S z e x p l á z a : Szexhírek
18 éven felülieknek!


N y i t ó l a p

 

Görög Zita a munkában éli ki magát


Egyre csökken a nők szexuális érdeklődése – állítják brit kutatók, miközben egy kanadai tanulmány készítői arra az eredményre jutottak, hogy az egyetemet végzett nők 55 százalékát nem elégíti ki a szex, miközben képzetlenebb társaik 70 százaléka tökéletesen elégedett szexuális életével. A diploma gátolja az orgazmust?

A diplomás nők több mint a felének nincs orgazmusa, míg a középfokú végzettségű hölgyek hetven százalékának nincsenek ilyen problémái, állapították meg kanadai kutatók. Brit kollégáik szerint a nők szexuális érdeklődése azért csökkent látványosan az utóbbi időkben, mert a hölgyek – miközben férjükkel és a gyermekeikkel is törődniük kell – egyre fontosabbnak tekintik a karrierjüket.

 Pártai Lucia felháborodott a kutatók következtetésein.

 – Köszönöm szépen, nagyon jól érzem magam. Mint kétdiplomás, sorstársaim nevében kikérem magamnak ezeket a kijelentéseket! Nem hittem, hogy az okleveleim miatt hátrányos helyzetű vagyok – mondta nevetve a meteorológus.

 – A szexuális életemről nem szeretnék beszélni – jelentette ki Görög Zita, amikor véleményét kértük. A modell szerint nem kell csodálkozni azon, ha egy fárasztó nap után a nő nemet mond a férfinak.

 – A legtöbb nő kénytelen karriert építeni, hiszen ma már nincs garancia arra, hogy egy életen át számíthat társára. Egy nőnek akkor nincs orgazmusa, ha otthon is stresszel a munka miatt – mondta Zita, aki nem tartja fontosabbnak a karrierjét a magánéleténél. – Ha sikeres is vagyok a munkámban, az legfőképp a szerencsének köszönhető – mondta.

 Albert Györgyi is egyetért a tanulmány készítőivel.

 – Fiatal, felnőtt nőként nagyon fontosnak tartottam a szexet, de most, hogy elmúltam 40 éves, sokkal felszabadultabb a szexuális életem. Vallom, hogy azt sem alábecsülni, sem túlbecsülni nem szabad. Az egyik házasságom például azért tartott hosszabb ideig a kelleténél, mert bár semmi más nem működött köztünk, a szex összekötött minket – zárta le az újságíró.

 Erdélyi Mónika nézetei is egybeesnek a tanulmány következtetéseivel. A Mónika-show háziasszonya szerint egy nőnek hatalmas erőfeszítés, hogy egyensúlyban tartsa az életét.

 – Nálunk nem egyértelmű az, hogy a férfi eltartja a családot. Emiatt sok nő kénytelen dolgozni, karriert építeni, és nem is lehet hibáztatni őket. Arra azonban figyelni kell, hogy a társunkkal is ugyanolyan mértékben  foglalkozzunk, mint a hivatásunkkal. – Én soha nem hagynám, hogy a munkám a magánéletem rovására menjen. Hiszen miért dolgozok, ha nem a családomért? – kérdezett vissza Mónika.

 Mit mondanak minderre a férfiak? A nagy tapasztalatokkal bíró Árpa Attila szerint nem kell komoly figyelmet szentelni az efféle felmérésekre.

 – Fogalmam sincs, hogy mi a különbség a diplomás és a nemdiplomás nők orgazmuskészsége között. Egy oklevélnek nem sok köze van a szexuális örömökhöz. Számtalan buta felmérést lehet készíteni, és még annál is több megdöbbentőbb eredményt lehet produkálni, azonban ezek nem feltétlenül tükrözik a valóságot – mondta Árpa.

 Stohl András sem hisz az ilyen felmérésekben, a színész szerint nincs összefüggés a között, hogy az okosabb vagy a butább nők élvezik-e jobban a szexet.

 – Az, hogy egy nő intelligens, még nem jelenti azt, hogy kevésbé alkalmas az orgazmusra, és fordítva. Mindez kizárólag az érzékiséggel van összefüggésben, és azzal, hogy egy nő mennyire képes odaadni magát a férfinak – mondta Stohl András. 

Pamela Anderson egyike a világ legismertebb asszonyainak.


Önéletrajzi elemekkel megtűzdelt első regényének főhőse, Star Wood Leight egyik nap még egy kozmetikai szalonban sikálja a szolárium ágyakat, másnap pedig már Los Angelesben öltöztetik és vetkőztetik, hogy a legnagyobb erotikus folyóirat címlapfotózására előkészítsék. Hollywoodban ugyanis egyetlen nap is tehet csodákat.

A Star kedves, merészen szókimondó és mindvégig letehetetlenül buja olvasmány, amely az irigyelt város talmi ragyogásának és a szenzációra éhes bulvársajtónak szánt csintalan fricska. Bennfentesként kalauzol végig a megnagyobbított mellek és megnagyobbodott egók világán, miközben azért behatol a felszín (a szereposztó díványok és a levegőben elcuppanó kelletlen puszik) alá, hogy megmutassa, a fotóstúdiók, partik, próbafelvételek, tévéshow-k és a Baywach világában hogyan lesz egy ártatlan lányból imádott istennő.
Sziporkázó poénok, fülledt erotika, botrányok, sztárcsinálás, paparazzók. Szex és Hollywood.

Túlzás ez, Madonna!


Lisszabon - Fergeteges, szexis show-val próbálta megalapozni a hangulatot Madonna (47) az MTV Music Awards csütörtöki díjkiosztó gáláján, ám túllőtt a célon. A popdíva erotikusnak szánt ruhája inkább nevetségesnek bizonyult, a csillogó-villogó lakkcuccban parádézó énekesnőt a műsorvezető egyenesen transzvesztitának nevezte. Botránnyal indult a csütörtök esti MTV Music Awards díjátadó gálája, ahol a hangulat megalapozásának felelőse ezúttal Madonna volt, aki legújabb, Hold On című számával be is melegítette a közönséget.

Az öltözékét azonban nem jól választotta ki a pop királynője: a falatnyi alsóban parádézó Madonnán rendesen meglátszott a kora. Erre és a túlzásba vitt sminkre-jelmezre figyelt fel az esemény házigazdája, Borat Sagdiyev is, aki - miután az énekesnő bement a színfalak közé - a közönséggel együtt élcelődött az énekesnőn.

- Ki volt ez? - kérdezte Sadgiyev. - Zseniális volt! Igazi, hiteles transzvesztita! - folytatta a műsorvezető, mire a közönség hangos füttyszóval és ovációval válaszolt. Azt nem tudni, hogy a színfalak mögött miképp reagál a neves énekesnő, talán neki nem tetszett annyira ez a poén…

A gála azonban folytatódott, a kínos kis közjáték után sorban érkeztek a színpadra a fellépők és a díjazottak: az egyik legrangosabb zenei elismerést többek között a Gorillaz zenekarnak ítélték, amely olyan neveket utasított maga mögé, mint a U2 vagy a Coldplay. Chris Martinék mégsem szomorkodtak, hiszen további két kategóriában nyert szobrocskával vigasztalódhattak. De díjazták a latin-amerikai szépséget, Shakirát is, aki a legjobb énekesnő kategóriában tarolt. A jövőre hazánkban fellépő Robbie Williams is a kitüntetettek sorában van, és a Green Day zenekar tagjai is boldogan emelhették magasba a legjobb rockzenekar-nak és a legjobb albumért járó szobrot.

Természetesen csakúgy, mint az utóbbi időben megrendezett nagyszabású rendezvények, a mostani gálaest sem maradhatott jótékonykodás nélkül: Bob Geldof, Madonnával karöltve az afrikai éhezőkről szónokolt a nagyközönségnek és annak a közel egymilliárd embernek, akik a televízió előtt követhették nyomon élőben az eseményt. Hogy milyen hatást értek el, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre nemes gesztus volt az újabb jótékonysági akció.

Tök szexik

Las Vegas a szerencsejáték fővárosa. Grandiózus hotelek, világszínvonalú showműsorok, kaszinók – egyszóval fényűzés luxuskivitelben. Ahol pedig egész éven át tart a csillogás, ott előbb-utóbb felbukkannak a gyönyörű lányok is – belőlük pedig Magyarországon sincs hiány.

Egy fővárosi sportklub sportcsarnokának öltözőjében gyönyörű lányok készültek lázasan a Halloween-napi megmérettetésre. De ne higgyük, hogy profi sportolókkal állunk szemben. A bombázók ezúttal a szépségükkel küzdenek egymás ellen, a kiválasztottak pedig Las Vegasba utazhatnak majd a jövő évi világversenyre.

A huszonnyolc fenevad a hétfő délutánt teljes egészében a próbáknak szentelte. Időközben a zsűri is gyülekezett, akik között felbukkant Zimány Linda is, aki tavaly képviselte hazánkat a tengerentúlon.

- Las Vegasban fantasztikus volt, legszívesebben idén is elindultam volna a versenyen, de azt nem lehet sajnos, úgyhogy ebből most kimaradtam. Viszont mint zsűritag élvezhetem az eseményeket – mondja Linda.

- Nagyon meg vagyok döbbenve, hogy zsűritag vagyok pár nappal a nyuszis magazinos móka után. De nagyon érdekes így a túloldalról szemléli a dolgokat – magyarázza Kelemen Anna, playmate.

A lányok időközben elkészültek, és gyalog indultak el a Las Vegas felé vezető úton, amely bizony rögösnek bizonyult.

A kifutón azonban már minden gördülékenyen ment. A lányok megmutatták bájaikat egy falatnyi bikiniben.

És az alkalomhoz illően, saját készítésű halloween-jelmezben is végigflangáltak az egybegyűltek előtt. Így hagyományteremtő módon láthattunk szexi ördögöket, szexi pincérnőt, szexi cowboyt, így mindent összefoglalva minden tök jó volt.

És eljött a pillanat, amire mindenki várt – a zsűri nem sokáig tökölt, kihirdette, melyik két lány költheti a pénzét kaszinókra. Az első helyezett Zana Katalin lett.

- Nagyon nagy élmény lesz kijutni Las Vegasba. Ott még nem tudom, mi vár ránk, hány lány lesz, mire számíthatunk. Biztos jó buli lesz, és egy jó lehetőség is egyben – mondja az újdonsült királynő.

A közönség szavazatai szintén a mongóliai Ulan Batorban született Katalint repítették volna Las Vegasba. Helyette azonban a második helyezett gimnazista lány utazik majd, aki stewardess szeretne lenni, ezúttal azonban utasként csekkol majd be.

- Tizenhat évesen nem sok lány jut el idáig. Tehát valaki évekig versenyez azért, hogy egy ilyen utat megnyerhessen, vagy egy ilyen döntőn részt vegyen, úgyhogy nagyon örülök – mondja Vasadi Viviana.

Ők tehát azok, akik Hargitai Bea, Horváth Éva, és Fejérvári Judit nyomdokaiba lépve bájologhatnak majd még egy kört, ezúttal az Államokban. Ha ott azonban nem sikerülne hasonló magasságokba kapaszkodniuk, a Las Vegas-i bánatra biztos lesz vigasz.


Szex, erotika, pornó, celeb hírek tovább

Látogasd meg barátainkat:

1. Szexbróker 11. Szexplaza Portal
2. Pornófilm 12. Lolita
3. Szexpartner 13. Cintia
4. Szexbróker 14. Mport Szexportál
5. Businessmanclub 15. Callgirl TOP 15
6. Teen hu 16. Modellek
7. TGP portál 17. Leszoplak
8. Sex 18. Cicciolina
9. Fullextra amatőr lányok 19. Luxx videó, Kovi
10. Shantal 20. Angie