Kis Hegedűs Réka és Keleti Györgyi

keleti-gyongyi-kis-hegedus-reka-felmeztelenA Velveten olvasni: Csütörtökön délben két feltűnően szőke bombázóra lettem figyelmes a Mammutban, a Dokk caféban.
Mint később megtudtam, Kis Hegedüs Rékáról és Keleti Györgyiről van szó. A két modell egy szemüveges férfival ebédelt és közben előkerült egy notebook és néhány iratmappa, amiből arra merek következtetni, hogy egy üzleti tárgyalás szemtanúi voltunk.
A lányok farmerban voltak és hétköznapi sminket viseltek, sztárallűröktől mentesen viselkedtek. Mi másfél órát töltöttünk az étteremben, de amikor elindultunk kifelé, ők még fáradhatatlanul tárgyaltak tovább…
Annyit tudni hogy régen laktak együtt: Keleti Györgyi és Kis Hegedűs Réka összeköltöztek. Alig két hónapja ismerik egymást, de máris együtt laknak! A lányok megismerkedése nem hétköznapi módon történt. Egy férfimagazin februári számában Györgyi volt a címlapon, a márciusiban pedig én – magyarázta a Blikknek Réka. “Az interneten vettük fel egymással a kapcsolatot, majd egy divatbemutatón ismertük meg egymást.” Réka így egyszerre nyert egy új barátnőt, munka- és lakótársat, no meg Grétit, Györgyi kutyusát.