, denem engedték bevinni a rácsok mögé. Utolsó nemi szervet érintő élménye a testüregi motozás vol, amikor is ujjal belenyúlnak a segglukába és vaginájába. Ennél is nagyobb traumát okozott Lindsay számára azonban, hogy családtagjait sem engedték be hozzá az első látogatási időben.
A börtönszabályzat egyértelműen fogalmaz – mondta az egyik börtönőr a RadarOnline-nak. Az elítélt semmit sem vihet be a büntetés végrehajtási intézetbe, ha pl könyvet akar olvasni, akkor használja a börtönkönyvtárat vagy rendeljen egy internetes könyvesboltból, ahonnan a futár egyenesen a börtönhöz szállítja ki a becsomagolt kötetet. Vibrétor senkinél sem lehet, a lányok egymást szokták kézzel, szájjal kielégíteni.
A 24 éves hollywoodi sztárt azért ítélték el, mert megszegte a próbára bocsátás feltételeit egy 2007-ben történt ittas vezetési ügyben.
Lindsay Lohan szex, bulvár, erotika: Lindsay Lohan tizennégy évesen már szexelt és drogozott, Lindsay Lohan mélytorok lesz, Lindsay Lohan nem bír magával, lábbilincset kapott, Szex és faszmániás külföldi celeb csajok, Lindsay Lohan botrány jézusként pózol a címlapon, Lindsay Lohan: börtön, drogok, biszexualitás, Lindsay Lohan villantásai!
Lindsay Lohan a Bixip.com oldalon videós cikkek: Lindsay Lohan a börtön előtt mutatta meg bájait, Lindsay újra pasival szexel, Lindsay egyre melegebb. Lindsay Lohan az Olimpiq.com oldalon: Lindsay Lohan és a drogok, Lindsay Lohan bepucsít Richard Lugner mágnásnak, Lindsay Lohan pornófilmje, Lindsay Private party videója.