..:: Szexplaza.hu ::..

A szerver teljes tartalma elérhető egy sms-ért!


| Tartalom | Jelszó | Belépés |

A nők más férfira is gondolnak szex közben


Egy, a közelmúltban végzett kutatás szerint a német nők tíz százaléka szex közben más férfira gondol: az illető lehet akár álmodott ideál, vagy konkrét férfi, akivel valóban szeretné megcsalni a partnerét.

A vizsgált hölgyek négy százaléka elismerte, hogy híres férfiakkal való szexről álmodik, három százalékuk elmondta, hogy szex közben egyáltalán nem gondol férfiakra, inkább valamilyen praktikus dolgon jár az esze, például a bevásárlási listán. A képzeletbeli hűséget a nők kétharmada tartja be, nem gondolva semmilyen férfira.
Minden hatodik hölgy abban reménykedik, hogy a következő alkalom tovább tart, mint a múltkori, és mindössze hat százalék elégedett, amikor már túl vannak mindenen. Minden tizenegyedik asszony szex közben arra jut, hogy egyáltalán nincs kedve hozzá. Négy százalékuk ilyenkor önkritikussá válik - például elkezdi sajnálni, hogy elhanyagolta ágyéka borotválását.

……………………………………………………………………………


Tilos a szex! - A focisták csak röhintettek egyet


A futballisták többsége megértéssel fogadta a húsba vágó döntést - állítja a tudósító...

Lars Olof Mattson, az FK Tönsberg edzője a gyenge eredmények miatt megtiltotta labdarúgóinak, hogy szexuális életet éljenek. A norvég csapat jelenleg az utolsó előtti a tabellán, s amennyiben nem javít a mérlegén, búcsút mondhat a második vonalnak.

A futballisták többsége megértéssel fogadta a húsba vágó döntést, egyedül Lars Petter Hansen, a gárda gólzsákja tiltakozott, mondván: "A pályán kívüli örömök, a meccsen is gyümölcsözhetnek."

Stian Rörby középpályás viszont arra kérte a mestert, ha sikeres lesz a csapat, a klub fizesse be őket egy vakációra, amelyen majd bepótolhatják azt, ami a szezon közben kimaradt.


……………………………………………………………………………


Brazília és India a világ két legszexisebb országa


A ThisIsTheLife.com nevű internetes oldal globális felmérést végzett a világ nőinek és férfiainak körében a szerelemről és a párkapcsolatokról. Több mint 3000 ember véleményét kérték ki olyan témákban, mint a randizás, a romantika és a szexuális vonzalom. De arra is rákérdeztek, hogy ki melyik országot találja a legszexisebbnek. A közvélemény szerint Brazília a világ legszexisebb országa, szorosan mögötte India a második.


……………………………………………………………………………


A szexvideós szőkeség igazi üzletasszony


A Hilton család üdvöskéje egyáltalán nem vár az örökségére, inkább kialakítja saját egzisztenciáját. Ruhakollekciója után most egy táska-márkát is alapított.
Paris Hilton egészen fiatal kora óta keres pénzt. Modellkedik, ruhákat és ékszereket tervez, mostantól pedig táskákkal is kibővíti saját divatházának. A csinos kiegészítők egzotikus állatbőrökből készülnek és, ki hitte volna, főleg rózsaszínben pompáznak majd. De mielőtt valaki a boltokba rohanna, hogy szerezzen egyet, annak eláruljuk, hogy egy-egy darab ára átszámítva 13ezer és 113ezer forint között lesz. A kollekcióban mellesleg több olyan fazon is lesz, ami olyan kisméretű kutyák szállítására is alkalmas, mint a 24 éves Paris csivavája, Tinkerbell.

 

……………………………………………………………………………