..:: Szexplaza.hu ::..

A szerver teljes tartalma elérhető egy sms-ért!


| Tartalom | Jelszó | Belépés |

Szexuális kapcsolatot létesített nevelt lányaival a karbantartó munkás

Helybenhagyta ma a Szegedi Ítélőtábla annak a tiszaszigeti lakosnak a büntetését, aki a vád szerint rendszeresen molesztálta két nevelt lányát - értesült a HavariaPress.

A 33 éves vádlottat első fokon még idén márciusban ítélte 7 év fegyházra a Csongrád Megyei Bíróság, nevelése alatt álló, 12. életévét be nem töltött személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak miatt. A bizonyítási eljárás során kiderült, hogy a vádlott először élettársának az egyik, majd később a másik kislányával is szexuális kapcsolatot folytatott, és fajtalankodott velük. Erről 2002. novemberében az egyik ismerősük szerzett tudomást, majd feljelentést tett a karbantartó munkásként dolgozó férfi ellen. A büntető eljárás során a vádlott mindvégig tagadta a terhére felrótt bűncselekményeket, ám a bíróság igazoltnak látta a vádat.


…………………………………………………………………………...


Tévedések szexjátéka


Csakhogy ezek a vélemények gyakran tévedésekre vagy előítéletekre épülnek.

A legtöbb válás szexuális problémákra vezethető vissza
- Nem igaz. A legtöbben - a férfiak is - ezt válaszolják: nem tudunk beszélni egymással, nem értjük meg egymást. Ezért válunk el.

A jó házasságban naponta kell szeretkezni
- Nem igaz. Felmérések kimutatták, hogy egy átlagos házaspár havonta hatszor-hétszer él nemi életet. Ráadásul egy-egy aktus nem tart tovább öt percnél. Ez azt jelenti, hogy akik havonta tízszer szeretkeznek, mindösszesen ötven percet áldoznak erre.

A legtöbb pár elsősorban szexuális együttlétre vágyik
- Nem igaz. A legtöbb ember a szeretkezés mellett több megértésre, figyelemre és gyöngédségre vágyik.

Az első házasságban gyakrabban szeretkeznek, mint a másodikban
- Nem igaz. Felmérések szerint a második házasságban gyakoribbak az ágycsaták. Ennek oka, hogy a partnerek felszabadultabban kezelik a szerelmet.

Gyermektelen párok aktívabbak a testi szerelemben
- Nem igaz. A gyermektelen párok általában többet dolgoznak, idejük nagy részét a munkahelyen töltik. Ez pedig stresszel jár, ami a szexuális élet legnagyobb ellensége.

A nők ugyanolyan gyakran gondolnak az együttlétre, mint a férfiak
- Nem igaz. A férfiak fele naponta többször is gondol a szeretkezésre. A nőknél viszont csupán 20 százalék ez az arány.

A nők ugyanolyan izgatónak találják a pornófilmeket, mint a férfiak
- Igaz. Hisszük vagy sem: a pornófilmek a nők szexuális fantáziáját is izgatják.

A szerelmi képesség fejleszthető
- Igaz. Napi 15 perces kényeztetéssel egyre nagyobb örömet lehet egymásnak szerezni.

Ha a nő színleli az orgazmust, azzal jót tesz a kapcsolatnak
- Nem igaz. Rövid távon talán igaz, de a komolyabb kapcsolatban nem. Az ágyban tilos hazudni, az őszinteséget és a bizalmat teszi tönkre. A férfi előbb-utóbb úgyis észreveszi, és annál nagyobb lesz a csalódása.

Szexuális problémáknál segíthet a lélekgyógyász
- Nem igaz. Csak a lelki gondokon segíthet. A tapasztalat azt mutatja, hogy a nemi élet - sajnos - a kezelések után sem mindig javul.

Ha egy nő frigid, arról csak ő tehet
- Nem igaz. Mindig a kapcsolat válik frigiddé, a nő maga soha. Az okokat beszélgetésekkel tárhatjuk fel.

Az örömöt fokozza, ha a partnerek egymás előtt önkielégítést végeznek
- Nem igaz. Ezt a szerelmi játékot sokan izgalmasnak gondolják, pedig önmagában nem megoldás. Az igazság az, hogy csupán azok a párok találnak benne örömet, akiknél egyébként is minden rendben van.


A nő torna közben és után szexuálisan ingerlékenyebb
- Igaz. Húszperces torna után a nő nemi szervében több lesz a vér.

A nők szeretik a meghittséget, a férfiak nem
- Nem igaz. A nők is félnek a bizalmas pillanatoktól, akárcsak a férfiak. A különbség az, hogy ők hisznek a meghitt pillanatokban, és keresik azokat. A férfiak pedig azt szeretik, ha a gyöngéd jelenetek spontán születnek.

Minél több szerelmi trükköt ismerünk, annál kellemesebb a szeretkezés
- Nem igaz. A szerelem összhangot követel. Két ember, egy vágy - mindkettőnek adni és kapni kell. Ennek csupán eszköze lehet a választékos szex, de érzelem nélkül mit sem érnek a trükkök.


……………………………………………………………………………


Britney Spears újra szexi


Malibu - Egy hónappal ezelőtti szülése óta először mozdult ki otthonából Britney Spears (24), aki férjével, Kevin Federline-nal (27) kedvenc éttermét kereste föl.

Az énekesnőt nagyszámú kíséretével egy Jenni nevű rajongójának sikerült lefotóznia, a képeket aztán óriási pénzért adta tovább a hírügynökségeknek. Britney a szemtanúk szerint teljesen visszanyerte alakját, úgy nézett ki, mintha nem is szült volna.
- Britney és férje rendszeresen látogatja a malibui Moonshadows nevű éttermet, így nem volt nehéz lencsevégre kapni őket - mesélte a The News of the World újságírójának a szemfüles Jenni. - Amikor kiszálltak a Ferrarijukból, szinte teljesen leállt a forgalom, hiszen pillanatok alatt tucatnyi testőr termett körülöttük. Britney nagyon sokat edzhetett a szülése óta, hiszen egy deka súlyfelesleg sincs rajta. Egy nagyon szexi felsőt viselt sárga hosszú szoknyával. Láthatóan nagyon boldog volt.
Az amerikai popdíva egy hónappal ezelőtt adott életet kisfiának, akinek a Preston Michael Spears Federline nevet adta……………………………………………………………………………


Eladott lelkek és szexi Bajkeverők


A Survivorből ismert, mostanában Bajkeverőként tevékenykedő Péter valódi csodabogár. Hétvégén sem otthonában ébredt, de idegen környezetben is szívesen mesél nem mindennapi hobbijáról. A szociálpedagógusként végzett botrányhős ugyanis emberek lelkére költi a pénzét.

-Tudok mutatni egy srácot, akinek a tegnapi nap folyamán egy szórakozóhelyen sikerült megvenni a lelkét - meséli Péter. - Egy üveg pezsgő volt. Nem igazán sportszerű dolog egyébként, neki mindenesetre elég tanulságos - magyarázza a Bajkeverő.

Márpedig a 29 éves Péter szerint éppen ez a lélekvásárlás lényege. És az adásvételeknek általában azonnal van következményük.

Megírtunk egy papírt. Teljesen szabályszerű szerződést kötöttünk, ami szerint eladta a lelkét nekem. Az volt az érdekes az egészben, hogy abban a pillanatban, ahogy alá kellett írni a papírt, akkor megremegett a keze. Rá egy fél órára már vissza akarta vásárolni, rá egy hónapra pedig már könyörgöt, hogy adjam vissza.

Peti pszichológiai játéka tehát működik. Mindegy, hogy egy lélek pénzért, italért, vagy cigarettáért kerül hozzá.
- Az embernek a halálos ágyán nem sok minden fog számítani, de az, hogy megigyon három sört, a legkevésbé. Akkor egyetlen dolog fog számítani, az a biztos tudat, hogy a lelke az övé.

Péter megmutatta azt is, mennyire „lelkes" ember. Körülbelül tíz-tizenöt lélek gazdája, igaz, néha a nagytakarítás során eltűnik néhány. Pedig a „lélekvesztő" férfi szerint a gyűjteménye nem értéktelen.

Miközben Péter a „lélekvándorlás" rejtelmeibe próbált beavatni, a Bajkeverők szexi lányai sem tudtak nyugodni. Elhatározták, hogy - mivel rengeteg férfimagazin érdeklődik irántuk - egymást fogják lekapni egy budapesti lakásban.

- Mivel engem nagyon érdekel a fotózás, és már próbálkoztam is e téren, úgy gondoltuk, hogy megcsinálom én a képeket - magyarázza Zita.

A nem mindennapi feladathoz a lányok egy profi fotóst hívtak segítségül. Klinszki Gábor Zitát hamar megtanította a legapróbb trükkökre. A lányok pedig annyira belemelegedtek a nagy munkába, hogy a ruhák is szép lassan fogyni kezdtek. Aztán eljött a pont, amikor betelt a pohár, és a lányok kitessékelték a kamerát.

Sokáig azért nem kell szomorkodni, hiszen a Bajkeverőket minden hétfőn este megnézhetik az RTL Klubon.


……………………………………………………………………………