..:: Szexplaza.hu ::..

A szerver teljes tartalma elérhető egy sms-ért!


| Tartalom | Jelszó | Belépés |

Copperfield: Szex nélkül lesz babám


Berlin - Voltak már őrült ötletei, de amire David Copperfield (49) most készül, minden eddigit felülmúl. A világ legismertebbb illuzionistája ugyanis következő show-jában a színpadon szeretne teherbe ejteni egy önként vállalkozó hölgyet. Ez önmagában még nem nagy szó, de mindezt úgy tenné, hogy közben nem ér hozzá.

Megdöbbentő kijelentést tett a Galore magazinnak David Copperfield. Az extrém mutatványairól és a világhírű épületek eltüntetéséről híres illuzionista ugyanis kijelentette: teherbe szeretne ejteni egy nőt. Ez azonban nem egy magánéleti vallomás volt, hanem a sztár legújabb show-jának legfőbb attrakciója.
- Valaki egyszer azt állította rólam, hogy a show-mban összesen hét alaptrükköt variálok. Hát a nagy francokat! Rengeteg dolgot akarok még megmutatni, amit még soha senki. A most próbált előadásomban például gyereket csinálok egy nőnek a színpadon - jelentette ki Copperfield.
- Ezt hogyan képzeli el? - kérdezte a riporternő.
- Hát persze, hogy szex nélkül lesz babám! És higgye el, mindenki boldog lesz ettől. A többi egyelőre titok - mondta mosolyogva a sztár, aki ugyan többet nem beszélt készülő show-járól, de azt elárulta, hogy amióta nem mágusnak, hanem illuzionistának nevezi magát, anyagilag is jobban jár.
- Húsz százalékkal emelkedett a gázsim - vallotta be, ám lehet, hogy a világ legjobban kereső showman-jei lista 13. helyét nem csak ennek köszönheti. Egy tv-show-ban egyszer sikerült élő adásban kitalálnia a lottószámokat.
- Ez a képesség tanulható és fejleszthető. Például első lépésként meg kell próbálni kitalálni, ki lehet a vonal másik végén, ha csörög a telefon. Aztán jöhet a neheze - tanácsolta.


…………………………………………………………………………...


Nevelt lányaival közösült


Helybenhagyta az I. fokon hozott ítélet büntetési tételekre vonatkozó részét a Szegedi Ítélőtábla dr. Hegedűs István vezette büntető tanácsa, így jogerősen 7 év fegyházbüntetést kapott az a Tiszaszigeten élő férfi - Lakatos Zsolt - aki a két nevelése alatt álló lánnyal szexuális kapcsolatot létesített.

A szakmunkás végzettségű, büntetlen előéletű férfi letartóztatása előtt karbantartóként dolgozott egy szegedi részvénytársaságnál. Élettársi kapcsolatban élt egy nővel, két nevelt gyermekéről saját háztartásában gondoskodott, míg egy saját gyermek után tartásdíjat fizetett.
A pár 1998 októberében ismerkedtek meg egymással. A váló félben lévő nőnek a férfi azt mondta, hogy két gyermekével, az 1986 februárjában született N. T.-val, valamint az 1989 novemberében született N. F.-val Tiszaszigetre, egy használaton kívüli ingatlanba költözhet. L. Zsolt ekkor Tiszaszigeten, a felajánlott ingatlan szomszédságában lakott a szüleivel. Az év decemberében a férfi elköltözött szüleitől, a nővel összeköltöztek, ezt követően a férfi a nő gyermekei felett nevelőszülői jogokat gyakorolt.
Az átköltözés után a két felnőtt és a két gyermek a korábban üresen álló ingatlan akkor még egyetlen használható szobájában lakott, s mind a négyen ugyanazon a nagyméretű ágyon aludtak. Egy-két hónappal az összeköltözés után a férfi szexuális vonzalmat érzett előbb N. T., majd N. F., akkor még gyermekkorú neveltlányai iránt. 1999 telén a nevelőapa napi rendszerességgel fajtalankodott N. T.-val, míg nem sokkal később szinte naponta közösült is a lánnyal. A gyermekkorú lány a fajtalanságok, illetve a közösülések végrehajtásához hozzájárult, azok az ő belegyezésével történtek. A nevelőapa és a nevelt lány között ez a szexuális kapcsolat legalább 2002 áprilisáig tartott.
L. Zsolt ezen felül 1999 nyarától az akkor még gyermekkorú kisebbik lánnyal is fajtalankodott. A gyermek a fajtalanságokhoz hozzájárult, azt ő is akarta - áll az I. fokú bíróság ítéletében. Az I. rendű vádlott és a kisebbik lány között közötti szexuális kapcsolat folyamatosan, több éven keresztül fennállt. Amikor az anya rájött, hogy élettársa a lányaival rendszeresen fajtalankodik, illetve közösül, éjszakákra kiköltözött a tanya udvari mellékhelyiségébe, majd másfél éven át folyamatosan ott aludt. Az asszony ezzel a magatartásával - mint gyermekeinek nevelésére köteles személy - anyai kötelességét súlyosan megszegte, és ezzel mindkét gyermeke erkölcsi fejlődését veszélyeztette.
A nevelőapa cselekményei 2002 novemberében jutottak egy ismerősük tudomására, aki feljelentést tett. L. Zsolt vádlott a terhére felrótt bűncselekményeket az eljárás során mindvégig, következetesen tagadta. Ügyében az ítélet jogerős.


……………………………………………………………………………


Két hét ima, hat hét szex


A németek harmadannyi időt töltenek vallási buzgólkodással, mint szeretkezéssel - mutatta ki a Geo Wissen című német magazin.
Az átlagnémet életében összesen hat hetet tölt szexszel, és csupán két hetet misén. Fél évet ücsörög közlekedési dugóban, kilenc hónapot pedig vasalással és mosással tölt. Alvásra 24 évet és 4 hónapot áldoz. Az életmódadatokat a magazin a szövetségi statisztikai hivataltól szerezte be, illetve azok alapján számította ki az átlagos élethosszt alapul véve.


……………………………………………………………………………


Szex helyett fétis, szorongás és kudarc


Az Eros három film közös neve. Michelangelo Antonioni, Steven Soderbergh és Wong Kar Wai egy-egy rövidfilmjét láthatjuk az erotikáról. Az alkotók szinte minimálisan alkalmazzák a vásznon a meztelenkedést. Ez leginkább Soderbergh kisfilmjére, az Egyensúlyra igaz, melyben egy csöpp erotika sem jelenik meg, mégis...

Az 50-es években játszódó fekete-fehér filmben egy reklámszakember (Robert Downey Jr.) erotikus vágyálmait játsszák a főszerepet. Pontosabban egy kissé bizarr jelenetbe csöppenünk, melyben a főszereplő épp a szakemberrel, egy pszichiáterrel (Alan Arkin) készül megosztani erotikus vágyálmait.
Ám az álmok fejtegetése pszichiáterünket nem igazán köti le. Érzi, hogy a páciens nem képes megnyílni, s rutinkérdései közben egy nővel kezd flörtölni az ablakon keresztül.
A félálomban vágyait körvonalaiban megidéző páciens mindebből mit sem sejt. Ám az éppen a hódítással bíbelődő pszichiáter nélkül is sikerül megoldania problémáit. Soderbergh mindvégig bizonytalanságban tartja a nézőt: a főszereplő álmára való visszaemlékezését vagy magát az álmot látjuk-e. Végső soron mindegy.
Az amerikai rendező elsősorban analítikus: az ötvenes évek kiváló terpet nyújt sz
ámára, hogy tabu mögé rejthesse "a" témát. Na nem azért, mintha ma nem lehetne nyíltan beszélni a szexualitásról. Ám a tabu közege ad alkalmat arra, hogy testiség nélkül mutassa meg a szexualitás és a szorongás együttlétezését - a vágyálmokban.
Az európai
Az Eros európai látásmódját Michelangelo Antonioni rövidfilmje, A dolgok veszélyes fonala mutatja meg. Egy kiegyensúlyozott, békés közegben láthatjuk a negyvenes éveiben járó pár kapcsolatának reménytelenségét. A szicíliai kőtoronyból azonban csak egy másik kőtoronyba van menekülés. A férfi futó kalanddal próbálkozik a szomszédban lakó lánynál.
Az együttlét azonban kudarccal zárul: a kicsapongás mégcsak valódi szexuális kielégülést sem jelent a férfinek. A párkapcsolatában a szexuális kihívásoktól és az intimitástól teljesen elidegenült férfi magára marad. A két nő viszont összetalálkozik. És mi sem lehet izgatóbb a csábító nő számára, mint e kiégett kapcsolat nő tagja.
A film tömény szimbolika. A lovak, a sűrű erdővel körbezárt ösvény, a meztelen női test árnyéka és sajnos még a Maserati is. Antonioni ide vagy oda - kifejezetten harmatosra sikerült alkotá
s.
Az ázsiai
A harmadik darab az erotika ázsiai tolmácsolása. Wong Kar Wai A kéz című filmje egy hongkongi szabó történetét meséli el. A másik főszereplő egy örömlány, aki egy szemérmes önkielégítéssel köti magához lelkileg a férfit. Az intim pillanat a férfiben felkelti a vágyat az elérhetetlen és beteljesületlen szerelem iránt.
A szabó a nő ruháin keresztül éli meg vágyait. A varrás, a nő ruháinak testre szabása mind egyre mélyebb szexuális vágyakat és érzelmeket ébreszt benne. A nő és a férfi között az egyetlen érintkezési pont a ruha marad. Igazából egy jellemző Kar Wai-film pereg előttünk. A sztori nem annyira eredeti, mégis, az intimitást érzékletesen ábrázolja a rendező - a tapintás misztériummá emelésével.
Az Eros jól felvezett filmhármas. A leggyengébb láncszem (A dolgok veszélyes fonala) már éppen kiábrándítana minket, hogy valami újat, újszerűt tudjunk meg az érz
ékiségről és a szexualitásról, ám Soderbergh fekete-fehér filmje értelmetlenné teszi vágyainkat: nem kell beszélni róla. Majd a Kar Wai-zárómonológgal minden a visszájára fordul: fülledt, meztelenkedések nélküli szexualitás.
Három rendező, három bolygóról: a Kudarc, a Szorongás és a Fétis azonban nem áll össze az erotika csillagképévé.


……………………………………………………………………………