..:: Szexplaza.hu ::..

A szerver teljes tartalma elérhető egy sms-ért!


| Tartalom | Jelszó | Belépés |

Marlene Dietrich gyűlölte a szexet

Marlene Dietrich nem tudta összeegyeztetni filmbéli szerepeit magánéletével.
Lánya vallomása szerint a filmdíva gyűlölte a szexet, és nagyon távolságtartó volt a férfiakkal. Gyönyörűnek tartott színésznőről mindenki azt gondolta, hogy nem csak a szerepek kedvéért homályosítja tekintetét annyira ágyba hívogatóra. Dietrich egyáltalán nem volt oda a románcokért - jelentette ki 80 éves lánya, Maria Riva a német Bunte magazinnak adott interjúban. A hírek, miszerint filmbéli partnereivel viszonya lett volna, csak arra szolgáltak, hogy a szexualitással szembeni ellenérzését leplezzék. "Minden szerelme feleségül akarta venni." - mondotta Riva, és ezen már csak azért is csodálkozhatunk, mert, mint kiderült komoly skizofréniával is küszködött a szex szimbólumként is számon tartott Dietrich.


…………………………………………………………………………...


Egy tiszta, szexi illatfelhő

Megalkotta tiszta, nőies és szexi illatú parfümjét Sarah Jessica Parker, a Szex és New York sztárja. A Lovely névre keresztelt kozmetikum éppolyan stílusos, mint névadója. Októbertől a Douglas parfümériákban kapható az új apple martinival, orchideával és pézsma aromával megbolondított kölni.


…………………………………………………………………………...


Alyssa Milano


1972.december 19-én született Brooklynban (New York), és a 80-as évek egyik ismert tv-s gyermeksztárjává vált.
Legemlékezetesebb szerepe Samantha Micelli figurája volt az ABC Who's the Boss? sorozatában, amelynek főszereplője Tony Danza volt.
Milano már hét éves korában színésznő akart lenni, miután megnézte az Annie c. Broadway - darabot. Egy évvel később megkezdte színészkarrierjét a "July" c. musicalben, amelyben egy egész évig a főszerepet alakította.
A televíziós debütálása 1984-ben volt Tony Danza lányának szerepében a népszerű Who's the Boss? C. sorozatban, amely 8 évig volt műsoron. Ötéves kihagyás után, 1997-ben Milano visszatért a filmvászonra a rosszcsont Jennifer Mancini szerepében a Spelling forgatta szappanoperában, a Melrose Place-ben. Végigjátszotta az 1998-as évet és a Heather Locklear által játszott szépség, Amanda ellenségét alakította.
Milano szerepelt a To Brave Alaska c. tv-filmben, amelyben egy Alaszkába vetődött pár egyik tagját alakította, aki a túlélésért küzd. Olyan tv-filmekben is játszott, mint a The Surrogate, Candles in the Dark, illetve Amy Fisher szerepében kitűnt a CBS "Long Island Lolita" remake-jében.
A mozivászonon is hamarosan megjelent. Eleinte Alyssa olyan alternatív filmekben szerepelt, mint az Embrace of the Vampire, amelyben leszbikus hölgyet alakított és hármas ágyjelenetekben vett r
észt, vagy a Poison Ivy II, amelyben még több szexjelenet volt.
Reese Witherspoon barátnőjét játszotta az 1996-os Fear c. thrillerben. A mozinézők emlékezhetnek arra a szerepére, amikor Arnold Schwarzenegger lányát alakította az 1985-ös Commando c. kasszasikerben.
A Melrose Place-ben való debütálásának évében Milano elment a Sundance Film Festival-ra, ahol új filmjének, a Hugo Pool-nak volt a bemutatója. A fesztiválon megkapta a nőknek járó Spirit Award díjat. A Hugo Pool c. filmet Robert Downey Jr. Rendezte, és ő játszotta a főszerepet is, de olyan sztárok is játszottak benne, mint Sean Penn vagy Patrick Dempsey.
Milano jelenleg a három boszorkány egyikét alakítja a WB's Charmed-ban, Shannen Doherty és Holly Marie Combs mellett. A magánéletét illetően, 1999. januárjában férjhezment, de a házassága rövidéletű volt, úgyhogy fiúk készüljetek!


…………………………………………………………………………..


A szexuális érés folyamata


A fiúk és a lányok tíz éves koruk után már sejtenek valamit a nemi élet öröméből. A szülőknek fontos szerep jut a gyermekeik szexuális fejlődésében. Idejében meg kell értetniük az ifjakkal a szerelem nyújtotta nemi gyönyör jelentőségét, és ezzel együtt felébreszteni bennük a felelősségtudatot.

A mai fiatalok hamarabb önállósodnak, mint a korábbi generációk - állítják a szociológusok. Ez azt jelenti, hogy korábban szereznek tapasztalatokat az életből minden téren. Így az első szexuális tapasztalatot is korábban gyűjtik be. Tudjuk, az első szerelmes együttlét meghatározhatja a későbbi szexuális életet. Míg régebben egy fiatal lány általában 17-18 éves korában veszítette el szüzességét, ma már 13-14 évesen. Ezzel még nincs semmi probléma, hiszen a mai kamaszok érettebbek is. Sokkal több a lehetőségük, informáltabbak, de ugyanakkor több veszély is leselkedik rájuk.

A fiúk és a lányok tíz éves koruk után már sejtenek valamit a nemi élet öröméből. A fiúk vizeléskor naponta többször is kezükbe veszik a hímvesszejüket, és eszükbe jut az is, hogy másra is lehet használni. Éjszaka egy-egy erotikus álom után nedves lesz a lepedőjük. Gyorsan megértik a magától keletkező merevedés és a kellemes magömlés közötti összefüggést. Később, amikor kezd kialakulni a fiúk érdeklődése a lányok iránt, a bátrabbak ölelni, cirógatni, csókolózni is mernek, a közösülést még egyelőre nem igénylik, de nemi vágyuk csökkentésére rákapnak az erotikus lapok nézegetésére és az önkielégítésre.

Egy idő után már ez nem lesz elég, szeretnének valós tapasztalatokat szerezni, de a velük egykorú lányok visszautasítják a kezdeményezésüket. No, ebből súlyos problémáik származhatnak később, valahol ezzel is magyarázható a félénk, kezdeményezni nem merő fiúk esete.

A kislányok másként vannak. Az ő érdeklődésük is felébred, de nem a nemiség, hanem a szerelem mítosza, a romantika iránt. Ilyenkor születnek meg az álmok a nagy Ő-ről, ezt táplálják a romantikus lányregények is. A lányok sokáig félnek attól, hogy fiúkat engedjenek közelebb magukhoz. Ennek a távolságtartásnak főként az az oka, hogy félnek a terhességtől, s még mindig nagyon erős lányokban a szüzességük féltése.

A fiatalok nemi érésének első állomása saját szexualitásuk felfedezése azáltal, hogy testükön látható jelei is lesznek a nemiségnek. A következő lépcső a másik testének felfedezése. Az ifjoncok rákapnak a pettingelésre. Ez nem rossz, mert így jobban megismerik egymást, s ez a későbbi szexuális együttlétek alapja lesz. Nem szabad rohanni, csak lépcsőzetesen, fokozatosan ismerjék meg egymást, s ez által kerülnek közelebb egymáshoz. Az aktust sokáig halogatják, mert a lányokban nagyon erős a félelem, a bizonytalanság, a fiúkban pedig, egyre erősebben hevül a vágy. Miután megtörténik az első igazi együttlét, a szüzesség elvesztése, újabb és újabb próbálkozások következnek, ez a tapasztalatszerzés időszaka.

Nagyon szép és fontos a szexuális kísérletezések szakasza a fiatalok életében. Nem szabad komolytalanul venni, nem szabad felelőtlennek lenni, mert a rossz tapasztalat megmarad, és elkísér.

A szülőknek is fontos szerep jut a gyermekeik szexuális fejlődésében. Idejében meg kell értetniük az ifjúkkal a szerelem nyújtotta nemi gyönyör jelentőségét és ezzel együtt felébreszteni bennük a felelősség tudatát. Mindez baráti hangon, segítőkészséggel történjen, hogy átsegítsék csemetéiket ezen a nehéz időszakon. Ne feledjék, a szülő és a gyermek közötti közvetlen kapcsolat meghatározó lesz a gyermek nemi életére.


…………………………………………………………………………..