Szexplaza.hu bemutató: Szex sebességkorlátozás

Félmeztelen pornósztár pózolt az Őrsön

Nem mindennapi ötlettel állt elő a dán közlekedési hatóság: pucér szőke bombázók hívják fel a figyelmet a gyorshajtás veszélyeire. Koppenhágában a sebességkorlátozó táblát tartva próbálják rávenni az autósokat a lassításra. A Színes Bulvár Lap kísérlete szerint az ötlet Magyarországon is beválna: a a külső Kerepesi úton úgy lassítottak a sofőrök, mint a parancsolat!

A nemes céltól vezérelve művésznevén Kristina Ventura kapható volt a kísérletre: a dánokhoz hasonlóan félmeztelenül tartva az ötvenes táblát, lassításra bírta a reggeli száguldozókat. Igaz, ezzel kisebb felfordulást okozott. A lány jó ötletnek tarja a dán kezdeményezést.

- Tényleg lelassítanak a férfiak - állapította meg. - De lehet, hogy a nők számára meg egy izmos félmeztelen férfit kellene kiállítani, mert ők a gázra lépnek, amikor észrevesznek - nevetett a modell.

A legtöbben persze nem a táblára csodálkoztak rá, hanem a formás élo traffipaxra. A férfiak lassítottak, sőt megálltak, dudáltak, a győzelem jelét mutogatták, intettek: ez igen! Közben azért lassítottak is. Nyilatkozni sokan nem mertek, mondván: mit szól majd ehhez otthon az asszony? De ez nem zavarta őket abban, hogy bókokkal árasszák el a fiatal modellt. A nőknek viszont arcukra fagyott a mosoly, amikor az ablakon kipillantva meglátták a félmeztelen lányt a táblával. Először kíváncsiságukban lassítottak, majd zavartan a gázra léptek.

- Ahhoz, hogy üzenetünkkel el tudjuk érni a fiatal férfiakat, meg kell találnunk a megfelelő kommunikációs módot, ezért gondoltunk a topless lányokra - magyarázta Julia Pauli, a dán közlekedésbiztonsági hatóság munkatársa. Ezzel szemben Pausz Ferenc, az ORFK közlekedésrendészeti osztályvezetője szerint nem valószínű, hogy hazánkban is bevezetik ezt a fajta sebesség korlátozást.


- Tagjai vagyunk egy nemzetközi szervezetnek, aminek az a célja, hogy kicseréljük a közlekedés biztonságát elősegítő ötleteket, tapasztalatokat. Eddig még nem kaptunk hivatalos értesítést a topless módszerről. Én személy szerint egyébként minden ötletet jónak tartok, amivel az autósok visszatarthatók a gyorshajtástól. Persze csak úgy, hogy senki önérzetét, szeméremérzetét ne sértsük. Nem hiszem, hogy a következő időszakban hazánkban félmeztelen lányokkal akadályoznánk meg a gyorhajtást.